Sanfrecce Hiroshima tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Mål for Sanfrecce Hiroshima!
    Sanfrecce Hiroshima 1 - 0 Tokyo Verdy
    Mål: Mutsuki Kato
    Mål! Sanfrecce Hiroshima tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Mutsuki Kato på Edion Peace Wing Hiroshima.
    2'
    Hiroyuki Kimura signaliserer et frispark til Tokyo V.
    5'
    Hiroto Taniguchi
    Hiroto Taniguchi (Tokyo V) kommer seg fri på Edion Peace Wing Hiroshima, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Sanfrecce Hiroshima angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Itsuki Someno
    Tokyo V angriper i Hiroshima. Itsuki Someno fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Hiroyuki Kimura signaliserer et frispark til Tokyo V på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for Tokyo V på egen banehalvdel.
    18'
    I Hiroshima header Itsuki Someno (Tokyo V) mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Yuki Ohashi
    Yuki Ohashi (Sanfrecce Hiroshima) kommer til en målsjanse på Edion Peace Wing Hiroshima, men klarer ikke å score.
    20'
    Hiroyuki Kimura signaliserer et frispark til Sanfrecce Hiroshima på egen banehalvdel.
    20'
    I Hiroshima har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Gult kort til Tokyo Verdy
    Tomoya Miki
    Tomoya Miki (Tokyo V) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Tetsuyuki Inami
    Tokyo V avanserer forover i Hiroshima. Tetsuyuki Inami avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    I Hiroshima slår Naoto Arai en corner fra høyre.
    25'
    Skudd på mål, Sanfrecce Hiroshima
    25'
    Tokyo Verdy, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Takumu Kawamura
    Sanfrecce Hiroshima fosser forover og Takumu Kawamura fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    25'
    Frispark for Sanfrecce Hiroshima på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Hiroyuki Kimura tildeler Sanfrecce Hiroshima en corner. Naoto Arai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Mutsuki Kato
    Sanfrecce Hiroshima avanserer forover og Mutsuki Kato kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    30'
    30'
    Naoto Arai (Sanfrecce Hiroshima) slår en corner fra høyre side på Edion Peace Wing Hiroshima.
    31'
    Tokyo V tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til Sanfrecce Hiroshima
    Sho Sasaki
    Sho Sasaki (Sanfrecce Hiroshima) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    Frispark til Tokyo V på halvdelen til Sanfrecce Hiroshima.
    34'
    Shuto Nakano
    Dommeren gir Shuto Nakano (Sanfrecce Hiroshima) et gult kort.
    34'
    Yuki Ohashi
    Sanfrecce Hiroshima angriper i Hiroshima. Yuki Ohashi fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    38'
    Yuki Ohashi
    Yuki Ohashi (Sanfrecce Hiroshima) kommer til en målsjanse på Edion Peace Wing Hiroshima, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    43'
    44'
    Skudd utenfor mål, Sanfrecce Hiroshima
    45'
    45'+1
    Goki Yamada
    Goki Yamada (Tokyo V) pådrar seg et gult kort.
    45'+1
    Hijiri Onaga (Tokyo V) løfter inn en corner fra høyre på Edion Peace Wing Hiroshima.
    45'+3
    Spillerbytte - Tokyo Verdy
    Inn: Daito Yamami
    Ut: Goki Yamada
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tokyo V. Inn kommer Daito Yamami, mens Goki Yamada tar plass på benken.
    46'
    Inn: Yuan Matsuhashi
    Ut: Tetsuyuki Inami
    Hiroshi Jofuku (Tokyo V) gjør sitt andre bytte for dagen. Yuan Matsuhashi erstatter Tetsuyuki Inami.
    46'
    I Hiroshima slår Shunki Higashi en corner fra venstre.
    47'
    Sanfrecce Hiroshima 2 - 0 Tokyo Verdy
    Mål: Pieros Sotiriou
    Målgivende: Shunki Higashi
    Pieros Sotiriou header inn 2-0 og Sanfrecce Hiroshima øker ledelsen på Edion Peace Wing Hiroshima. Shunki Higashi sto for den målgivende pasningen.
    47'
    51'
    Det blir farlig! Frispark for Sanfrecce Hiroshima er nær straffområde.
    53'
    Spillet på Edion Peace Wing Hiroshima er stoppet midlertidig fordi Naoto Arai ligger nede.
    53'
    Shunki Higashi
    Sanfrecce Hiroshima avanserer forover i Hiroshima. Shunki Higashi avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Naoto Arai kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Edion Peace Wing Hiroshima.
    56'
    56'
    57'
    Yudai Kimura
    Sjanse til Tokyo V! Yudai Kimura er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    Sanfrecce Hiroshima, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Tsukasa Shiotani
    Sanfrecce Hiroshima angriper, men avslutningen til Tsukasa Shiotani går utenfor.
    61'
    Sanfrecce Hiroshima 3 - 0 Tokyo Verdy
    Målgivende: Mutsuki Kato
    Mål! Pieros Sotiriou øker ledelsen til 3-0. Det er en fin assist fra Mutsuki Kato.
    62'
    Inn: Soma Meshino
    Ut: Naoki Hayashi
    Tokyo V gjør sitt tredje bytte. Naoki Hayashi erstattes av Soma Meshino.
    65'
    66'
    68'
    69'
    69'
    Spillerbytte - Sanfrecce Hiroshima
    Inn: Makoto Mitsuta
    Ut: Mutsuki Kato
    Sanfrecce Hiroshima bytter ut Mutsuki Kato med Makoto Mitsuta.
    70'
    Inn: Douglas Da Silva Vieira
    Ut: Pieros Sotiriou
    Pieros Sotiriou (Sanfrecce Hiroshima) erstattes av Douglas Da Silva Vieira.
    70'
    72'
    72'
    Frispark til Sanfrecce Hiroshima på halvdelen til Tokyo V.
    73'
    Inn: Ezequiel Santos da Silva
    Ut: Yuki Ohashi
    Sanfrecce Hiroshima bytter ut Yuki Ohashi med Ezequiel Santos da Silva.
    76'
    Inn: Sota Koshimichi
    Ut: Naoto Arai
    Sanfrecce Hiroshima bytter ut Naoto Arai med Sota Koshimichi. Dette er det fjerde byttet som Michael Skibbe gjør i dagens kamp.
    76'
    Makoto Mitsuta (Sanfrecce Hiroshima) løfter inn en corner fra høyre på Edion Peace Wing Hiroshima.
    77'
    I Hiroshima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    Inn: Yutaro Hakamata
    Ut: Kosuke Saito
    Hiroshi Jofuku gjør dagens fjerde bytte i Hiroshima, når han tar ut Kosuke Saito og setter inn Yutaro Hakamata.
    78'
    78'
    80'
    Sanfrecce Hiroshima 4 - 0 Tokyo Verdy
    Mål: Douglas Da Silva Vieira
    Douglas Da Silva Vieira header ballen i mål og Sanfrecce Hiroshima går opp til en komfortabel 4-0-ledelse i Hiroshima. Flott spill fra Shunki Higashi før målet.
    82'
    Inn: Hiroya Matsumoto
    Ut: Taishi Matsumoto
    Taishi Matsumoto (Sanfrecce Hiroshima) erstattes av Hiroya Matsumoto.
    83'
    Dommer Hiroyuki Kimura venter med å sette i gang spillet fordi Douglas Da Silva Vieira ligger nede.
    84'
    Kaito Chida (Tokyo V) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Edion Peace Wing Hiroshima.
    85'
    Douglas Da Silva Vieira er tilbake på banen igjen.
    86'
    Kaito Chida ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Hiroshima.
    86'
    Målsjanse! Shunki Higashi (Sanfrecce Hiroshima) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    89'
    Sota Koshimichi
    Målsjanse på Edion Peace Wing Hiroshima! Sota Koshimichi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    90'
    Daito Yamami
    Daito Yamami (Tokyo V) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Hiroya Matsumoto
    Hiroya Matsumoto (Sanfrecce Hiroshima) kommer seg fri på Edion Peace Wing Hiroshima, men avslutningen går utenfor.
    90'+1
    Douglas Da Silva Vieira
    Målsjanse! Douglas Da Silva Vieira (Sanfrecce Hiroshima) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+4
    Frispark Tokyo V.
    90'+4
    Mål for Tokyo Verdy!
    Sanfrecce Hiroshima 4 - 1 Tokyo Verdy
    Mål: Yudai Kimura
    Målgivende: Yutaro Hakamata
    Mål! Yudai Kimura (Tokyo V) header inn 4-1 og reduserer på Edion Peace Wing Hiroshima. Yutaro Hakamata var nest sist på ballen.