Hei og velkommen til denne livedekningen av kampen mellom Sandefjord og Tromsø.
    Sandefjord XI (4-3-3): Storevik - Wembangomo, Kreuzriegler, Foss, Haakenstad - Risan Mørk, Singh, Kurtovic - Jonsson, Tveter, Hansen.
    Tromsø XI (4-5-2): Karlstrøm - Amundsen, Jenssen, Øyvann - Vesterlund Nielsen, Nilsen, Antonsen, Opsahl, Kitolano - Mikkelsen, Moses.
    Sandefjord-benken: Ganlund, Valles Prat, Araujo, Gussiås, Brenden, Nyenetue, Njie, Falchener og Egeli.
    Tromsø-benken: Thomas, Arnarson, Robertson, Espejord, Berntsen og Psyche.
    Det er nok et veldig revansjesugent Sandefjord-lag som stiller i dag, etter de tapte 3-2 borte mot Brann forrige søndag.
    Tromsø derimot kommer fra uavgjort hjemme mot Vålerenga, hvor stillingen ble 1-1.
    Hvem vinner?
    Sandefjord!!!
    53%
    Tromsø!!!
    47%
    384 stemmer
    Nå nærmer vi oss avspark. Det blir spennende å se hva Sandefjord og Tromsø får til i kveld!
    Da er spillerne på vei ut på banen!
    Overraskende bra med Tromsø-fans i Sandefjord i dag. Kult at de møter opp og støtter!
    Der er vi i gang!
    1'
    Kurtovic vinner et frispark nesten med en gang. Den tar de kort.
    1'
    Offside
    Offside på Hansen som stuper i angrep.
    1'
    Karlstrøm med en litt skummel involvering der. Tveter klarer nesten å snappe ballen, men keeperen får klarert.
    2'
    Wembangomo vinner et frispark høyt i banen.
    4'
    Skal Sandefjord klare å få en tidlig scoring her da?
    4'
    Kreuzriegler går på skudd, men den går langt over.
    5'
    Frekt av Kurtovic! Han rundlurer alle og kommer seg inn i feltet og prøver å legge inn, men den blir klarert.
    8'
    Tromsø gir fra seg en corner. Kunne nesten se ut som Nilsen tar på ballen, mens den er i spill.
    9'
    Hjørnespark
    Den slås på første stolpe og triller inn til Karlstrøm.
    9'
    Karlstrøm gir bort ballen til Sandefjord, og Jonsson treffer ikke på pasningen til Singh og hjemmelaget mister ballen.
    10'
    Wembangomo legger inn, men den går rett på Karlstrøm.
    10'
    Tveter får ballen inne i feltet, men skuddet går rett på Karlstrøm.
    11'
    Mål for Sandefjord Fotball!
    Sandefjord Fotball 1 - 0 Tromsø
    Mål: Vidar Ari Jónsson
    Målgivende: Kristoffer Hansen
    For et mål!!! Islendingen får ballen av Hansen på hjørnet av 16-meteren og bøyer ballen i krysset.
    12'
    Tveter kommer seg nesten på en kontring, men blir meid i bakken og får et frispark. Det tas kort.
    15'
    Tromsø er gode på bortebane. Klarer de å snu dette?
    Ja!!!
    64%
    Nei...
    36%
    544 stemmer
    Tveter legger inn i feltet, men den går forbi Jonsson.
    16'
    Mål for Tromsø!
    Sandefjord Fotball 1 - 1 Tromsø
    Mål: Ebiye Moses
    Målgivende: Niklas Vesterlund
    FOR NOEN MÅL!? Mikkelsen legger inn til Vesterlund Nielsen, som spiller videre til Moses. Nigerianeren flikker ballen over en spiller og setter den trygt bak keeper.
    17'
    Og der var de plutselig likt igjen. For en start vi har fått på denne kampen!
    19'
    Tromsø presser litt nå, men de kommer seg ikke gjennom Sandefjord-forsvaret.
    21'
    Frispark til Mikkelsen. Den tas kort.
    22'
    Sandefjord som går på angrep med Wembangomo, men det ender bare i utspark for Tromsø.
    23'
    Hvem scorer neste mål?
    47%
    Tromsø!!!
    53%
    491 stemmer
    Tromsø holder på å rote det til for seg selv, men klarer akkurat å klarere unna fare.
    25'
    Det ble plutselig litt tamt her nå. Vi får håpe at den energien vi så i starten kommer tilbake.
    25'
    Kitolano kommer seg nesten gjennom, men blir stoppet av Moen Foss.
    26'
    Kjempemulighet for Sandefjord! Wembangomo spiller Hansen alene med keeper, men vingen klarer ikke å sette ballen forbi Karlstrøm.
    28'
    Må skryte litt av stemningen på stadion. Masse liv med trommer og sang. Det er alltid gøy!
    29'
    Ny kjempesjanse! Wembangomo kommer seg alene med keeper, men heller ikke han klarer å få den forbi Karlstrøm.
    30'
    Singh prøver å spille gjennom Wembangomo på kanten, men backen henger ikke med og det ender opp som en stor misforståelse.
    31'
    Wembangomo vinner et frispark høyt i banen. Her har de en god mulighet!
    32'
    Tveter fyrer av, men den redder Karlstrøm enkelt!
    34'
    Risan Mørk får ballen utenfor boksen og fyrer av, men den blir alt for høy.
    35'
    Mikkelsen vinner et frispark i duell med Risan Mørk.
    35'
    Den tar de kjapt og Nilsen legger inn i feltet, men Sandefjord får klarert ut til corner.
    36'
    Hjørnespark
    Den legges på bakerste og blir headet ned i feltet. Sandefjord klarer ikke å klarere og ballen ender hos Opsahl som skyter over mål.
    37'
    Hansen vipper ballen inn på bakerste, men Tromsø får klarert den ut av fare.
    37'
    Tveter legger også inn og Jonsson får hodet på den, men ballen går langt over mål.
    38'
    Tromsø er veldig konsekvente med å spille ut kort bakfra, noe som har gitt de mye problemer så langt.
    38'
    Hansen slår knallhardt inn i feltet, men der er det ingen Sandefjord-spillere.
    39'
    Flott Tromsø-angrep! Moses og Mikkelsen spiller vegg på høyrekanten, men så prøver Moses og finne Kitolano, og da vinner Sandefjord ballen tilbake.
    40'
    Moses nede med en liten skade, ser det ut som.
    41'
    Tilbake på beina nå. Får håpe det går fint!
    41'
    Gult kort til Tromsø
    Isak Amundsen
    42'
    Kurtovic legger inn, men finner ingen av lagkameratene sine.
    42'
    Karlstrøm kommer tidlig ut og meier Jonsson i bakken. Den så ikke god ut.
    43'
    Jonsson er på beina igjen nå.
    43'
    Trosø slår inn, og Kurtovic prøver å klarere, men holder faktisk på å score selvmål. Corner til Tromsø.
    44'
    Hjørnespark
    Den legger på første og blir klarert.
    45'
    Hansen stormer på kontring, men blir løpt opp da han nærmer seg mål.
    45'
    45'+1
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Adam Orn Arnarson
    Ut: Casper Øyvann
    46'
    Skudd på mål
    Stor sjanse til Tromsø! Anrarson får ballen inne i feltet og fyrer av, men skuddet går i blokka.
    47'
    Nilsen legger inn, men den går via en Sandefjord-spiller og rett på Storevik.
    48'
    Ganske tam start på andreomgang her.
    50'
    Haakenstad blir felte oppe ved cornerflagget og vinner et frispark.
    50'
    Risan Mørk slår det over alt og alle og ut til utspark til Karlstrøm. Dårlig frispark.
    51'
    Haakenstad legger inn, men også den går høyt over alle.
    52'
    Nilsen slår også ballen over alle. Nå må gutta stille inn siktet, for dette er svakt fra samtlige som har prøvd seg.
    53'
    Innkast til hjemmelaget høyt i banen.
    55'
    Kaster den inn i feltet, men den blir klarert ut til nok et innkast.
    55'
    Moses går på skudd utenfor boksen, men den går rett i blokka.
    59'
    Nå er det mye slurv her. Men det ser ut som det snart skal bli gjort noen bytter. Vi får håpe at det setter litt fart på kampen igjen.
    61'
    Wembangomo prøver å spille Jonsson gjennom, men den får Tromsø klarert bort.
    65'
    Jonsson får ballen på hjørnet av 16-meteren og prøver å legge inn, men den blir klarert ut til innkast.