Sundgot56' (Str.)
Mane85'
2-2

Velkommen til Sandefjord og live-dekningen av oppgjøret mellom SF og LSK!
    Vi har akkurat vært vitner til en fotballkamp mellom politikere og kjendiser, som et ledd i årets TV-aksjon. Oppgjøret endte 1-1 i en ikke altfor velspilt og seriøs kamp...
    SF trenger i teorien ett poeng for å være sikret ny Eliteseriekontrakt, mens LSK bør vinne for å kunne roe nervene.
    I vår vant for øvrig LSK 2-1 på Åråsen.
    Frode Kippe står over dagens oppgjør på grunn av at han fikk sitt femte gule kort i forrige serierunde. Han har imidlertid lovet å hjelpe lagkameratene fra tribuneplass - sammen med et hundretalls andre LSK-supportere som har tatt turen til Vestfold.
    Publikum reiser seg; Lagene inntar banen.
    Kapteinene Søgård og Mjelde hilser på dommertrioen. Avspark nærmer seg!
    LSK har tatt avspark.
    1'
    LSK og Søgård prøver seg, men kapteinens hodestøt blir avverget av Bugge Pettersen.
    2'
    LSK presser høyt i åpningsminuttene.
    4'
    SF og Mane prøver seg, men Magnusson er våken.
    5'
    Bugge Pettersen glipper ballen i kamp med Myklebust, men keeperen fanger ballen igjen før det blir farlig.
    7'
    Camazzola finner Røyrane med en flott pasning, men kantspilleren vinkes for offside.
    11'
    LSK med frispark fra 22 meter; Mouelhi skyter i muren, og en SF-spiller blir liggende. Ser ut til at det er Camazzola som tok telling.
    13'
    Camazzola er på beina igjen.
    13'
    SF klarerer og kontrer.
    14'
    Essediri slår inn. Det er mange LSK-spillere i feltet, men keeper fanger lærkula.
    16'
    Mane skyter like utenfor etter en rask overgang, men dommer har vinket for offside - til store protester.
    18'
    Mål for Lillestrøm!
    Sandefjord Fotball 0 - 1 Lillestrøm
    Målgivende: Magnus Myklebust
    Rak overgang av LSK. Igiebor spiller til Myklebust. Han får ballen tilbake og bredsider den i mål. Fugla er i føringen!
    21'
    Vinket fri til SF.
    23'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    Sandefjord Fotball 1 - 1 Lillestrøm
    Mål: Ørjan Røyrane
    Røyrane får en flott pasning fra Salcinovic. Han demper ballen på brystet i fart og lobber iskaldt over Magnusson!
    24'
    Ballen er over dødlinja, og SF overtar.
    28'
    Tokstad ligger nede etter en duell, men det ser ut til å gå greit med unggutten.
    30'
    Bra tempo i kampen nå. Begge lag styrter i angrep uten at det blir mange målsjanser av det.
    33'
    Mane vinkes for offside. Korrekt, men lovlig sent.
    36'
    Myklebust forserer fint, men skuddet blir blokkert.
    38'
    Rotete fase av kampen nå, der lite kreativt skjer.
    41'
    Nystuen får skutt, men Sundgot redder på streken. Nær 2-1 der!
    42'
    Myklebust fyrer av på halvspretten. Distansen er lang og skuddet for løst for å gi Bugge Pettersen besvær.
    45'+2
    45'+3
    Fartsfylt omgang, der LSK kanskje var litt bedre enn SF. Likevel ok med uavgjort i en forholdsvis sjansefattig omgang. De to målene som kom, var imidlertid fine!
    45'
    SF har tatt avspark.
    46'
    Tokstad skyter et godt skudd som Bugge Pettersen med nød og neppe får avverget!
    47'
    Dagens tilskuertall; 5.502.
    49'
    Myklebust og Igiebor farlig frampå, men SF får klarert.
    52'
    Mane skyter to meter over mål fra 18 meter.
    53'
    Essediri slår et frispark inn i feltet. Bugge Pettersen er på ballen, men glipper den. Gabrielsen hjelper sin keeper og beiner ballen vekk.
    54'
    Straffe til Lillestrøm
    55'
    Rødt kort til Sandefjord Fotball
    Espen Nystuen
    Nystuen river ned Myklebust innenfor 16-meteren som bakerste mann - i forkant av straffesparket.
    55'
    Lillestrøm scorer på straffe!
    Sandefjord Fotball 1 - 2 Lillestrøm
    Mål: Arild Sundgot
    Sundgot scorer sikkert! Keeper går feil vei, og Sundgot plasserer ballen i motsatt hjørne!
    56'
    Mjelde skyter et frispark fra 30 meter rett i muren.
    64'
    Stor sjanse til LSK som blir avsluttet med at Sundgot skyter like utenfor fra kloss hold!
    65'
    Søgård blokkerer et skudd fra Mjelde som ble fyrt av på femmeteren! Kunne stått 2-2 der!
    66'
    Myklebust prøver seg, men Gabrielsen gjør en god defensiv jobb.
    67'
    LSK har tilsynelatende god kontroll mot SFs ti spillere for øyeblikket.
    73'
    Igiebor ligger nede etter en duell.
    74'
    Rask LSK-overgang ender med at Sundgot får skutt. Gabrielsen kaster seg ned og blokkerer.
    75'
    Mane nikker ballen i mål, men Skjerven har vinket for offside!
    79'
    Mane skyter over fra 17 meter.
    81'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Bjorn Sigurdarson
    Ut: Magnus Myklebust
    82'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Admir Rascic
    Ut: Ørjan Røyrane
    82'
    Jensen slår inn fra venstre. Mane kommer i full fart, men han klarer ikke å treffe kassa.
    84'
    Mane felles på 18 meter. Får frispark;
    85'
    Sandefjord Fotball 2 - 2 Lillestrøm
    Mål: Malick Mane
    Mane tar frisparket selv. Han skyter over keeper og under tverrligger. Flott scoring på et hardt skudd!
    85'
    Mane vinkes for offside. Virket litt tvilsom.
    89'
    Fire minutter er lagt til.
    90'+1
    Mouelhi slår et håpløst innlegg som går over hele feltet.
    90'+4
    90'+5
    Det jubles i Sandefjord etter at vestfoldingene beholdt ett poeng. Sterkt av hjemmelaget å komme tilbake etter 1-2-scoringen og Nystuens utvisning. Alt i alt er uavgjort et greit resultat, selv om det så ut til at LSK skulle ta tre poeng hjem til Romerike. Mane ville det imidlertid annerledes.