Målsjanse til Minnesota United FC! Wil Trapp treffer mål, men keeper redder.
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    Robin Lod
    Minnesota United FC avanserer forover i San Jose. Robin Lod avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Minnesota United FC får tildelt et hjørnespark
    Joseph Rosales
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.
    7'
    Bongokuhle Hlongwane
    Bongokuhle Hlongwane (Minnesota United FC) får en nickmöjlighet på Earthquakes Stadium men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    8'
    Mål for Minnesota United FC!
    San Jose Earthquakes 0 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Bongokuhle Hlongwane
    Målgivende: Robin Lod
    Mål! Bongokuhle Hlongwane gir Minnesota United FC ledelsen 0-1 i San Jose. Robin Lod var nest sist på ballen.
    9'
    Sergii Demianchuk tildeler Minnesota United FC en corner. Joseph Rosales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Minnesota United FC får tildelt et frispark
    Kan Minnesota United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    11'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    13'
    San Jose Earthquakes blir avblåst for offside
    Ousseni Bouda
    Dommer Sergii Demianchuk ser at linjemannen løfter flagget, og San Jose Earthquakess Ousseni Bouda blåses av for offside.
    14'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    15'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Frispark Minnesota United FC.
    19'
    San Jose Earthquakes får tildelt et frispark
    Sergii Demianchuk signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    20'
    Kelvin Yeboah
    Målsjanse på Earthquakes Stadium! Kelvin Yeboah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    22'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    San Jose Earthquakes får tildelt et hjørnespark
    29'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    31'
    Sergii Demianchuk signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    32'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Minnesota United FC.
    32'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Ousseni Bouda
    Målgivende: Amahl Pellegrino
    Mål! Ousseni Bouda utligner for San Jose Earthquakes. Stillingen er dermed 1-1 i San Jose. Amahl Pellegrino sto for den målgivende pasningen.
    33'
    I San Jose slår Joseph Rosales en corner fra høyre.
    35'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    Ousseni Bouda (San Jose Earthquakes) kommer til avslutning på Earthquakes Stadium, men headingen blir reddet.
    36'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Cristian Espinoza
    Sergii Demianchuk tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    36'
    36'
    39'
    Minnesota United FC blir avblåst for offside
    Minnesota United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Hassani Dotson
    Hassani Dotson (Minnesota United FC) kommer til en målsjanse på Earthquakes Stadium, men klarer ikke å score.
    42'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) avanserer forover på Earthquakes Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    44'
    50'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    60'
    60'
    62'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Ut: Jeong Sang-bin
    Jeong Sang-bin (Minnesota United FC) erstattes av Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi.
    63'
    San Jose Earthquakes 1 - 2 Minnesota United FC
    Mål! Minnesota United FC tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Bongokuhle Hlongwane på Earthquakes Stadium.
    63'
    San Jose Earthquakes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Minnesota United FC.
    65'
    65'
    67'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    68'
    71'
    Inn: D.J. Taylor
    Ut: Joseph Rosales
    Minnesota United FC bytter ut Joseph Rosales med D.J. Taylor.
    72'
    Inn: Devin Padelford
    Ut: Bongokuhle Hlongwane
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Devin Padelford, mens Bongokuhle Hlongwane tar plass på benken.
    72'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Paul Marie
    Ut: Vitor Costa
    San Jose Earthquakes gjør sitt første bytte. Vitor Costa erstattes av Paul Marie.
    72'
    Inn: Jack Skahan
    Ut: Amahl Pellegrino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Jack Skahan, mens Amahl Pellegrino tar plass på benken.
    72'
    Inn: Niko Tsakiris
    Ut: Jackson Yueill
    San Jose Earthquakes bytter ut Jackson Yueill med Niko Tsakiris. Dette er det tredje byttet som Ian Russell gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Tanner Beason
    Ut: Benjamin Kikanovic
    Ian Russell (San Jose Earthquakes) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tanner Beason erstatter Benjamin Kikanovic.
    77'
    Inn: Preston Judd
    Ut: Ousseni Bouda
    San Jose Earthquakes gjør sitt femte bytte. Ousseni Bouda erstattes av Preston Judd.
    77'
    79'
    79'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Jefferson Abel Diaz Beleno
    Jefferson Abel Diaz Beleno (Minnesota United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    80'
    Daniel Munie (San Jose Earthquakes) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Earthquakes Stadium.
    81'
    Daniel Munie er tilbake i kampen igjen.
    82'
    Robin Lod
    Sergii Demianchuk tildeler Minnesota United FC en corner. Robin Lod sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Frisparket tildelt Minnesota United FC er farlig nær San Jose Earthquakess målområde.
    88'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Carlos Gruezo
    Carlos Gruezo (San Jose Earthquakes) mottar sitt første gule kort for dagen på Earthquakes Stadium.
    88'
    Robin Lod
    Robin Lod (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.