Frispark for Sassuolo Calcio på egen banehalvdel.
    US Salernitana tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Mål for Salernitana!
    Salernitana 1 - 0 Sassuolo
    Mål: Federico Bonazzoli
    Mål! US Salernitana tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Federico Bonazzoli på Stadio Arechi.
    8'
    Skudd utenfor mål, Salernitana
    Grigoris Kastanos
    US Salernitana angriper, men avslutningen til Grigoris Kastanos går utenfor.
    11'
    Salernitana blir avblåst for offside
    US Salernitana angriper i Salerno, men blir avblåst for offside.
    12'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til US Salernitana på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Sassuolo
    Domenico Berardi
    Domenico Berardi (Sassuolo Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Arechi.
    13'
    Sassuolo får tildelt et hjørnespark
    Hamed Junior Traoré
    I Salerno slår Hamed Junior Traoré en corner fra venstre.
    16'
    16'
    Sassuolo Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Mål for Sassuolo!
    Salernitana 1 - 1 Sassuolo
    Mål: Gianluca Scamacca
    Målgivende: Giorgos Kyriakopoulos
    Mål! Sassuolo Calcioutligner til 1-1 etter en heading av Gianluca Scamacca. Flott spill fra Giorgos Kyriakopoulos før målet.
    20'
    Domenico Berardi (Sassuolo Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Arechi.
    26'
    27'
    Skudd på mål, Sassuolo
    Gianluca Scamacca
    Sassuolo Calcio angriper. Gianluca Scamacca får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Salernitana 1 - 2 Sassuolo
    Mål: Hamed Junior Traoré
    Mål! Sassuolo Calcio tar ledelsen 1-2 ved Hamed Junior Traoré.
    30'
    Spillerbytte - Salernitana
    Inn: Ivan Radovanovic
    Ut: Ederson
    Bytte for US Salernitana. Ivan Radovanovic kommer inn for Ederson på Stadio Arechi.
    31'
    Frispark for US Salernitana på egen banehalvdel.
    33'
    Skudd utenfor mål, Sassuolo
    Sjanse! Sassuolo Calcio avanserer forover, men Hamed Junior Traoré avslutter utenfor.
    35'
    Hamed Junior Traoré (Sassuolo Calcio) slår en corner fra venstre side på Stadio Arechi.
    37'
    Davide Frattesi
    Sassuolo Calcio avanserer forover i Salerno. Davide Frattesi avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Sassuolo blir avblåst for offside
    Offside! Hamed Junior Traoré (Sassuolo Calcio) er alene igjennom, men dommer Luca Massimi ser at linjemannen er oppe med flagget.
    39'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til Sassuolo Calcio på egen banehalvdel.
    40'
    41'
    Målsjanse! Domenico Berardi (Sassuolo Calcio) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til US Salernitana.
    42'
    Sassuolo Calcio fosser forover og Hamed Junior Traoré fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    Sassuolo, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    43'
    Salernitana får tildelt et hjørnespark
    Luca Massimi tildeler US Salernitana en corner. Grigoris Kastanos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Ivan Radovanovic
    Ivan Radovanovic (US Salernitana) kommer til en målsjanse på Stadio Arechi, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+1
    45'+2
    Inn: Nadir Zortea
    Ut: Frederic Veseli
    Davide Nicola gjør dagens andre bytte i Salerno, når han tar ut Frederic Veseli og setter inn Nadir Zortea.
    46'
    Inn: Diego Perotti
    Ut: Grigoris Kastanos
    Grigoris Kastanos (US Salernitana) erstattes av Diego Perotti.
    46'
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Ruan
    Ut: Vlad Chiriches
    Sassuolo Calcio bytter ut Vlad Chiriches med Ruan. Dette er det første byttet som Alessio Dionisi gjør i dagens kamp.
    46'
    Giacomo Raspadori
    Giacomo Raspadori (Sassuolo Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Målsjanse til Sassuolo Calcio! Gianluca Scamacca treffer mål, men keeper redder.
    48'
    49'
    Gianluca Scamacca (Sassuolo Calcio) kommer til en målsjanse på Stadio Arechi, men klarer ikke å score.
    49'
    Nadir Zortea
    Sjanse! US Salernitana avanserer forover, men Nadir Zortea avslutter utenfor.
    50'
    Dommer Luca Massimi venter med å sette i gang spillet fordi Domenico Berardi ligger nede.
    51'
    Domenico Berardi er tilbake i kampen igjen.
    52'
    Frispark til US Salernitana på halvdelen til Sassuolo Calcio.
    52'
    54'
    Simone Verdi
    Luca Massimi tildeler US Salernitana en corner. Simone Verdi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    I Salerno har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Giacomo Raspadori (Sassuolo Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    Frispark US Salernitana.
    59'
    Andre gule kort til Sassuolo
    Giacomo Raspadori (Sassuolo Calcio) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    59'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til Sassuolo Calcio.
    62'
    Gult kort til Salernitana
    Matteo Ruggeri
    Matteo Ruggeri (US Salernitana) får et gult kort av dommer Luca Massimi.
    62'
    Skudd på mål, Salernitana
    Federico Bonazzoli
    Sjanse til US Salernitana! Federico Bonazzoli er nær ved å score, men keeper redder.
    64'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til Sassuolo Calcio like utenfor US Salernitana-området.
    66'
    Davide Frattesi (Sassuolo Calcio) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    68'
    I Salerno slår Domenico Berardi en corner fra venstre.
    68'
    68'
    69'
    Inn: Gregoire Defrel
    Ut: Gianluca Scamacca
    Alessio Dionisi (Sassuolo Calcio) gjør sitt andre bytte for dagen. Gregoire Defrel erstatter Gianluca Scamacca.
    69'
    Inn: Luca Ranieri
    Ut: Matteo Ruggeri
    US Salernitana bytter ut Matteo Ruggeri med Luca Ranieri. Dette er det fjerde byttet som Davide Nicola gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Lys Mousset
    Ut: Simone Verdi
    Davide Nicola gjør dagens femte bytte i Salerno, når han tar ut Simone Verdi og setter inn Lys Mousset.
    69'
    71'
    72'
    Milan Djuric
    Milan Djuric (US Salernitana) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Arechi.
    73'
    US Salernitana angriper på Stadio Arechi, men Milan Djuric header utenfor.
    73'
    Frispark til Sassuolo Calcio på halvdelen til US Salernitana.
    74'
    Davide Frattesi treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Sassuolo Calcio i Salerno.
    77'
    Inn: Matheus Henrique
    Ut: Hamed Junior Traoré
    Sassuolo Calcio bytter ut Hamed Junior Traoré med Matheus Henrique.
    78'
    Inn: Kaan Ayhan
    Ut: Domenico Berardi
    Bytte for Sassuolo Calcio. Kaan Ayhan kommer inn for Domenico Berardi på Stadio Arechi.
    79'
    79'
    Luca Ranieri
    Dommer Luca Massimi gir Luca Ranieri (US Salernitana) et gult kort.
    79'
    Salernitana 2 - 2 Sassuolo
    Mål: Milan Djuric
    Målgivende: Nadir Zortea
    Mål! Milan Djuric (US Salernitana) utligner med en heading på Stadio Arechi. Nadir Zortea var nest sist på ballen.
    81'
    Nadir Zortea (US Salernitana) slår en corner fra høyre side på Stadio Arechi.
    83'
    Giorgos Kyriakopoulos
    Giorgos Kyriakopoulos (Sassuolo Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Arechi.
    85'
    Luca Massimi tildeler US Salernitana en corner. Nadir Zortea sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    89'
    Inn: Abdou Harroui
    Ut: Davide Frattesi
    Alessio Dionisi (Sassuolo Calcio) gjør sitt femte bytte for dagen. Abdou Harroui erstatter Davide Frattesi.
    89'
    Gregoire Defrel
    Sassuolo Calcio fosser fremover, men Luca Massimi blåser for offside på Stadio Arechi.
    89'
    Maxime Lopez
    Dommer Luca Massimi viser Maxime Lopez (Sassuolo Calcio) det gule kortet.
    90'
    US Salernitana angriper i Salerno. Federico Bonazzoli fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    90'+1
    Sassuolo Calcio angriper. Giorgos Kyriakopoulos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+2
    Sassuolo Calcio angriper, men avslutningen til Giorgos Kyriakopoulos går utenfor.
    90'+3
    Federico Bonazzoli (US Salernitana) avanserer forover på Stadio Arechi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.