SF: Holmen Johansen - Bindia, Grorud, Reppesgård Hansen, Mjelde - Prat, Palsson - Ofkir, Storbæk, Kastrati - Engblom.
    Innbyttere RBK: Østbø, Søderlund, Konradsen, Lundemo, Serbecic, Botheim
    SFs benkvarmere: Jonsson, Vicente, Solberg, Seck, Breistøl, Solberg Nilsen, Gibson.
    Dagens dommer er Trygve Kjensli fra Nesodden.
    Rosenborg er med i toppen, men har syv poeng opp til Brann. SF ligger sist med 6 poeng - fem poeng opp til Start og Stabæk.
    Nydelig spilleforhold i Sandefjord. En strøken matte i 27 grader og sol. Litt vind, men det er bare deilig, varm luft.
    Begge lags keepere er i gang med oppvarmingen.
    Der kommer RBK-gutta ut. Bendtner forsøker en tunnel på en i støtteapparatet, men lykkes ikke.
    Erlend Dahl Reitan starter sin første kamp for RBK i dag.
    Desidert mest trøkk i RBK-fansen før kampstart.
    Visste du at? RBK har vunnet de åtte siste møtene med Sandefjord.
    Vi må tilbake til cupsemifinalen i 2006 for å finne sist gang SF slo RBK. Da vant Tor Thodesens gutter 5-2 på Lerkendal i en eventyrlig fotballkamp hvor Olav Zanetti spilte hovedrollen.
    SF-hymnen synes. Koker ikke akkurat på Komplett.no Arena, men la oss håpe på en fin kamp.
    Lagene entrer det grønne gresset i Vestfold
    We are the world spilles før avspark
    Reginiussen blokkerer først Engblom, deretter Kastrati. Viser med en gang hvem som er sjefen.
    2'
    Stor RBK-sjansen! Bendtner vinner ballen høyt fra Grorud. Trondsen spiller nydelig på en berøring til Levi, som spiller gjennom Jensen. Skuddet reddes til corner!
    3'
    RBK får intet ut av den påfølgende corneren.
    4'
    Kastrati vinner et frispark høyt i banen for vertene.
    5'
    Ballen slås langt bak i feltet. Hovland har kontroll i RBK-boksen.
    6'
    Litt jubel blant RBK-fansen over Moldes scoring i Bergen.
    7'
    Levi kommer til en volley som går noen meter over mål.
    8'
    Hansen sliter med et høyt press fra Engblom. Men det går bra.
    10'
    Overraskende jevnt her foreløpig, kanskje. Sandefjord henger bra med.
    11'
    Ser ikke ut som Sandefjord spiller 3-5-2 i dag. Ser mer ut som en 4-2-3-1.
    12'
    Engblom holdes litt av Reginiussen. Får inte frispark 16 meter fra mål.
    14'
    Stor jubel i bortesvingen når Molde går opp i 2-0 mot Brann. Likevel synges det: Vi hater Molde og Lillestrøm.
    16'
    God sjanse for Sandefjord. Skudd fra 16 meter av Kastrati som bokses vekk av Hansen.
    17'
    Bendtner flikker gjennom Jensen som løper fra Mjelde og skyter hardt, men Holmen Johansen står riktig og slår til corner. RBKs andre sjanse. Begge ved Jensen.
    18'
    Ny RBK-sjanse. Levi dytter unna en SF-forsvarer og keeper er på vei ut. Levi prøver å vri den rundt keeper i mål, men får ikke nok skru i ballen og den går litt utenfor.
    20'
    Du verden. Braut Håland har altså scoret hat-trick for Molde i Bergen. Gode nyheter for RBK.
    21'
    Gult kort til Sandefjord Fotball
    Håvard Storbæk
    Gult kort til Storbæk som river i Rasmussen. Strengt.
    22'
    Håland leder nå 4-0 over Brann i Bergen. KOKOS!
    24'
    I Sandefjord er det 0-0. RBK har hatt tre sjanser. SF en.
    25'
    Sandefjord med dødball. Reginiussen får ballen litt ut før Jensen får frispark imot for et høyt spark. Frispark til Sandefjord i skuddposisjon.
    27'
    Skuddet går rett i muren. Men Sandefjord biter seg fast og får en corner.
    28'
    corneren treffer Storbæk og går ut til femmeter for RBK.
    30'
    Sandefjord er nære på! Hovland feilberegner en ball i eget felt, men får avverget faren selv og får gitt til corner.
    32'
    Dårlig slått. Klareres til kast.
    33'
    Sandefjord virker farligst nå. RBK sliter.
    35'
    Holmen Johansen bokser unna et legg fra RBK.
    35'
    Herlig takling av Kastrati på Trondsen før han lager frispark på samme mann i neste duell.
    36'
    Bendtner og Levi med gode prestasjoner før ballen ender i returrommet hvor Meling klinker til. Noen meter utenfor.
    36'
    RBK kommer til heading på en corner, men mange, mange meter utenfor.
    38'
    Bendtner prøver å tre gjennom Jensen. Altfor svakt.
    38'
    Sandefjord med meget fint spill, før et dårlig touch fra Engblom ødelegger.
    39'
    Russland har slått ut Spania av VM!!! Mens her på Komplett venter vi på et mål.
    41'
    Innlegg fra Ofkir. Langt bak mål
    41'
    Reginiussen gir bort ballen sløvt, men Sandefjord spiller bakover istedet for å angripe.
    43'
    Vært overraskende lite fart i RBK i dag. Stinker ikke seriegull av det angrepsspillet de har vist i denne omgangen.
    44'
    Pause. Målløst. Jevnt spillemessig. 3-1 til RBK i sjanser.
    45'+2
    Lagene kommer ut til andre omgang. Ser ut som det ikke blir noe bytter.
    Andre omgang sparkes i gang.
    46'
    God RBK-mulighet og fint spill, men skuddet til Bendtner blokkeres.
    47'
    Dobbeltsjanse for Bendtner! Først går volleyen rett på keeper, det samme gjør returen som han header.
    48'
    Ny sjanse for Bendtner på volley. Han får stå alene på bakre, men treffer ikke skikkelig og avslutningen går rett i blokka
    48'
    Mer fart i RBK i starten av denne andre omgangen.
    50'
    Sandefjord med en kort corner. Det ender med frispark imot faktisk.
    53'
    Sandefjord har våknet etter at RBK var nære på de første minuttene av omgangen
    55'
    Åjj-åjj-åjj! Holmen Johansen er tydelig utenfor 16-meteren og tar den i fast grep. Verken linjemann eller dommer blåser. Bendtner raser.
    57'
    Bendtner og Kastrati i tumulter! De går ordentlig inn i hverandre og kjefter, dytter og bråker. Temperatur!
    59'
    Flamur Kastrati
    60'
    Gult kort til Rosenborg
    Nicklas Bendtner
    60'
    Enric Vallès
    60'
    RBK med fint spill, og det er nesten Jensen finner Bendtner på bakre, men SF står som de skal bakover.
    63'
    Skudd fra distanse fra Rasmussen. Holmen Johansen holder den.
    65'
    Meling mottar ballen bredt til venstre, men er i offside.
    67'
    Storbæk klinker til med en volley. Går noen meter utenfor.
    68'
    Sandefjord kommer på en skummel kontring, men innlegget til Ofkir går litt for langt bak alle.
    69'
    Sandefjord med to cornere. Får intet ut av dem.
    70'
    Skudd fra Rasmussen! Holmen Johansen redder, men har ikke full kontroll. Blir corner for RBK.
    72'
    Sandefjord forsvarer seg godt på corner i mot.
    72'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Pau Morer
    Ut: Mohamed Ofkir
    74'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Alexander Søderlund
    Ut: Erlend Dahl Reitan
    76'
    Inn: Joackim Olsen Solberg
    Ut: Erik Mjelde
    Mjelde må ut med skade.
    77'
    Sandefjord vinner en corner.
    77'
    Skummelt forsøk fra Valles på volley. Et lite stykke over.
    80'
    SF får ingenting ut av corneren.
    80'
    Mål for Rosenborg!
    Sandefjord Fotball 0 - 1 Rosenborg
    Mål: Jonathan Levi
    Målgivende: Even Hovland
    Levi gjør alt selv! Han tar seg innover i banen og skyter ned i det nærmeste hjørnet fra 16 meteren. Den går i mål!
    83'
    Har SF noe å svare med nå?
    84'
    Inn: George Gibson
    Ut: Emil Pálsson
    87'
    Sandefjord kommer til avslutning på corner, men den går langt utenfor.
    88'
    Eirik Holmen Johansen kåres til Sandefjords beste av lokal jury.
    89'
    GIGANTSJANE PÅ OVERTID FOR KASTRATI! Alene med keeper Hansen vinner sistnevnte duellen.