3-1
3-2
Nakano (sm)90'+1
    Sanfrecce Hiroshima får tildelt et frispark
    Yusuke Araki signaliserer et frispark til Sanfrecce Hiroshima på egen banehalvdel.
    1'
    Skudd på mål, FC Tokyo
    Ryotaro Araki
    FC Tokyo angriper i Hiroshima. Ryotaro Araki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    FC Tokyo, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    FC Tokyo får tildelt et frispark
    Frispark for FC Tokyo på egen banehalvdel.
    3'
    Mål for Sanfrecce Hiroshima!
    Sanfrecce Hiroshima 1 - 0 FC Tokyo
    Mål: Tolgay Arslan
    Mål! Tolgay Arslan gir Sanfrecce Hiroshima en 1-0 ledelse.
    5'
    Sanfrecce Hiroshima tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Sanfrecce Hiroshima får tildelt et hjørnespark
    Tolgay Arslan
    Yusuke Araki tildeler Sanfrecce Hiroshima en corner. Tolgay Arslan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Skudd utenfor mål, Sanfrecce Hiroshima
    Mutsuki Kato
    Mutsuki Kato (Sanfrecce Hiroshima) kommer til en målsjanse på Edion Peace Wing Hiroshima, men klarer ikke å score.
    11'
    Frispark for Sanfrecce Hiroshima på egen banehalvdel.
    11'
    Yusuke Araki signaliserer et frispark til FC Tokyo på egen banehalvdel.
    16'
    Makoto Mitsuta
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) løfter inn en corner fra høyre på Edion Peace Wing Hiroshima.
    20'
    Skudd på mål, Sanfrecce Hiroshima
    Hayato Araki
    Sjanse til Sanfrecce Hiroshima! Hayato Araki er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    Sanfrecce Hiroshima, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    FC Tokyo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    FC Tokyo får tildelt et hjørnespark
    Takahiro Ko
    Takahiro Ko (FC Tokyo) slår en corner fra høyre side på Edion Peace Wing Hiroshima.
    26'
    Takahiro Ko
    I Hiroshima slår Takahiro Ko en corner fra høyre.
    27'
    29'
    Gult kort til Sanfrecce Hiroshima
    Hayao Kawabe
    Hayao Kawabe (Sanfrecce Hiroshima) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    Yusuke Araki signaliserer et frispark til Sanfrecce Hiroshima.
    30'
    31'
    Sanfrecce Hiroshima 2 - 0 FC Tokyo
    Målgivende: Mutsuki Kato
    Tolgay Arslan setter ballen i mål og øker Sanfrecce Hiroshimas ledelse til 2-0 i Hiroshima. Mutsuki Kato sto for den målgivende pasningen.
    32'
    34'
    Frispark til Sanfrecce Hiroshima på halvdelen til FC Tokyo.
    35'
    35'
    Dommer Yusuke Araki venter med å sette i gang spillet fordi Ryotaro Araki ligger nede.
    36'
    Ryotaro Araki er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Frispark Sanfrecce Hiroshima.
    38'
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Kei Koizumi
    FC Tokyo fosser forover og Kei Koizumi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    43'
    44'
    45'+2
    46'
    47'
    48'
    49'
    50'
    I Hiroshima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Frispark FC Tokyo.
    52'
    Skudd utenfor mål, FC Tokyo
    Kosuke Shirai
    Sjanse! FC Tokyo avanserer forover, men Kosuke Shirai avslutter utenfor.
    54'
    Målsjanse! Ryotaro Araki (FC Tokyo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Spillerbytte - Sanfrecce Hiroshima
    Inn: Tsukasa Shiotani
    Ut: Hayao Kawabe
    Bytte for Sanfrecce Hiroshima. Tsukasa Shiotani kommer inn for Hayao Kawabe på Edion Peace Wing Hiroshima.
    56'
    58'
    Kei Koizumi
    FC Tokyo angriper. Kei Koizumi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    59'
    Straffe til Sanfrecce Hiroshima
    60'
    Sanfrecce Hiroshima scorer på straffe!
    Sanfrecce Hiroshima 3 - 0 FC Tokyo
    Mål! Tolgay Arslan øker Sanfrecce Hiroshimas ledelse til 3-0 etter et straffespark på Edion Peace Wing Hiroshima.
    63'
    Spillerbytte - FC Tokyo
    Inn: Keita Endo
    Ut: Ryotaro Araki
    Peter Cklamovski (FC Tokyo) gjør sitt første bytte for dagen. Keita Endo erstatter Ryotaro Araki.
    64'
    Inn: Kota Tawaratsumida
    Ut: Everton Galdino Moreira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Tokyo. Inn kommer Kota Tawaratsumida, mens Everton Galdino Moreira tar plass på benken.
    64'
    65'
    66'
    Inn: Douglas Da Silva Vieira
    Ut: Tolgay Arslan
    Michael Skibbe gjør dagens andre bytte i Hiroshima, når han tar ut Tolgay Arslan og setter inn Douglas Da Silva Vieira.
    66'
    Inn: Sota Koshimichi
    Ut: Naoto Arai
    Sanfrecce Hiroshima bytter ut Naoto Arai med Sota Koshimichi. Dette er det tredje byttet som Michael Skibbe gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Yotaro Nakajima
    Ut: Makoto Mitsuta
    Sanfrecce Hiroshima gjør sitt fjerde bytte. Makoto Mitsuta erstattes av Yotaro Nakajima.
    66'
    68'
    69'
    Inn: Tsuyoshi Ogashiwa
    Ut: Diego Queiroz de Oliveira
    Diego Queiroz de Oliveira (FC Tokyo) erstattes av Tsuyoshi Ogashiwa.
    71'
    Inn: Keigo Higashi
    Ut: Takahiro Ko
    Peter Cklamovski (FC Tokyo) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Keigo Higashi erstatter Takahiro Ko.
    71'
    Douglas Da Silva Vieira
    Douglas Da Silva Vieira (Sanfrecce Hiroshima) kommer seg fri på Edion Peace Wing Hiroshima, men avslutningen går utenfor.
    72'
    74'
    Taishi Matsumoto
    Sanfrecce Hiroshima avanserer forover i Hiroshima. Taishi Matsumoto avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Shunki Higashi
    Shunki Higashi (Sanfrecce Hiroshima) slår en corner fra venstre side på Edion Peace Wing Hiroshima.
    78'
    78'
    78'
    Mål for FC Tokyo!
    Sanfrecce Hiroshima 3 - 1 FC Tokyo
    Mål: Tsuyoshi Ogashiwa
    Målgivende: Kota Tawaratsumida
    Mål! FC Tokyo reduserer til 3-1 ved Tsuyoshi Ogashiwa. Kota Tawaratsumida var nest sist på ballen.
    79'
    81'
    82'
    84'
    Yotaro Nakajima
    Yotaro Nakajima (Sanfrecce Hiroshima) løfter inn en corner fra høyre på Edion Peace Wing Hiroshima.
    85'
    85'
    87'
    Frispark til FC Tokyo på halvdelen til Sanfrecce Hiroshima.
    88'
    89'
    90'+1
    90'+1
    Sanfrecce Hiroshima scorer selvmål!
    Sanfrecce Hiroshima 3 - 2 FC Tokyo
    Mål: Shuto Nakano
    Et uheldig selvmål av Shuto Nakano gjør at det står 3-2 på Edion Peace Wing Hiroshima.
    90'+1
    90'+2
    I Hiroshima har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    90'+5
    90'+5
    Dommer Yusuke Araki viser Douglas Da Silva Vieira (Sanfrecce Hiroshima) det gule kortet.