1-0
1-1
90'

Velkommen til Sandefjord og Tippeliga-kampen mellom Sandefjord Fotball og Bodø/Glimt!
    SF stiller uten høyreback Olav Zanetti fra start. Gabrielsen har tatt plassen i forsvarsrekka og henviser Zanetti til benken. På benken starter også Glimts evigunge Runar Berg. Han er tilbake etter skade, men unge Anders Konradsen får fornyet tillit etter sin sterke kamp mot Godset. Samtidig starter Stig Johansen på topp, på bekostning av Thiago Martins.
    SF har foreløpig en seier og en uavgjort på hjemmebane i år. Glimt på sin side fikk bank av Molde i sin eneste bortekamp så langt i sesongen. Klarer Glimt å kontre inn en seier mot et lag med masse selvtillit på eget gress? Spesielt hjemmekampen mot Brann viste at hvalfangerne trives hjemme på Komplett.
    SFs trener Patrick Walker har nylig forlenget med klubben, og det var en populær nyhet i hvalfangerbyen. Svensk-iren har nå kontrakt ut 2010.
    Det har kommet en del Glimt-supportere, som står og synger bak det ene målet. De trives helt sikker i vindkastene i Vestfold akkurat nå! For øvrig skinner sola, men det er kjølig i skyggepartiene på stadion.
    Lagene entrer banen!
    SFs Martin Jensen spiller med ansiktsmaske i dag etter å ha brukket kinnbeinet mot Molde.
    SF skal ta avspark.
    SF går rett i angrep, men T. Rønning får sparket ballen langt vekk.
    2'
    Hamoud får klarert til innkast SF.
    2'
    SF prøver seg igjen, men Mane løper i offside.
    4'
    Mane får med seg ballen, men han er helt alene, og hans innlegg fra høyre finner ingen i blått.
    6'
    Konradsen får frispark, ender med at Bugge Pettersen snapper ballen kontrollert foran beina på T. Rønning.
    8'
    Vakker og raskt Glimt-angrep ender med at Ludvigsen skyter over. Vingen var hardt presset, så det ble aldri helt farlig.
    9'
    Konradsen skyter ufarlig høyt over målet fra drøye 20 meter.
    10'
    Den forventede SF-offensiven har ikke kommet, og Glimt har ballen vel så mye som hjemmelaget.
    11'
    Mane faller lett i duell med Berg, men korrekt nok får han ikke frispark.
    13'
    Mane fører ballen på tvers, og spissen avslutter angrepet med å skyte høyt over.
    14'
    En ivrig Mane løper nok en gang i offside.
    17'
    Mjelde finner Saric - som skyter hardt og lavt like utenfor. Kampens desidert største sjanse!
    18'
    Bugge Pettersen snapper ballen foran Ludvigsen. SF kontrer raskt, men ballen ender til slutt over dødlinja.
    20'
    Mjelde skaffer SF et frispark fra 20 meter etter å ha blitt taklet av Hamoud; Mane skyter imidlertid rett på Londak.
    21'
    Saric er hardhendt mot Sakariassen og pådrar seg et frispark langt inne på Glimts banehalvdel.
    23'
    Mane skyter, eller er det et innlegg? Rett på Londak.
    24'
    Stor sjanse Glimt! Sørensen går på et løp og vingen finner Johansen som takles i skuddøyeblikket. Der kunne det blitt 0-1!
    26'
    Saric er alene i gjennom og hans lobb går over Londak - men like til side for mål. Nok en stor sjanse til hjemmelaget!
    27'
    Ludvigsen vinner ballen i gunstig posisjon, men uheldigvis for Glimt sklir han og dermed mister han ballen.
    29'
    Madsen får tilsnakk etter å ha vært voldsom i en duell med Konradsen.
    30'
    Sørensen skyter fem meter utenfor på et frispark fra 25 meter.
    33'
    Igjen går Mane i offside.
    34'
    Denne gang er det Saric som går i offside.
    37'
    P. Rønning er farlig oppe på et innlegg, men Glimts forrige matchvinner bommer - og blir liggende etter duellen i feltet. Midtstopperen er imidlertid raskt på beina igjen.
    40'
    Ludvigsen finner Konradsen som skyter. Bugge Pettersaen må virkelig strekke seg for å hindre scoring!
    41'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    Victor Demba Bindia
    Voldsom duell mellom Bindia og Imingen! Begge går tøft inn, men dommeren peker på Bindia som synderen.
    44'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    I denne duellen fikk Imingen kort!
    45'+2
    45'+3
    Målløst til pause i en alt annet enn kjedelig kamp. Sjansene har vært jevnt fordelt, men SF har kanskje vært litt skumlere enn gjestene fra Nordland. Alt i alt blir dette sikkert en spennende kamp også etter pause!
    45'
    Glimt går i angrep og etablerer seg på SFs banehalvdel.
    47'
    Martins får skutt fra åtte meter, men skuddet blokkeres av to SF-spillere.
    49'
    Hjørnespark til Sandefjord Fotball
    51'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    Sandefjord Fotball 1 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Espen Nystuen
    Nystuen rager høyest på corneren og gir SF 1-0!
    53'
    Glimt-stopperne roter det til for seg selv, men Mane klarer ikke å utnytte situasjonen.
    56'
    Mane fyrer av fra 25 meter, men skuddet går en meter over Londaks tverrligger.
    56'
    Glimt går i angrep, men Hamoud slår et håpløst innlegg.
    57'
    Corneren ender over dødlinja på motsatt side.
    58'
    Saric avslutter et vakkert SF-angrep med å skyte langt utenfor Londaks venstre stolpe.
    60'
    Det er 5.231 tilskuere på Komplett i ettermiddag.
    61'
    SF har god kontroll på kampen nå. De blå har fått større fart på både føtter og ball etter pause.
    64'
    Mjelde får nesten avsluttet fra syv meter. Men bare nesten.
    65'
    Mane skyter et godt skudd, som Londak får slått til corner.
    65'
    Andre gule kort til Sandefjord Fotball
    Takler innbytter Oduro for tøft - og belønnes med sitt andre gule kort for dagen!
    67'
    Både Sohna og Mane ligger nede etter en duell med Hamoud. Hjemmepublikum roper på gult kort, men Hagen gir kun et frispark. Tror det var en grei avgjørelse.
    71'
    SF har lagt om til 4-4-1 etter utvisningen. Samtidig har Glimt naturlig nok lagt seg høyere på banen.
    72'
    Bugge Pettersen får frispark etter en duell i feltet.
    73'
    Hamoud spilles fri på hjørnet av femmeteren. Backen fyrer løs, men skuddet går en halv meter over målet!
    75'
    Glimt trykker på nå. Kan bli et spennende siste kvarter her i Vestfold!
    77'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Admir Rascic
    Ut: Malick Mane
    77'
    Imingen fyrer av fra 30 meter, men skuddet går løst og ufarlig rett på Bugge Pettersen.
    79'
    Rascic får avsluttet fra fem meter, men treffer feil og skuddet går utenfor!
    81'
    P. Rønning er oppe i angrep. Han vinner en hodeduell, men ballen treffer ikke i nærheten av målet.
    85'
    SF kontrer, men Rascic skyter tidlig - og håpløst - utenfor.
    86'
    Glimt satser alt fremover nå!
    88'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Sandefjord Fotball 1 - 1 Bodø/Glimt
    Veteranen setter et direkte frispark i mål via krysset!
    90'
    Fire minutter er lagt til.
    90'+1
    Marciano fikk gult kort etter å ha gått for tidlig fram på frisparket som ga Glimt-utligning.
    90'+2
    Imingen slår et innoverskrudd frispark rett på Bugge Pettersen.
    90'+4
    90'+4
    Poengdeling ble utfallet i denne jevne kampen. SF åpnet best i 2. omgang, men fikk rytmen ødelagt med utvisningen. Stig Johansen stjal med seg et viktig poeng med sin perlescoring på frispark, mens SF tusler skuffet av banen!