Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Koki Machida
    Koki Machida (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Stade du Pays de Charleroi, men klarer ikke å score.
    3'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra venstre side på Stade du Pays de Charleroi.
    4'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Royal Charleroi SC 0 - 1 Union St.Gilloise
    Mål: Christian Burgess
    Christian Burgess setter ballen i nettet og Union Saint-Gilloise leder nå 0-1.
    4'
    Deniz Undav
    Sjanse i Charleroi! Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Nicolas Laforge tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Loic Lapoussin
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Loic Lapoussin avslutter utenfor.
    10'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    11'
    Ali Gholizadeh
    Royal Charleroi SC avanserer forover i Charleroi. Ali Gholizadeh avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    19'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    21'
    Deniz Undav
    Målsjanse på Stade du Pays de Charleroi! Deniz Undav fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Jean Thierry Lazare Amani
    Målsjanse! Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    26'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Jonas Bager
    Dommeren gir Jonas Bager (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    26'
    I Charleroi slår Adem Zorgane en corner fra venstre.
    28'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    37'
    Gult kort til Royal Charleroi SC
    Dommer Nicolas Laforge viser Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) det gule kortet.
    38'
    Royal Charleroi SC 0 - 2 Union St.Gilloise
    Mål: Jean Thierry Lazare Amani
    Mål! Jean Thierry Lazare Amani gir Union Saint-Gilloise en komfortabel 0-2 ledelse.
    38'
    40'
    Frispark til Royal Charleroi SC på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    43'
    Youssouph Badji
    Royal Charleroi SC angriper, men avslutningen til Youssouph Badji går utenfor.
    44'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    45'+2
    Rødt kort!
    Spilleren på Union St.Gilloise får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    45'+3
    Spillet på Stade du Pays de Charleroi er stoppet midlertidig fordi Valentine Ozornwafor ligger nede.
    45'+3
    Rødt kort til Union St.Gilloise
    Dante Vanzeir
    Dante Vanzeir (Union Saint-Gilloise) må forlate banen etter at dommer Nicolas Laforge trekker fram det røde kortet!
    45'+3
    45'+5
    Valentine Ozornwafor kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade du Pays de Charleroi.
    45'+5
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Jackson Tchatchoua
    Ut: Valentine Ozornwafor
    Royal Charleroi SC gjør sitt første bytte. Valentine Ozornwafor erstattes av Jackson Tchatchoua.
    46'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    49'
    52'
    55'
    Inn: Vakoun Issouf Bayo
    Ut: Adem Zorgane
    Edward Still gjør dagens andre bytte i Charleroi, når han tar ut Adem Zorgane og setter inn Vakoun Issouf Bayo.
    57'
    Lucas Pirard
    Lucas Pirard fra Union Saint-Gilloise er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    59'
    Skudd på mål, Royal Charleroi SC
    59'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Stade du Pays de Charleroi.
    60'
    Inn: Anass Zaroury
    Ut: Daan Heymans
    Royal Charleroi SC bytter ut Daan Heymans med Anass Zaroury.
    64'
    Deniz Undav
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    67'
    Jules Van Cleemput
    Jules Van Cleemput (Royal Charleroi SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Damien Marcq (Union Saint-Gilloise) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Damien Marcq er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade du Pays de Charleroi.
    69'
    72'
    73'
    Vakoun Issouf Bayo
    Vakoun Issouf Bayo (Royal Charleroi SC) får et gult kort av dommer Nicolas Laforge.
    73'
    Anthony Moris (Union Saint-Gilloise) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade du Pays de Charleroi.
    73'
    Union Saint-Gilloise slipper å klare seg uten Anthony Moris som kommer tilbake på banen igjen.
    75'
    Anass Zaroury
    Anass Zaroury (Royal Charleroi SC) avanserer forover på Stade du Pays de Charleroi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    76'
    76'
    Sjanse! Royal Charleroi SC avanserer forover, men Anass Zaroury avslutter utenfor.
    77'
    Dommer Nicolas Laforge ser at linjemannen løfter flagget, og Royal Charleroi SCs Jules Van Cleemput blåses av for offside.
    78'
    Skudd på mål, Union St.Gilloise
    79'
    79'
    Deniz Undav
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) kommer seg fri på Stade du Pays de Charleroi, men avslutningen går utenfor.
    80'
    Royal Charleroi SC angriper. Anass Zaroury får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    Kayembe
    Royal Charleroi SC angriper i Charleroi. Kayembe avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    I Charleroi har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Deniz Undav
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade du Pays de Charleroi.
    84'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Alex Millan
    Ut: Deniz Undav
    Felice Mazzu (Union Saint-Gilloise) gjør sitt første bytte for dagen. Alex Millan erstatter Deniz Undav.
    84'
    85'
    Inn: Anthony Descotte
    Ut: Loic Bessile
    Loic Bessile (Royal Charleroi SC) erstattes av Anthony Descotte.
    85'
    Inn: Cameron Puertas Castro
    Ut: Jean Thierry Lazare Amani
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Cameron Puertas Castro, mens Jean Thierry Lazare Amani tar plass på benken.
    86'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC.
    87'
    Cameron Puertas Castro
    Dommer Nicolas Laforge gir Cameron Puertas Castro (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    87'
    Bart Nieuwkoop ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    89'
    Bart Nieuwkoop ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Charleroi.
    89'
    Inn: Matthew Sorinola
    Ut: Loic Lapoussin
    Union Saint-Gilloise bytter ut Loic Lapoussin med Matthew Sorinola.
    90'
    Inn: Guillaume Francois
    Ut: Bart Nieuwkoop
    Guillaume Francois (Union Saint-Gilloise) erstatter Bart Nieuwkoop som ser ut til å måtte forlate Stade du Pays de Charleroi med en skade.
    90'
    Royal Charleroi SC 0 - 3 Union St.Gilloise
    Mål: Alex Millan
    Målgivende: Matthew Sorinola
    Alex Millan setter ballen i mål og øker Union Saint-Gilloises ledelse til 0-3 i Charleroi. Flott spill fra Matthew Sorinola før målet.