Frispark til Royal Charleroi SC på halvdelen til Royal Mouscron.
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Dimitri Mohamed
    Dimitri Mohamed (Royal Mouscron) fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Frantzdy Pierrot (Royal Mouscron) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade du Pays de Charleroi.
    7'
    Spillet på Stade du Pays de Charleroi er stoppet midlertidig fordi Nurio Fortuna ligger nede.
    7'
    Nurio Fortuna kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade du Pays de Charleroi.
    8'
    Royal Mouscron slipper å klare seg uten Frantzdy Pierrot som kommer tilbake på banen igjen.
    8'
    Frispark Royal Mouscron.
    9'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC.
    10'
    Gult kort til Royal Excel Mouscron
    Selim Amallah
    Selim Amallah (Royal Mouscron) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    12'
    Frispark for Royal Mouscron på egen banehalvdel.
    13'
    Adama Niane
    Adama Niane (Royal Charleroi SC) kommer til en målsjanse på Stade du Pays de Charleroi, men klarer ikke å score.
    14'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Royal Mouscron på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    15'
    Royal Charleroi SC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    19'
    Marco Ilaimaharitra ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    19'
    Royal Charleroi SC slipper å klare seg uten Marco Ilaimaharitra som kommer tilbake på banen i Charleroi.
    20'
    Selim Amallah vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Selim Amallah er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade du Pays de Charleroi.
    23'
    Royal Excel Mouscron, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Jeremy Perbet
    Jeremy Perbet (Royal Charleroi SC) avanserer forover på Stade du Pays de Charleroi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Royal Mouscron på egen banehalvdel.
    25'
    Royal Mouscron tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Jonathan Lardot tildeler Royal Mouscron en corner. Selim Amallah sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    30'
    Ali Gholizadeh
    Målsjanse på Stade du Pays de Charleroi! Ali Gholizadeh fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    Mål for Royal Charleroi SC!
    Royal Charleroi SC 1 - 0 Royal Excel Mouscron
    Mål: Jeremy Perbet
    Målgivende: Ali Gholizadeh
    Royal Charleroi SC tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Jeremy Perbet. Flott spill fra Ali Gholizadeh før målet.
    30'
    32'
    Adama Niane
    Sjanse i Charleroi! Adama Niane (Royal Charleroi SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Cristian Benavente (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Stade du Pays de Charleroi.
    32'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Frantzdy Pierrot
    Frantzdy Pierrot (Royal Mouscron) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade du Pays de Charleroi.
    33'
    Royal Charleroi SC angriper, men avslutningen til Ali Gholizadeh går utenfor.
    34'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    36'
    36'
    Royal Charleroi SC 2 - 0 Royal Excel Mouscron
    Mål: Adama Niane
    I Charleroi øker Royal Charleroi SC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Adama Niane.
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Charleroi fordi Adama Niane får behandling for en skade på banen.
    41'
    Adama Niane er tilbake på banen igjen.
    42'
    Dommer Jonathan Lardot venter med å sette i gang spillet fordi Adama Niane ligger nede.
    42'
    Adama Niane ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Charleroi.
    43'
    I Charleroi slår Ali Gholizadeh en corner fra høyre.
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    Cristian Benavente
    Sjanse! Royal Charleroi SC avanserer forover, men Cristian Benavente avslutter utenfor.
    45'+3
    Spillerbytte - Royal Excel Mouscron
    Inn: Luca Napoleone
    Ut: Alexandros Katranis
    Laurent Demol gjør dagens første bytte i Charleroi, når han tar ut Alexandros Katranis og setter inn Luca Napoleone.
    46'
    Royal Excel Mouscron scorer selvmål!
    Royal Charleroi SC 3 - 0 Royal Excel Mouscron
    Mål: Mergim Vojvoda
    Mergim Vojvoda setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 3-0 på Stade du Pays de Charleroi.
    46'
    Manuel Benson (Royal Mouscron) slår en corner fra høyre side på Stade du Pays de Charleroi.
    49'
    54'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC like utenfor Royal Mouscron-området.
    54'
    Olivier Werner
    Dommer Jonathan Lardot viser Olivier Werner (Royal Mouscron) det gule kortet.
    54'
    Adama Niane
    Målsjanse til Royal Charleroi SC! Adama Niane treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    55'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    56'
    Luca Napoleone
    Sjanse til Royal Mouscron! Luca Napoleone er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Jonathan Lardot tildeler Royal Mouscron en corner. Dimitri Mohamed sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Inn: Yanis Mbombo
    Ut: Mergim Vojvoda
    Royal Mouscron bytter ut Mergim Vojvoda med Yannis Mbombo.
    61'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Massimo Bruno
    Ut: Ali Gholizadeh
    Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) erstattes av Massimo Bruno.
    61'
    Royal Charleroi SC er på skuddhold på dette frisparket.
    62'
    Giorgos Galitsios
    Dommer Jonathan Lardot gir Giorgios Galitsios (Royal Mouscron) et gult kort.
    62'
    Skudd på mål, Royal Charleroi SC
    63'
    63'
    64'
    Royal Mouscrons Mbaye Leye blåses av for offside på Stade du Pays de Charleroi.
    64'
    Massimo Bruno
    Royal Charleroi SC angriper. Massimo Bruno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    68'
    Gult kort til Royal Charleroi SC
    Nurio Fortuna
    Nurio Fortuna (Royal Charleroi SC) får et gult kort av dommer Jonathan Lardot.
    69'
    Inn: Idrisa Sambu
    Ut: Manuel Benson
    Laurent Demol (Royal Mouscron) gjør sitt tredje bytte for dagen. Idrisa Sambu erstatter Manuel Benson.
    73'
    I Charleroi slår Selim Amallah en corner fra høyre.
    73'
    Mål for Royal Excel Mouscron!
    Royal Charleroi SC 3 - 1 Royal Excel Mouscron
    Mål: Frantzdy Pierrot
    Målgivende: Selim Amallah
    Frantzdy Pierrot (Royal Mouscron) reduserer til 3-1 etter en heading. Det er en fin assist fra Selim Amallah.
    74'
    75'
    Cristian Benavente (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Pays de Charleroi.
    77'
    77'
    Inn: Victor Osimhen
    Ut: Jeremy Perbet
    Royal Charleroi SC bytter ut Jeremy Perbet med Victor Osimhen. Dette er det andre byttet som Felice Mazzu gjør i dagens kamp.
    78'
    Royal Charleroi SC fosser forover og Massimo Bruno fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.