2-0
3-0
4-0

Ble dekket av VG Sporten

Sarpsborg (4-4-2): Stefan Cupic - Andreas Albech, Joackim Jørgensen, Sigurd Rosted og Joachim Thomassen - Jon-Helge Tveita, Anders Trondsen, Matti Lund Nielsen og Tobias Heintz - Krépin Diatta og Patrick Mortensen.
    0'
    Odd (4-3-3): Sondre Rossbach - Espen Ruud, Thomas Grøgaard, Fredrik Semb Berge, Steffen Hagen - Oliver Berg, Jone Samuelsen, Joakim Våge Nilsen - Erik Martin Broberg, Olivier Occean, Riku Riski.
    0'
    Sarpsborg gjør hele seks endringer fra laget som vant 2-1 over Haugesund i helgen. Matchvinneren Ole Jørgen Halvorsen starter på benken, ute er også Anders Kristiansen, Anders Østli, Amin Askar, Jonas Lindberg og Kristoffer Zachariassen.
    0'
    Odd gjør fire endringer siden seieren over Sogndal i helgen. Ut: Kitolano, Bergan, Haugen og Rashani. Inn: Semb Berge, Grøgaard, Occean og Riski.
    0'
    Regnet har lavet ned i Østfold denne onsdagen. Akkurat nå er det opphold, men det kan bli mer regn i kveld.
    0'
    Dette er to byer med store cuptradisjoner. Odd har 12 NM-titler, mens Sarpsborg (riktignok ikke dagens klubb) har seks kongepokaler.
    0'
    Odd tok sitt siste NM-gull i 2000, mens Sarpsborg må helt tilbake til 1951.
    0'
    Lagene møttes sist i cupen i 2015. Den gang vant Sarpsborg i kvartfinalen. Østfoldingene kom helt til finalen, men tapte der 2-0 for Rosenborg.
    0'
    Dommer i cupkampen i kveld er Espen Eskås fra Bækkelaget. Assistentdommere er Runar Langseth og Kristoffer Gullhav.
    0'
    Anders Trondsen er tilbake i 08-drakten i kveld etter å ha sonet karantene mot Haugesund. Sarpsborg skal ha sagt nei til flere tilbud på han i sommer, og midtbanestrategen er dermed fortsatt i blå drakt.
    0'
    Odd-direktør Einar Håndlykken sier til TA at det ikke blir noen kjøpefest selv om de har solgt Rafik Zekhnini og Fredrik Oldrup Jensen i sommer. Elba Rashani har kommet inn fra Rosenborg.
    0'
    Odd spiller i helrødt.
    0'
    Stefan Cupic er keeper hos Sarpsborg. Det har han vært i alle cupkampene til nå.
    2'
    Sarpsborg har corner, men klarer ikke å få til noen skikkelig avslutning.
    6'
    Odd har gjort en endring rett før kampstart: Stefan Mladenovic spiller, det gjør ikke Oliver Berg.
    6'
    Sarpsborg har hatt initiativet til nå.
    7'
    Diatta farlig frempå. Får corner.
    8'
    Rosted får seg en smell, men reiser seg etter hvert.
    10'
    Odd får til et bra angrep. Cupic er litt ute å kjøre, men det blir utspark fra mål.
    10'
    Diatta er i det lekne hjørnet i kveld. Senegaleseren på 18 år blir nok ikke lenge i norsk fotball, men Sarpsborg håper de kan beholde ham helt til neste sommer.
    13'
    Jone Samuelsen skyter, men Cupic redder lett.
    13'
    Sarpsborg får ny corner.
    14'
    Mortensen får headet på corneren, men ballen går rett i klypene på keeper Rossbach.
    14'
    14'
    Odd har frispark, men Cupic er ute og tar ballen.
    17'
    Thomassen skaffer Sarpsborg ny corner.
    17'
    En lang ball fremover mot Occean blir avblåst for offside.
    20'
    Nok en corner til Sarpsborg.
    20'
    Trondsen legger corneren, men går gjennom feltet og ut til utspark fra Rossbach.
    20'
    Jone Samuelsen ligger nede, men kommer seg opp igjen.
    22'
    Corner til Sarpsborg igjen!
    22'
    Corneren ender etter litt om og med med at Trondsen skyter langt utenfor.
    23'
    Odd har et farlig frispark ved Espen Ruud, men ballen ender til slutt i klypene til Cupic.
    24'
    Drøyt en halv omgang har gått, og ingen av lagene har hatt noen store sjanser.
    25'
    Mladenovic kommer på venstresiden, men får ballen for langt foran seg, og Cupic tar ballen.
    26'
    Matti Lund Nielsen bryter høyt i banen, spiller til Tobias Heintz, som skyter bra, og Rossbach redder praktfullt. Det ender med corner.
    33'
    Rossbach fanger enda en Sarpsborg-corner.
    33'
    Odd får endelig etablert seg litt på Sarpsborg banehalvdel, men angrepet ender med at Cupic fanger et innlegg fra Ruud.
    35'
    Diatta er verdt inngangspengene alene. For et talent!
    37'
    Odd scorer selvmål!
    Sarpsborg 08 1 - 0 Odd
    Mål: Sondre Rossbach
    39'
    Matti Lund Nielsen skyter fra langt hold, ballen går i stangen, og treffer Rossbach i ryggen og ruller i mål. Synd for Rossbach, som har spilt en veldig god kamp.
    40'
    Sarpsborg 08 2 - 0 Odd
    42'
    Mossingen Tobias Heintz skyter via stolpen og i mål. Det er et lurt skudd, men Rossbach er sint over at han lar det gå inn. Det virker som også denne ballen traff Rossbach før den gikk i mål.
    43'
    45'
    Sondre Rossbach har hatt maksimal utur disse siste minuttene av 1.omgang. Ballen har truffet ham ved begge målene. Dermed står det 2-0 til Sarpsborg ved pause.
    45'
    46'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 3 - 0 Odd
    Mål: Krepin Diatta
    Hvilken scoring av Diatta! Publikum reiser seg og klapper over sin store yndling. Senegaleseren løper fra Bergan, runder Rossbach og setter ballen til slutt rolig i mål. Nok en gang: Hvor lenge kan Sarpsborg beholde denne karen?
    47'
    Odd får corner.
    48'
    Et bra Odd-angrep, men Sarpsborg klarer å klarere.
    50'
    Sarpsborg 08 4 - 0 Odd
    Mål: Anders Trondsen
    Matti Lund Nielsen legger inn, og Anders Trondsen sklir ballen forbi Rossbach.
    52'
    Ruud tar frispark i farlig posisjon. Sarpsborg får klarert.
    54'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Vegard Bergan
    Ut: Fredrik Semb
    46'
    Inn: Pape Pate Diouf
    Ut: Stefan Mladenovic
    46'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Jonas Lindberg
    Ut: Patrick Mortensen
    61'
    Inn: Tor Oyvind Hovda
    Ut: Matti Lund Nielsen
    63'
    Ny Sarpsborg-sjanse, men et Odd-bein får blokkert skuddet fra innbytter Lindberg.