1-0
2-0
Author avatar

Ble dekket av VG Sporten

    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 0 Vålerenga
    Mål: Sigurd Rosted
    Målgivende: Jonas Lindberg
    4'
    Kristiansen er ute og flakser litt på et langt Vålerenga-oppspill. Keeperen kolliderer med Moa på vei ut og får bare så vidt det er hånden på ballen. Den lander hos Zahid, som ikke får skutt.
    7'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 2 - 0 Vålerenga
    Mål: Anders Trondsen
    Målgivende: Joackim Jørgensen
    38'
    Pause
    45'+2
    2. omgang
    46'
    Mortensen får en god mulighet til høyre i feltet, men skuddet blokkeres. De kjemper tilbake ballen og vinner en corner.
    51'
    Lindberg serverer lagkameratene gang på gang. Nå treffer han Mortensen i feltet, men stupheadingen går i bakken, via treverket og ut!
    58'
    Zahid setter den i stolpen! Vålerenga biter seg fast etter et godt angrep. Ballen havner hos Zahid som drar seg inn og skrur mot lengste stolperot. Kristiansen er sjanseløs og må se ballen smelle i stolpen, før Lekven blåser returen over.
    62'
    Innbytter Tveita får ballen i beina på seks-syv meter, når et innlegg blir litt for langt for Mortensen, men skuddet blåses himmelhøyt over.
    68'
    Halvorsen smeller til med en markkryper når Vålerenga-spillerne gir ham urovekkende mye rom, men skuddet går utenfor. Mortensen jager ballen, men er litt for sent ute til å pirke den i mål.
    70'
    Og der er det nesten så det stemmer. Stengel vinkler ut før Näsberg slår inn i feltet. Der er Fredheim Holm i full spurt innover. Han kommer først på ballen og får skutt, men utenfor.
    78'
    Kampen er slutt
    90'+4
    Sandberg må ut i en aller site strekk på overtid. Strand Larsen har sneket seg fri bak i feltet og får hodet på et godt innlegg, men målvakten redder.
    90'+4
VG Live er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her