Frispark for Alanyaspor på egen banehalvdel.
    Mål for Alanyaspor!
    Samsunspor 0 - 1 Alanyaspor
    Mål: Oguz Aydin
    Målgivende: Loide Antonio Augusto
    Mål! Oguz Aydin gir Alanyaspor en 0-1 ledelse. Det er en fin assist fra Loide Antonio Augusto.
    14'
    En av Samsunspors spillere går i offside.
    16'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Alanyaspor på egen banehalvdel.
    16'
    Carlo Holse
    Målsjanse! Carlo Holse (Samsunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Alanyaspor angriper, men blir avblåst for offside.
    23'
    Alanyaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Frispark Samsunspor.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Alanyaspor!
    30'
    Jure Balkovec
    Sjanse i Samsun! Jure Balkovec (Alanyaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Youssef Ait Bennasser ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    33'
    Youssef Ait Bennasser er på beina igjen og fortsetter kampen på Samsun 19 Mayis.
    34'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Samsunspor like utenfor Alanyaspor-området.
    36'
    Zeki Yavru
    Samsunspor angriper i Samsun. Zeki Yavru avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    Alanyaspor, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    I Samsun slår Emre Kilinc en corner fra venstre.
    37'
    Rick Van Drongelen
    Rick Van Drongelen (Samsunspor) visar framfötterna men nickar utanför.
    37'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    38'
    Koka
    Alanyaspor angriper i Samsun. Koka fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Koka
    Koka (Alanyaspor) avanserer forover på Samsun 19 Mayis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    43'
    Soner Gonul vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'
    Soner Gonul er tilbake i kampen igjen.
    45'+2
    Spillerbytte - Alanyaspor
    Inn: Yusuf Ozdemir
    Ut: Oguz Aydin
    Bytte for Alanyaspor. Yusuf Ozdemir kommer inn for Oguz Aydin på Samsun 19 Mayis.
    46'
    Mert Guzenge tildeler Samsunspor en corner. Zeki Yavru sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Taylan Antalyali
    Taylan Antalyali (Samsunspor) kommer seg fri på Samsun 19 Mayis, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Emre Kilinc (Samsunspor) slår en corner fra venstre side på Samsun 19 Mayis.
    51'
    Zeki Yavru (Samsunspor) løfter inn en corner fra venstre på Samsun 19 Mayis.
    52'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Marc Bola
    Ut: Soner Gonul
    Samsunspor bytter ut Soner Gonul med Marc Bola. Dette er det første byttet som Markus Gisdol gjør i dagens kamp.
    56'
    Inn: Moryke Fofana
    Ut: Olivier Ntcham
    Markus Gisdol gjør dagens andre bytte i Samsun, når han tar ut Olivier Ntcham og setter inn Moryke Fofana.
    56'
    Florent Hadergjonaj
    Alanyaspor avanserer forover i Samsun. Florent Hadergjonaj avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Yusuf Ozdemir (Alanyaspor) løfter inn en corner fra venstre på Samsun 19 Mayis.
    58'
    Frispark til Alanyaspor på halvdelen til Samsunspor.
    58'
    Mål for Samsunspor!
    Samsunspor 1 - 1 Alanyaspor
    Mål: Marius Mouandilmadji
    Målgivende: Emre Kilinc
    Mål! Marius Mouandilmadji utligner til 1-1. Emre Kilinc var nest sist på ballen.
    60'
    Inn: Ui-jo Hwang
    Ut: Koka
    Alanyaspor gjør sitt andre bytte. Koka erstattes av Ui-jo Hwang.
    64'
    Inn: Nicolas Janvier
    Ut: Loide Antonio Augusto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Alanyaspor. Inn kommer Nicolas Janvier, mens Loide Antonio Augusto tar plass på benken.
    65'
    Mert Guzenge signaliserer et frispark til Alanyaspor.
    68'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Okan Kocuk (Samsunspor) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Okan Kocuk kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Samsun 19 Mayis.
    73'
    75'
    Gult kort til Samsunspor
    Zeki Yavru
    Zeki Yavru (Samsunspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Samsun 19 Mayis.
    75'
    Zeki Yavru (Samsunspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Samsun 19 Mayis.
    77'
    Inn: Kingsley Schindler
    Ut: Zeki Yavru
    Zeki Yavru (Samsunspor) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Kingsley Schindler.
    77'
    Ui-jo Hwang
    Ui-jo Hwang (Alanyaspor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Alanyaspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Samsunspor.
    81'
    Nuno Lima ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    83'
    Dommer Mert Guzenge venter med å sette i gang spillet fordi Yunus Emre Cift ligger nede.
    83'
    Yunus Emre Cift er tilbake på banen igjen.
    83'
    Alanyaspor slipper å klare seg uten Nuno Lima som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Marius Mouandilmadji ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    85'
    Inn: Joao Novais
    Ut: Leroy Fer
    Leroy Fer (Alanyaspor) erstattes av Joao Novais.
    86'
    Marius Mouandilmadji ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Samsun.
    86'
    87'
    Carlo Holse
    Målsjanse på Samsun 19 Mayis! Carlo Holse fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.