Onur Ozutoprak signaliserer et frispark til Samsunspor på egen banehalvdel.
    Spillet på Samsun 19 Mayis er stoppet midlertidig fordi Muhammed Erturk ligger nede.
    4'
    Menemen Belediyespor slipper å klare seg uten Muhammed Erturk som kommer tilbake på banen igjen.
    4'
    Yasin Oztekin
    Samsunspor angriper. Yasin Oztekin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    Menemen Belediyespor, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Onur Ozutoprak tildeler Samsunspor en corner. Tolcay Cigerci sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    Mål for Samsunspor!
    Samsunspor 1 - 0 Menemen Belediyespor
    Mål: Antonio Manuel Fernandes Mendes
    Målgivende: Yasin Oztekin
    Samsunspor tar ledelsen 1-0 i Samsun etter en heading av Tomane! Yasin Oztekin sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Tolcay Cigerci (Samsunspor) slår en corner fra høyre side på Samsun 19 Mayis.
    7'
    Menemen Belediyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    I Samsun slår Abdullah Aydin en corner fra høyre.
    10'
    Mål for Menemen Belediyespor!
    Samsunspor 1 - 1 Menemen Belediyespor
    Mål: Abdoulaye Cisse
    Målgivende: Abdullah Aydin
    Abdoulaye Cisse header ballen i mål og utligner til 1-1. Abdullah Aydin var nest sist på ballen.
    10'
    Tolcay Cigerci
    Samsunspor angriper, men avslutningen til Tolcay Cigerci går utenfor.
    12'
    Antonio Manuel Fernandes Mendes
    Tomane (Samsunspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Frispark for Samsunspor på egen banehalvdel.
    15'
    Onur Ozutoprak signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor like utenfor Samsunspor-området.
    17'
    Batuhan Kirdaroglu
    Menemen Belediyespor angriper i Samsun. Batuhan Kirdaroglu fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Mahamadou Ba
    Menemen Belediyespor angriper på Samsun 19 Mayis. Mahamadou Ba header utenfor.
    19'
    Frispark for Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    23'
    Skudd utenfor mål, Samsunspor
    28'
    Samsunspor angriper i Samsun. Tolcay Cigerci avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    Tolcay Cigerci (Samsunspor) løfter inn en corner fra høyre på Samsun 19 Mayis.
    30'
    33'
    Sjanse! Samsunspor avanserer forover, men Yasin Oztekin avslutter utenfor.
    33'
    Cihan Kahraman (Samsunspor) løfter inn en corner fra venstre på Samsun 19 Mayis.
    34'
    Menemen Belediyespor scorer selvmål!
    Samsunspor 2 - 1 Menemen Belediyespor
    Mål: Seyfettin Anil Yasar
    Anil Yasar header ballen i mål og Samsunspor leder dermed 2-1.
    34'
    36'
    Onur Ozutoprak signaliserer et frispark til Menemen Belediyespor på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    Tolcay Cigerci (Samsunspor) kommer til en målsjanse på Samsun 19 Mayis, men klarer ikke å score.
    39'
    Onur Ozutoprak tildeler Samsunspor en corner. Cihan Kahraman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Osman Celik
    Samsunspor angriper og Osman Celik får avsluttet. Headingen treffer ikke Menemen Belediyespor-målet.
    42'
    Frispark til Menemen Belediyespor på halvdelen til Samsunspor.
    43'
    Gult kort til Samsunspor
    Hasan Kilic
    Hasan Kilic (Samsunspor) får et gult kort av dommer Onur Ozutoprak.
    43'
    I Samsun har et frispark blitt tildelt bortelag.
    44'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Menemen Belediyespor får straffe av Onur Ozutoprak på Samsun 19 Mayis.
    45'
    Menemen Belediyespor scorer på straffe!
    Samsunspor 2 - 2 Menemen Belediyespor
    Mål: Ahmet Sagat
    Mål! Ahmet Sagat setter utligningen i mål på et straffespark.
    45'+1
    Skudd på mål, Samsunspor
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Samsunspor
    Inn: Soner Gonul
    Ut: Huseyin Ozturk
    Samsunspor gjør sitt første bytte. Huseyin Ozturk erstattes av Soner Gonul.
    46'
    Frisparket tildelt Samsunspor er farlig nær Menemen Belediyespors målområde.
    47'
    I Samsun slår Cihan Kahraman en corner fra venstre.
    48'
    48'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Samsun fordi Abdullah Aydin får behandling for en skade på banen.
    49'
    Abdullah Aydin er tilbake på banen igjen.
    50'
    Samsunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    53'
    Samsunspor 2 - 3 Menemen Belediyespor
    Mål: Emre Batuhan Adiguzel
    I Samsun tar Menemen Belediyespor ledelsen 2-3 etter et mål av Emre Batuhan Adiguzel. Flott spill fra Abdullah Aydin før målet.
    54'
    Inn: Gadji Celi Carmel Junior Tallo
    Ut: Tolcay Cigerci
    Bytte for Samsunspor. Junior Tallo kommer inn for Tolcay Cigerci på Samsun 19 Mayis.
    57'
    Frispark Samsunspor.
    58'
    Onur Ozutoprak signaliserer et frispark til Samsunspor.
    61'
    Skudd på mål, Menemen Belediyespor
    63'
    Samsunspor, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    Soner Gonul
    Målsjanse på Samsun 19 Mayis! Soner Gonul fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    66'
    En av Samsunspors spillere blir avblåst for offside.
    66'
    Cihan Kahraman (Samsunspor) slår en corner fra venstre side på Samsun 19 Mayis.
    68'
    68'
    70'
    Ahmet Sagat
    Menemen Belediyespor avanserer forover i Samsun. Ahmet Sagat avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Inn: Berk Taskin
    Ut: Cihan Kahraman
    Samsunspor bytter ut Cihan Kahraman med Berk Taskin.
    71'
    Inn: Joel Ngandu Kayamba
    Ut: Talha Ulvan
    Talha Ulvan (Samsunspor) erstattes av Joel Kayamba.
    71'
    Gult kort til Menemen Belediyespor
    Ahmet Sagat
    Ahmet Sagat (Menemen Belediyespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Samsun 19 Mayis.
    72'
    Yasin Oztekin (Samsunspor) kommer seg fri på Samsun 19 Mayis, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Spillerbytte - Menemen Belediyespor
    Inn: Toni Gomes
    Ut: Batuhan Kirdaroglu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Menemen Belediyespor. Inn kommer Toni Gomes, mens Batuhan Kirdaroglu tar plass på benken.
    73'
    74'
    Onur Ozutoprak tildeler Samsunspor en corner. Moryke Fofana sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    75'
    Samsunspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Menemen Belediyespor.
    76'
    77'
    Muhammed Himmet Erturk
    Menemen Belediyespor fosser forover og Muhammed Erturk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    I Samsun slår Abdullah Aydin en corner fra venstre.
    79'
    Moryke Fofana (Samsunspor) løfter inn en corner fra høyre på Samsun 19 Mayis.
    80'
    Frispark Menemen Belediyespor.
    80'
    Joel Ngandu Kayamba
    Dommeren gir Joel Kayamba (Samsunspor) et gult kort.
    80'
    Samsunspor 2 - 4 Menemen Belediyespor
    Målgivende: Muhammed Himmet Erturk
    Ahmet Sagat setter ballen i mål og øker Menemen Belediyespors ledelse til 2-4 i Samsun. Det er en fin assist fra Muhammed Erturk.
    82'
    Aykut Ozer
    Dommer Onur Ozutoprak gir Aykut Ozer (Samsunspor) et gult kort.
    82'
    84'
    Moryke Fofana
    Målsjanse! Moryke Fofana (Samsunspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    86'
    86'
    Samsunspor fosser fremover, men Moryke Fofana går rett i offsidefella.
    86'
    88'
    88'
    Dommer Onur Ozutoprak venter med å sette i gang spillet fordi Abdullah Aydin ligger nede.