2-0
2-1
3-1
    Isaak Davies
    KV Kortrijk fosser forover og Isaak Davies fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    KV Kortrijk angriper, men Wim Smet blåser for offside.
    11'
    Daan Heymans
    Daan Heymans (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Adem Zorgane (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Pays de Charleroi.
    14'
    Vetle Dragsnes
    Sjanse til Royal Charleroi SC! Vetle Dragsnes er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Royal Charleroi SC angriper i Charleroi, men blir avblåst for offside.
    19'
    Frispark KV Kortrijk.
    19'
    Abdelkahar Kadri
    KV Kortrijk angriper, men avslutningen til Abdelkahar Kadri går utenfor.
    21'
    Straffe til Royal Charleroi SC
    22'
    VAR sjekker om det er straffe til Royal Charleroi SC
    22'
    Dommeren dømmer straffe til Royal Charleroi SC
    23'
    Royal Charleroi SC scorer på straffe!
    Royal Charleroi SC 1 - 0 Kortrijk
    Mål: Daan Heymans
    Mål! Daan Heymans gir Royal Charleroi SC ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    24'
    Frispark for KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    26'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KV Kortrijk.
    28'
    Frispark til KV Kortrijk på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    32'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Abdelkahar Kadri (KV Kortrijk) kommer seg fri på Stade du Pays de Charleroi, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Mål for Royal Charleroi SC!
    Royal Charleroi SC 2 - 0 Kortrijk
    Mål: Antoine Bernier
    Målgivende: Daan Heymans
    Mål! Antoine Bernier øker Royal Charleroi SCs ledelse til 2-0 på Stade du Pays de Charleroi. Det er en fin assist fra Daan Heymans.
    38'
    Nayel Mehssatou
    Målsjanse til KV Kortrijk! Nayel Mehssatou treffer mål, men keeper redder.
    42'
    42'
    Parfait Guiagon
    Royal Charleroi SC angriper i Charleroi. Parfait Guiagon avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KV Kortrijk like utenfor Royal Charleroi SC-området.
    43'
    Wim Smet tildeler KV Kortrijk en corner. Abdelkahar Kadri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Massimo Bruno
    Ut: Abdoulaye Sissako
    Freyr Alexandersson (KV Kortrijk) gjør sitt første bytte for dagen. Massimo Bruno erstatter Abdoulaye Sissako.
    46'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Mehdi Boukamir
    Ut: Jonas Bager
    Royal Charleroi SC gjør sitt første bytte. Jonas Bager erstattes av Mehdi Boukamir.
    46'
    Målsjanse på Stade du Pays de Charleroi! Parfait Guiagon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    49'
    Abdelkahar Kadri (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Stade du Pays de Charleroi.
    50'
    Royal Charleroi SC angriper. Daan Heymans får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    VAR sjekker om det er straffe til Kortrijk
    53'
    Ingen straffe til Kortrijk
    54'
    Wim Smet signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    55'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    57'
    Mål for Kortrijk!
    Royal Charleroi SC 2 - 1 Kortrijk
    Mål: Isaak Davies
    Målgivende: Kings Kangwa
    Mål! Isaak Davies holder KV Kortrijket inne i kampen med en redusering til 2-1. Kings Kangwa var nest sist på ballen.
    58'
    Målet til Kortrijk sjekkes av VAR
    58'
    Målet til Kortrijk blir stående
    59'
    Inn: Isaac Mbenza
    Ut: Parfait Guiagon
    Royal Charleroi SC bytter ut Parfait Guiagon med Isaac Mbenza.
    59'
    62'
    Inn: Youssef Sylla
    Ut: Oday Dabbagh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Charleroi SC. Inn kommer Youssef Sylla, mens Oday Dabbagh tar plass på benken.
    64'
    I Charleroi slår Adem Zorgane en corner fra høyre.
    65'
    66'
    67'
    Inn: Felipe Avenatti
    Ut: Thierry Ambrose
    Freyr Alexandersson gjør dagens andre bytte i Charleroi, når han tar ut Thierry Ambrose og setter inn Felipe Avenatti.
    67'
    Inn: Mounaim El Idrissy
    Ut: Dion De Neve
    Bytte for KV Kortrijk. Mounaim El Idrissy kommer inn for Dion De Neve på Stade du Pays de Charleroi.
    67'
    Isaac Mbenza
    Sjanse til Royal Charleroi SC! Isaac Mbenza er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    I Charleroi slår Isaac Mbenza en corner fra høyre.
    70'
    Royal Charleroi SC 3 - 1 Kortrijk
    Mål: Youssef Sylla
    Royal Charleroi SC går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Youssef Sylla.
    70'
    Målet til Royal Charleroi SC sjekkes av VAR
    71'
    Målet til Royal Charleroi SC blir stående
    71'
    72'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    73'
    Wim Smet tildeler Royal Charleroi SC en corner. Isaac Mbenza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Wim Smet signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    74'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Inn: Iver Fossum
    Ut: Kings Kangwa
    KV Kortrijk bytter ut Kings Kangwa med Iver Fossum. Dette er det fjerde byttet som Freyr Alexandersson gjør i dagens kamp.
    79'
    Dommer Wim Smet venter med å sette i gang spillet fordi Herve Koffi ligger nede.
    80'
    Herve Koffi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade du Pays de Charleroi.
    81'
    KV Kortrijk angriper. Abdelkahar Kadri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    83'
    83'
    I Charleroi slår Massimo Bruno en corner fra venstre.
    85'
    Wim Smet tildeler KV Kortrijk en corner. Massimo Bruno sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.