Dommeren blåser i gang dagens kamp i Genova.
    I Genova slår Gabriel Strefezza en corner fra høyre.
    Frispark Como.
    3'
    Giacomo Camplone signaliserer et frispark til Como.
    4'
    Offside! Alessandro Gabrielloni (Como) er alene igjennom, men dommer Giacomo Camplone ser at linjemannen er oppe med flagget.
    5'
    Patrick Cutrone
    Como fosser forover og Patrick Cutrone fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Sampdoria, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Gabriel Strefezza (Como) slår en corner fra venstre side på Luigi Ferraris.
    7'
    Matthias Braunoder
    Sjanse i Genova! Matthias Braunoder (Como) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    7'
    7'
    Frispark til Como på halvdelen til Sampdoria.
    11'
    Giacomo Camplone signaliserer et frispark til Sampdoria på egen banehalvdel.
    13'
    Alessandro Gabrielloni
    Alessandro Gabrielloni (Como) kommer til avslutning på Luigi Ferraris, men headingen blir reddet.
    15'
    15'
    Gabriel Strefezza (Como) løfter inn en corner fra høyre på Luigi Ferraris.
    15'
    Gabriel Strefezza
    Como angriper. Gabriel Strefezza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    19'
    Kan Como utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    19'
    Frispark for Sampdoria på egen banehalvdel.
    21'
    Lucas Da Cunha
    Målsjanse! Lucas Da Cunha (Como) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    23'
    Gult kort til Como 1907
    Marco Sala
    Dommer Giacomo Camplone gir Marco Sala (Como) et gult kort.
    24'
    Giacomo Camplone signaliserer et frispark til Como på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Sampdoria
    Fabio Depaoli
    Fabio Depaoli får gult kort av dommer Giacomo Camplone, og må dermed stå over en kamp for Sampdoria.
    24'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genova fordi Federico Barba får behandling for en skade på banen.
    24'
    Federico Barba er på beina igjen og fortsetter kampen på Luigi Ferraris.
    26'
    I Genova har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Giacomo Camplone tildeler Como en corner. Gabriel Strefezza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Alessio Iovine
    Sjanse! Como avanserer forover, men Alessio Iovine avslutter utenfor.
    30'
    Sampdoria fosser fremover, men Giacomo Camplone blåser for offside på Luigi Ferraris.
    33'
    36'
    Como tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Sebastiano Esposito (Sampdoria) slår en corner fra høyre side på Luigi Ferraris.
    42'
    Como 1907, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    42'
    43'
    Alessandro Gabrielloni (Como) prøver å heade ballen i mål på Luigi Ferraris, men mislykkes.
    45'
    45'
    Sjanse til Como! Matthias Braunoder er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Gabriel Strefezza (Como) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    46'
    Sampdorias Sebastiano Esposito blåses av for offside på Luigi Ferraris.
    48'
    Gabriel Strefezza (Como) avanserer forover på Luigi Ferraris. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    Spillet på Luigi Ferraris er stoppet midlertidig fordi Alessandro Gabrielloni ligger nede.
    50'
    Como slipper å klare seg uten Alessandro Gabrielloni som kommer tilbake på banen i Genova.
    51'
    Frispark for Como på egen banehalvdel.
    53'
    Fabio Borini
    Fabio Borini (Sampdoria) mottar et gult kort på Luigi Ferraris, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    53'
    Marco Sala
    Målsjanse på Luigi Ferraris! Marco Sala fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    56'
    56'
    Sampdoria angriper i Genova, men blir avblåst for offside.
    57'
    58'
    59'
    Sampdoria tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    61'
    Dommeren gir Gabriel Strefezza (Como) et gult kort.
    61'
    63'
    I Genova får Patrick Cutrone (Como) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    64'
    64'
    Petar Stojanovic
    Sjanse i Genova! Petar Stojanovic (Sampdoria) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    Mål for Sampdoria!
    Sampdoria 1 - 0 Como 1907
    Mål: Fabio Borini
    Målgivende: Sebastiano Esposito
    Mål! Fabio Borini gir Sampdoria en 1-0 ledelse. Flott spill fra Sebastiano Esposito før målet.
    66'
    Frisparket tildelt Sampdoria er farlig nær Comos målområde.
    69'
    Dommer Giacomo Camplone viser Matthias Braunoder (Como) det gule kortet.
    69'
    Spillerbytte - Como 1907
    Inn: Oliver Abildgaard
    Ut: Daniele Baselli
    Como bytter ut Daniele Baselli med Oliver Abildgaard.
    71'
    Inn: Jean-Pierre Nsame
    Ut: Alessandro Gabrielloni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Como. Inn kommer Jean-Pierre Nsame, mens Alessandro Gabrielloni tar plass på benken.
    71'
    71'
    VAR sjekker om det er straffe til Como 1907
    74'
    Ingen straffe til Como 1907
    75'
    Spillerbytte - Sampdoria
    Inn: Estanis Pedrola
    Ut: Fabio Borini
    Fabio Borini (Sampdoria) erstattes av Estanis Pedrola.
    75'
    Inn: Leoni
    Ut: Cristiano Piccini
    Sampdoria gjør sitt andre bytte. Cristiano Piccini erstattes av Leoni.
    75'
    Inn: Simone Verdi
    Ut: Gabriel Strefezza
    Como bytter ut Gabriel Strefezza med Simone Verdi.
    75'
    Giacomo Camplone signaliserer et frispark til Sampdoria.
    80'
    Inn: Leonardo Benedetti
    Ut: Fabio Depaoli
    Sampdoria gjør sitt tredje bytte. Fabio Depaoli erstattes av Leonardo Benedetti.
    80'
    Mål for Como 1907!
    Sampdoria 1 - 1 Como 1907
    Mål: Patrick Cutrone
    Patrick Cutrone scorer og utligningen er et faktum på Luigi Ferraris. 1-1.
    82'
    Leonardo Benedetti
    Leonardo Benedetti (Sampdoria) kommer til en målsjanse på Luigi Ferraris, men klarer ikke å score.
    84'
    Inn: Nicholas Gioacchini
    Ut: Matthias Braunoder
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Como. Inn kommer Nicholas Gioacchini, mens Matthias Braunoder tar plass på benken.