0-1
0-2
    Skudd utenfor mål, Samsunspor
    Carlo Holse
    Samsunspor avanserer forover i Samsun. Carlo Holse avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Samsunspor blir avblåst for offside
    Marius Mouandilmadji
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside på Samsun 19 Mayis.
    2'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Samsun fordi Gabriel Paulista får behandling for en skade på banen.
    4'
    Gabriel Paulista kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Samsun 19 Mayis.
    6'
    Samsunspor får tildelt et hjørnespark
    Zeki Yavru
    Zeki Yavru (Samsunspor) slår en corner fra venstre side på Samsun 19 Mayis.
    7'
    Besiktas får tildelt et frispark
    Frispark for Besiktas JK på egen banehalvdel.
    7'
    Besiktas JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Besiktas får tildelt et hjørnespark
    Rafa Silva
    Rafa Silva (Besiktas JK) løfter inn en corner fra venstre på Samsun 19 Mayis.
    9'
    Det blir farlig! Frispark for Besiktas JK er nær straffområde.
    10'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Samsunspor får tildelt et frispark
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    16'
    Offside! Marius Mouandilmadji (Samsunspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    16'
    Målet til Samsunspor sjekkes av VAR
    17'
    Målet til Samsunspor blir annullert
    17'
    Frispark i en god posisjon for Samsunspor!
    17'
    Gult kort til Besiktas
    Arthur Masuaku
    Arthur Masuaku (Besiktas JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    Carlo Holse
    Ali Sansalan tildeler Samsunspor en corner. Carlo Holse sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Lubomir Satka
    Samsunspor angriper på Samsun 19 Mayis, men Lubomir Satka header utenfor.
    20'
    Samsunspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Besiktas JK.
    21'
    Gult kort til Samsunspor
    Arbnor Muja
    Dommer Ali Sansalan gir Arbnor Muja (Samsunspor) et gult kort.
    21'
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd på mål, Samsunspor
    26'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Frispark Besiktas JK.
    27'
    Frisparket tildelt Samsunspor er farlig nær Besiktas JKs målområde.
    30'
    Mål for Besiktas!
    Samsunspor 0 - 1 Besiktas
    Mål: Rafa Silva
    Målgivende: Semih Kilicsoy
    Mål! Besiktas JK tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Rafa Silva på Samsun 19 Mayis. Semih Kilicsoy sto for den målgivende pasningen.
    31'
    32'
    Frispark til Samsunspor på halvdelen til Besiktas JK.
    33'
    Youssef Ait Bennasser
    Youssef Ait Bennasser (Samsunspor) kommer seg fri på Samsun 19 Mayis, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Rafa Silva
    I Samsun slår Rafa Silva en corner fra venstre.
    36'
    Samsunspor 0 - 2 Besiktas
    Mål: Gabriel Paulista
    Målgivende: Arthur Masuaku
    Gabriel Paulista header inn 0-2 og Besiktas JK øker ledelsen på Samsun 19 Mayis. Arthur Masuaku var nest sist på ballen.
    36'
    Arbnor Muja
    Arbnor Muja (Samsunspor) avanserer forover på Samsun 19 Mayis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Skudd utenfor mål, Besiktas
    Arthur Masuaku (Besiktas JK) kommer til en målsjanse på Samsun 19 Mayis, men klarer ikke å score.
    39'
    Arbnor Muja
    Samsunspor angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Zeki Yavru
    Zeki Yavru (Samsunspor) slår en corner fra høyre side på Samsun 19 Mayis.
    43'
    Zeki Yavru
    I Samsun slår Zeki Yavru en corner fra venstre.
    43'
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Samsunspor like utenfor Besiktas JK-området.
    45'
    Ali Sansalan signaliserer et frispark til Besiktas JK.
    45'+2
    Rick Van Drongelen
    Dommeren gir Rick Van Drongelen (Samsunspor) et gult kort.
    45'+2
    Spillerbytte - Besiktas
    Inn: Necip Uysal
    Ut: Gabriel Paulista
    Besiktas JK gjør sitt første bytte. Gabriel Paulista erstattes av Necip Uysal.
    46'
    Kingsley Schindler
    Samsunspor angriper i Samsun. Kingsley Schindler fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Besiktas JK angriper, men avslutningen til Arthur Masuaku går utenfor.
    56'
    Marc Bola
    Marc Bola skyter i stolpen! Nære på for Samsunspor.
    59'
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Nany Dimata
    Ut: Kingsley Schindler
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Samsunspor. Inn kommer Nany Dimata, mens Kingsley Schindler tar plass på benken.
    62'
    Inn: Gaetan Laura
    Ut: Arbnor Muja
    Thomas Reis (Samsunspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Gaetan Laura erstatter Arbnor Muja.
    62'
    Marius Mouandilmadji (Samsunspor) kommer seg fri på Samsun 19 Mayis, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Carlo Holse
    66'
    Marc Bola
    Samsunspor angriper i Samsun. Marc Bola fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Carlo Holse
    Sjanse! Samsunspor avanserer forover, men Carlo Holse avslutter utenfor.
    67'
    70'
    Inn: Jean Onana
    Ut: Semih Kilicsoy
    Besiktas JK bytter ut Semih Kilicsoy med Jean Onana. Dette er det andre byttet som Giovanni van Bronckhorst gjør i dagens kamp.
    71'
    Kan Besiktas JK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    72'
    Inn: Ercan Kara
    Ut: Marius Mouandilmadji
    Thomas Reis gjør dagens tredje bytte i Samsun, når han tar ut Marius Mouandilmadji og setter inn Ercan Kara.
    74'
    Inn: Soner Aydogdu
    Ut: Carlo Holse
    Bytte for Samsunspor. Soner Aydogdu kommer inn for Carlo Holse på Samsun 19 Mayis.
    74'
    Besiktas JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Samsunspor.
    76'
    77'
    77'
    Inn: Emir Han Topcu
    Ut: Rafa Silva
    Rafa Silva (Besiktas JK) erstattes av Emir Han Topcu.
    78'
    Inn: Jackson Muleka
    Ut: Ciro Immobile
    Giovanni van Bronckhorst (Besiktas JK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jackson Muleka erstatter Ciro Immobile.
    79'
    Jackson Muleka
    Besiktas JK avanserer forover i Samsun. Jackson Muleka avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    81'
    Nany Dimata
    Sjanse i Samsun! Nany Dimata (Samsunspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Ercan Kara
    Ercan Kara (Samsunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jackson Muleka (Besiktas JK) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Inn: Bedirhan Cetin
    Ut: Lubomir Satka
    Samsunspor bytter ut Lubomir Satka med Bedirhan Cetin. Dette er det femte byttet som Thomas Reis gjør i dagens kamp.
    87'
    Jackson Muleka ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Samsun.