2'
    Lecco tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Artur Ionita
    Artur Ionita (Lecco) avanserer forover på Luigi Ferraris. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    Sampdoria, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Daniele Perenzoni tildeler Lecco en corner. Giovanni Crociata sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Frispark til Sampdoria på halvdelen til Lecco.
    8'
    Valerio Verre (Sampdoria) løfter inn en corner fra høyre på Luigi Ferraris.
    11'
    Daniele Perenzoni signaliserer et frispark til Sampdoria på egen banehalvdel.
    13'
    Franco Lepore
    Målsjanse til Lecco! Franco Lepore treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    I Genova slår Franco Lepore en corner fra venstre.
    15'
    Giovanni Crociata
    Målsjanse! Giovanni Crociata (Lecco) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    Giovanni Crociata (Lecco) slår en corner fra høyre side på Luigi Ferraris.
    19'
    I Genova slår Giovanni Crociata en corner fra høyre.
    19'
    Valerio Verre
    Sampdoria angriper, men avslutningen til Valerio Verre går utenfor.
    20'
    I Genova har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Pajtim Kasami
    Pajtim Kasami (Sampdoria) header ballen mot mål, men Lecco klarerer.
    24'
    Lecco, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Manuel De Luca
    Manuel De Luca (Sampdoria) kommer til en målsjanse på Luigi Ferraris, men klarer ikke å score.
    25'
    Sebastiano Esposito
    Sebastiano Esposito (Sampdoria) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Daniele Perenzoni signaliserer et frispark til Sampdoria.
    30'
    Gult kort til Lecco
    Alessandro Sersanti
    Alessandro Sersanti (Lecco) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genova fordi Simone Giordano får behandling for en skade på banen.
    30'
    Simone Giordano er på beina igjen og fortsetter kampen.
    33'
    33'
    Franco Lepore (Lecco) slår en corner fra venstre side på Luigi Ferraris.
    34'
    Franco Lepore (Lecco) løfter inn en corner fra venstre på Luigi Ferraris.
    35'
    Lecco fosser forover og Giovanni Crociata fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Frispark for Sampdoria på egen banehalvdel.
    36'
    Daniele Perenzoni tildeler Sampdoria en corner. Simone Giordano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Mål for Sampdoria!
    Sampdoria 1 - 0 Lecco
    Mål: Sebastiano Esposito
    I Genova tar Sampdoria ledelsen 1-0 etter et mål av Sebastiano Esposito.
    39'
    Gult kort til Sampdoria
    Facundo Gonzalez Molino
    Facundo Gonzalez Molino (Sampdoria) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Daniele Perenzoni signaliserer et frispark til Lecco på egen banehalvdel.
    44'
    45'+2
    Lecco må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sampdoria.
    46'
    Sjanse til Sampdoria! Valerio Verre er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    Sampdoria avanserer forover i Genova. Sebastiano Esposito avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Frisparket tildelt Lecco er farlig nær Sampdorias målområde.
    51'
    53'
    Alessandro Bianconi
    Alessandro Bianconi (Lecco) header utenfor.
    53'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nicola Murru (Sampdoria) vrir seg av smerte i gresset.
    53'
    Spillerbytte - Lecco
    Inn: Lorenzo Di Stefano
    Ut: Alessandro Sersanti
    Lecco bytter ut Alessandro Sersanti med Lorenzo Di Stefano.
    54'
    Nicola Murru er tilbake i kampen igjen.
    55'
    55'
    Alessandro Caporale
    Alessandro Caporale (Lecco) får et gult kort av dommer Daniele Perenzoni.
    56'
    Det blir farlig! Frispark for Sampdoria er nær straffområde.
    57'
    Sjanse! Sampdoria avanserer forover, men Sebastiano Esposito avslutter utenfor.
    58'
    Målsjanse på Luigi Ferraris! Valerio Verre fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    Simone Giordano (Sampdoria) slår en corner fra høyre side på Luigi Ferraris.
    62'
    62'
    Nicola Murru
    Nicola Murru (Sampdoria) kommer till avslut men nickar utanför.
    62'
    Inn: Giorgio Galli
    Ut: Franco Lepore
    Emiliano Bonazzoli (Lecco) gjør sitt andre bytte for dagen. Giorgio Galli erstatter Franco Lepore.
    63'
    Inn: Mats Leentje Lemmens
    Ut: Artur Ionita
    Emiliano Bonazzoli gjør dagens tredje bytte i Genova, når han tar ut Artur Ionita og setter inn Mats Leentje Lemmens.
    63'
    Inn: Umberto Eusepi
    Ut: Andrija Novakovich
    Lecco gjør sitt fjerde bytte. Andrija Novakovich erstattes av Umberto Eusepi.
    63'
    64'
    66'
    I Genova har et frispark blitt tildelt bortelag.
    68'
    Nicola Murru (Sampdoria) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Sampdoria 2 - 0 Lecco
    Målgivende: Valerio Verre
    Mål! Sampdoria øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Sebastiano Esposito på Luigi Ferraris. Valerio Verre var nest sist på ballen.
    71'
    Daniele Perenzoni signaliserer et frispark til Lecco.
    73'
    Daniele Ghilardi
    Dommer Daniele Perenzoni gir Daniele Ghilardi (Sampdoria) et gult kort.
    73'
    Daniele Perenzoni tildeler Lecco en corner. Giovanni Crociata sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    75'
    Alessandro Caporale (Lecco) kommer til avslutning på Luigi Ferraris, men headingen blir reddet.
    75'
    75'
    77'
    Spillerbytte - Sampdoria
    Inn: Stefano Girelli
    Ut: Nicola Murru
    Bytte for Sampdoria. Stefano Girelli kommer inn for Nicola Murru på Luigi Ferraris.
    79'
    Inn: Mattia Tordini
    Ut: Duccio Degli Innocenti
    Lecco bytter ut Duccio Degli Innocenti med Mattia Tordini. Dette er det femte byttet som Emiliano Bonazzoli gjør i dagens kamp.
    80'
    82'
    Alessandro Caporale (Lecco) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    82'
    82'
    Dommeren gir Valerio Verre (Sampdoria) et gult kort.
    83'
    83'
    Kan Lecco utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Sampdoria angriper i Genova, men blir avblåst for offside.
    85'
    86'
    Inn: Kristoffer Askildsen
    Ut: Valerio Verre
    Valerio Verre (Sampdoria) erstattes av Kristoffer Askildsen.
    88'
    Inn: Matteo Ricci
    Ut: Gerard Yepes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sampdoria. Inn kommer Matteo Ricci, mens Gerard Yepes tar plass på benken.