Velkommen til kveldens live-dekning fra Sandnes Ulf - Kongsvinger hvor et av lagene kan ta et steg mot eliteseriespill i 2017.
    Det er oppholdsvær i Sandnes i dag, så vi får nok fullført denne kvalifiseringskampen i kveld.
    Kongsvinger (4-4-2): Otto Fredrikson – Fredrik Pålerud, Adrian Ovlien, Kirill Suslov, Jørgen Richardsen – Harald Holter, Martin Ellingsen, Helio Pinto, Ørjan Røyrane – Adem Güven, Maikel Nieves.
    0'
    Sandnes Ulf (4-4-2): Saku-Pekka Sahlgren – Viljar Vevatne, Nicolai Kornum Geertsen, Mads Lennart Nielsen, Jørgen Olsen Øveraas – Aksel Berget Skjølsvik, Eirik Schulze, Anel Raskaj, Steinthor Frey Thorsteinsson – Pontus Engblom, Kent Håvard Eriksen.
    0'
    Kongsvinger er inne i noen meget spennende uker. De skal som kjent spille cupfinale mot Rosenborg, men kan sikre opprykk til eliteserien før det.
    0'
    Da er spillerne kommet på banen.
    0'
    Det er bare halvfullt på tribunene i Sandnes, det er jo litt skuffende med tanke på viktigheten i denne kampen.
    0'
    Da er vi i gang - hjemmelaget med avspark
    1'
    Første lange innkastet fra Thorsteinsson, keeper klarer ikke å holde ballen, men en forsvarer får klarert.
    2'
    Sandnes Ulf får frispark på ca. 25 meter. Dette kan bli skummelt.
    5'
    Oy, et herlig frispark fra Eirik Schulze. Fredrikson strekker seg og får stoppet skuddet.
    7'
    Hjemmelaget har kommet klart best i gang her.
    7'
    Gult kort til Kongsvinger
    Jorgen Richardsen
    Han stopper Thorsteinsson på vei gjennom. Sandnes Ulf får frispark.
    8'
    Mål for Kongsvinger!
    Sandnes Ulf 0 - 1 Kongsvinger
    Mål: Adem Güven
    Grusomt forsvarsspill! Jørgen Olsen prøver å heade hjem til egen keeper, men headingen er altfor svak, Güven snapper ballen og løfter ballen over keeper som er på vei ut.
    9'
    Og minuttet før scoringen var også Güven alene med keeper, men den gangen gikk ballen utenfor.
    10'
    Güven er på farten igjen - vinner et frispark nede ved cornerflagget.
    13'
    Frisparket blir slått over hele feltet og ut over dødlinjen.
    14'
    Det er jevnt i Sandnes, hjemmelaget har hatt ballen mest, men er nok litt preget av det billige baklengsmålet de slapp inn. Kongsvinger har forsvart seg ganske bra.
    17'
    Pålerud er frekk og freidig og snapper en dårlig pasning. Han er på vei mot mål og skal til å avslutte, men skuddet blokkeres.
    19'
    Gult kort til Sandnes Ulf
    Steinar Thorsteinsson
    Takler Røyrane ca. 30 meter fra mål. Kongsvinger får frispark i farlig posisjon, Røyrane må ha behandling.
    21'
    Pinto prøver seg på frisparket, men keeper kontrollerer den utenfor.
    21'
    Sandnes Ulf kommer på en overgang. Eriksen slår over motsatt til Thorsteinsson, han trekker seg inn i banen og sikter mot lengste kryss, men skuddet er for dårlig.
    26'
    Eriksen er fri i feltet, legger 45 grader ut til Engblom, men hans skudd blokkeres. God mulighet for Sandnes Ulf det.
    28'
    Sandnes Ulf får frispark på ca. 30 meter.
    29'
    Eriksen skyter - via muren til corner.
    29'
    Corneren får gjestene headet unna.
    30'
    Eriksen får ballen i 16-meteren, han får svært lite rom å bevege seg i, når han slår inn er det en Kongsvinger-spiller på plass og får klarert. Gjestene forsvarer seg meget godt.
    35'
    Eriksen på farten igjen, slår lavt inn mot Engblom, keeper Fredrikson bommer i feltet, Ovlien kaster seg inn og avverger farligheten.
    38'
    Kongsvinger holder ballen i laget oppe på hjemmelagets halvdel. De virker meget komfortable her.
    43'
    Eriksen faller etter en duell i 16-meteren, noen roper på straffespark, men dommeren gir bare corner.
    44'
    Hjørnesparket får Suslov klarert.
    44'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    45'+1
    Da er det pause. Det har vært nervepirrende og sjansefattig. Men Kongsvinger utnyttet rotet i hjemmelagets forsvar. Det blir spennende å se hvordan dette utvikler seg i andre omgang. Her er det vinn eller forsvinn.
    45'+1
    46'
    Gjestene tar avspark i andre omgang.
    46'
    Ingen av lagene gjør noen bytter foreløpig.
    46'
    Pålerud med et bra innlegg, Sahlgren får bokset unna.
    47'
    Kongsvinger får en god overgangsmulighet, de kommer i overtall, men klarer å rote vekk ballen.
    52'
    Au! Ny Kongsvinger-sjanse, de kommer til avslutning, der er Nielsen som blokkerer med skrittet! Det gjør vondt. Han må ut for å få litt hjelp av helsepersonell.
    52'
    Bra angrep av hjemmelaget. Engblom vender opp og skyter - rett i en av de mange Kongsvinger-forsvarerne.
    54'
    Det er ekstremt lite sjanser i denne kampen, men spenningen er der. Snart må Sandnes Ulf satse mer fremover, ellers kan sesongen være over om en halvtime.
    62'
    Spillerbytte - Sandnes Ulf
    Inn: Bojan Zajic
    Ut: Steinar Thorsteinsson
    68'
    Inn: Vidar Nisja
    Ut: Aksel Skjølsvik
    68'
    Da gjør Bengt Sæternes grep. Dobbelbytte. Kan Zajic åpne Kongsvinger-forsvaret?
    68'
    For en sjanse!! Kongsvinger kommer på en enorm overgang, tre mot to. Ballen spilles til Pinto som er alene med keeper, han bruker litt tid og når avslutningen kommer er Geertsen fremme og blokkerer.
    70'
    Eriksen skyter på halvspretten, via et Kongsvinger-bein og over mål.
    74'
    Sandnes Ulf prøver å sette et trykk her nå. Har fått et par cornere på rad.
    75'
    Zajic slår en innoverskrudd corner, den hadde gått rett i mål om ikke Fredrikson hadde bokset den over.
    75'
    Der er Sandnes Ulf nær 1-1! Deres største sjanse i kampen, en corner lander hos Schulze rett foran mål, men et Kongsvinger-bein kaster seg inn og blokkerer. Det blir mer klabb og babb i feltet før ballen lander hos Schulze igjen - fra skrått hold skyter han over.
    77'
    Richardsen er med opp i angrep, kommer seg fri i feltet og skyter fra litt skrå vinkel, keeper avverger 2-0.
    79'
    Zajic-skuddet går like over!! Innlegg fra venstre som Fredrikson bokser ut i returrommet, der står Zajic som klemmer til på halvspretten.
    81'
    Otto Fredrikson
    Keeperen får kort for drøying av tid.
    83'
    Spillerbytte - Kongsvinger
    Inn: Espen Nystuen
    Ut: Helio Pinto
    85'
    Sandnes Ulf får frispark ca. 40 meter fra mål. Kan de skape noe her da?
    86'
    Det kan de ikke...Eriksen skyter utenfor mål.
    86'
    Der er Sola nær 1-1! Innlegg fra høyre, ballen spretter i feltet og går i magen til Sola som står på fem meter. Men styringen blir enkel å plukke for Fredrikson.
    89'
    Inn: Mame Niang
    Ut: Ørjan Røyrane
    89'
    Zajic prøver seg på et frispark fra 30 meter, forsøket er ikke i nærheten av målet.
    90'
    Det legges til fem minutter.
    90'+1
    Kongsvinger-spillere ligger nede med krampe. Skaper selvfølgelig frustrasjon hos de lyseblå. Men det er noen minutter igjen.
    90'+1
    Sandnes Ulf 0 - 2 Kongsvinger
    Så kommer den motsatt vei. Og det er samme mann. Kongsvinger kontrer, Güven finter vekk to forsvarere og setter enkelt inn 2-0 på overtid. Da er kampen kjørt. En herlig prestasjon av Güven.
    90'+2
    Eriksen prøver seg, Kongsvinger blokkerer - nok en gang.
    90'+5
    90'+5
    Da er det slutt! Kongsvinger kan juble etter Güvens dobbel. De vinner fortjent og forsvarte seg meget godt. Sandnes Ulf-spillerne legger seg ned på gresset, sesongen er over.
    90'+6
    Nå venter enten Jerv eller Mjøndalen for cupfinaleklare Kongsvinger. Takk for at dere fulgte kveldens dekning.