0-2
0-3
    En av Colorado Rapidss spillere blir avblåst for offside på Earthquakes Stadium.
    2'
    Malik Badawi tildeler Colorado Rapids en corner. Djordje Mihailovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    5'
    I San Jose slår Djordje Mihailovic en corner fra høyre.
    6'
    Straffe til Colorado Rapids
    8'
    Colorado Rapids scorer på straffe!
    San Jose Earthquakes 0 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Rafael Navarro
    Mål! Rafael Navarro gir Colorado Rapids ledelsen etter et straffespark. 0-1.
    10'
    Colorado Rapids angriper, men Malik Badawi blåser for offside.
    13'
    Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose. Cristian Espinoza avslutter på mål, men greier ikke å score.
    13'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Målsjanse på Earthquakes Stadium! Cristian Espinoza fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    15'
    Cole Bassett
    Colorado Rapids angriper i San Jose. Cole Bassett fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Amahl Pellegrino
    San Jose Earthquakes avanserer forover i San Jose. Amahl Pellegrino avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    27'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.
    28'
    Jackson Yueill
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på Earthquakes Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Colorado Rapids.
    30'
    Kan Colorado Rapids utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    32'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Alfredo Morales
    Alfredo Morales (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    En av Colorado Rapidss spillere går i offside.
    33'
    Djordje Mihailovic
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Earthquakes Stadium, men klarer ikke å score.
    36'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Cole Bassett (Colorado Rapids) mottar sitt første gule kort for dagen på Earthquakes Stadium.
    37'
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose. Amahl Pellegrino fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    41'
    41'
    Frispark for Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    43'
    Jeremy Ebobisse
    Målsjanse! Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Paul Marie
    Dommer Malik Badawi gir Paul Marie (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    48'
    Malik Badawi tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Alfredo Morales (San Jose Earthquakes) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    48'
    48'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    48'
    Malik Badawi signaliserer et frispark til Colorado Rapids like utenfor San Jose Earthquakes-området.
    48'
    Malik Badawi tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    54'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.
    54'
    Frisparket tildelt Colorado Rapids er farlig nær San Jose Earthquakess målområde.
    55'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Vitor Costa
    Ut: Paul Marie
    San Jose Earthquakes gjør sitt første bytte. Paul Marie erstattes av Vitor Costa.
    56'
    Colorado Rapids avanserer forover i San Jose. Djordje Mihailovic avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Mål for Colorado Rapids!
    San Jose Earthquakes 0 - 2 Colorado Rapids
    Målgivende: Cole Bassett
    Mål! Rafael Navarro gir Colorado Rapids en komfortabel 0-2 ledelse. Cole Bassett var nest sist på ballen.
    60'
    Inn: Jack Skahan
    Ut: Alfredo Morales
    San Jose Earthquakes bytter ut Alfredo Morales med Jack Skahan. Dette er det andre byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Bytte for San Jose Earthquakes. Benjamin Kikanovic kommer inn for Jeremy Ebobisse på Earthquakes Stadium.
    62'
    Inn: Preston Judd
    Ut: Amahl Pellegrino
    Luis Gonzalez Gallaguer gjør dagens fjerde bytte i San Jose, når han tar ut Amahl Pellegrino og setter inn Preston Judd.
    62'
    Malik Badawi signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    64'
    Djordje Mihailovic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    66'
    Djordje Mihailovic er tilbake i kampen igjen.
    67'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Jack Skahan
    Sjanse i San Jose! Jack Skahan (San Jose Earthquakes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    70'
    71'
    Djordje Mihailovic (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    73'
    Inn: Ousseni Bouda
    Ut: Tanner Beason
    Luis Gonzalez Gallaguer (San Jose Earthquakes) gjør sitt femte bytte for dagen. Ousseni Bouda erstatter Tanner Beason.
    74'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    76'
    Niko Tsakiris
    På Earthquakes Stadium skyter Niko Tsakiris (San Jose Earthquakes) rett i tverrliggeren!
    78'
    80'
    Preston Judd
    Preston Judd (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    San Jose Earthquakes 0 - 3 Colorado Rapids
    Mål: Cole Bassett
    Målgivende: Rafael Navarro
    Cole Bassett øker Colorado Rapidss ledelse til 0-3! Rafael Navarro sto for den målgivende pasningen.
    81'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    83'
    Ousseni Bouda
    I San Jose header Ousseni Bouda (San Jose Earthquakes) mot mål, men ballen går utenfor.
    83'
    Jack Skahan
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Jack Skahan treffer mål, men keeper redder.
    84'
    84'
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Ousseni Bouda avslutter utenfor.
    85'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Omir Fernandez
    Ut: Calvin Harris
    Chris Armas gjør dagens første bytte i San Jose, når han tar ut Calvin Harris og setter inn Omir Fernandez.
    85'
    Inn: Lamine Diack
    Ut: Kevin Cabral
    Bytte for Colorado Rapids. Lamine Diack kommer inn for Kevin Cabral på Earthquakes Stadium.
    85'
    Inn: Darren Yapi
    Ut: Rafael Navarro
    Chris Armas (Colorado Rapids) gjør sitt tredje bytte for dagen. Darren Yapi erstatter Rafael Navarro.
    85'
    Malik Badawi signaliserer et frispark til Colorado Rapids.
    86'
    Malik Badawi signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    86'
    Benjamin Kikanovic
    Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) fyrer av et skudd på Earthquakes Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    87'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    90'+1
    90'+1
    Inn: Wayne Frederick
    Ut: Djordje Mihailovic
    Colorado Rapids bytter ut Djordje Mihailovic med Wayne Frederick. Dette er det fjerde byttet som Chris Armas gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Inn: Jackson Travis
    Ut: Oliver Larraz
    Colorado Rapids bytter ut Oliver Larraz med Jackson Travis. Dette er det femte byttet som Chris Armas gjør i dagens kamp.
    90'+2
    90'+2
    Rodrigues
    Rodrigues (San Jose Earthquakes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    90'+5
    Jack Skahan (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.