I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for Minnesota United FC!
    San Jose Earthquakes 0 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Teemu Pukki
    Målgivende: Emanuel Reynoso
    Mål! Minnesota United FC tar ledelsen 0-1 ved Teemu Pukki. Flott spill fra Emanuel Reynoso før målet.
    4'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    10'
    Ismael Tajouri-Shradi
    Ismael Tajouri-Shradi (Minnesota United FC) avanserer forover på Earthquakes Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    13'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Alexis Da Silva tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Michael Boxall
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Michael Boxall avslutter utenfor.
    14'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    15'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    16'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Cade Cowell
    Målgivende: Jackson Yueill
    Mål! Cade Cowell utligner til 1-1. Jackson Yueill var nest sist på ballen.
    16'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    18'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    19'
    19'
    Miguel Trauco
    Miguel Trauco (San Jose Earthquakes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    VAR sjekker om det er straffe til San Jose Earthquakes
    23'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    25'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    25'
    Cade Cowell
    San Jose Earthquakes angriper. Cade Cowell får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    29'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Alexis Da Silva signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Carlos Gruezo
    Carlos Gruezo (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Hjørnespark til Minnesota United FC
    34'
    34'
    Målsjanse på Earthquakes Stadium! Ismael Tajouri-Shradi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    36'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Emanuel Reynoso
    Dommer Alexis Da Silva viser Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) det gule kortet.
    40'
    41'
    43'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    45'
    45'
    47'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.
    49'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    52'
    52'
    52'
    52'
    Cristian Espinoza
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Cristian Espinoza er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    56'
    56'
    56'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    58'
    Målet til Minnesota United FC sjekkes av VAR
    62'
    Målet til Minnesota United FC blir annullert
    64'
    64'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Ethan Bristow
    Ut: Ismael Tajouri-Shradi
    Minnesota United FC gjør sitt første bytte. Ismael Tajouri-Shradi erstattes av Ethan Bristow.
    64'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Minnesota United FC.
    65'
    Jeremy Ebobisse
    San Jose Earthquakes angriper i San Jose. Jeremy Ebobisse avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    66'
    67'
    Carlos Akapo
    Målsjanse! Carlos Akapo (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    72'
    72'
    Spillet på Earthquakes Stadium er stoppet midlertidig fordi Carlos Akapo ligger nede.
    76'
    77'
    San Jose Earthquakes slipper å klare seg uten Carlos Akapo som kommer tilbake på banen i San Jose.
    77'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    81'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Niko Tsakiris
    Ut: Jamiro Monteiro
    San Jose Earthquakes bytter ut Jamiro Monteiro med Niko Tsakiris.
    81'
    Inn: Mender Garcia
    Ut: Teemu Pukki
    Minnesota United FC bytter ut Teemu Pukki med Mender Garcia. Dette er det andre byttet som Adrian Heath gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    81'
    82'
    83'
    83'
    83'
    Tanner Beason
    Tanner Beason (San Jose Earthquakes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Dommeren gir Michael Boxall (Minnesota United FC) et gult kort.
    85'
    85'
    87'
    87'
    90'
    90'
    I San Jose slår Emanuel Reynoso en corner fra høyre.
    90'+1
    90'+1
    90'+1
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Cade Cowell
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Benjamin Kikanovic, mens Cade Cowell tar plass på benken.