Andrea Pinamonti (Empoli FC) kommer seg fri på Mapei Stadium, men avslutningen går utenfor.
    Frispark for Sassuolo Calcio på egen banehalvdel.
    Empoli FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd på mål, Sassuolo
    Giorgos Kyriakopoulos
    Giorgos Kyriakopoulos (Sassuolo Calcio) avanserer forover på Mapei Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Sassuolo, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til Sassuolo Calcio på egen banehalvdel.
    11'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til Empoli FC.
    12'
    Leo Stulac
    Leo Stulac (Empoli FC) løfter inn en corner fra høyre på Mapei Stadium.
    13'
    Luca Massimi signaliserer et frispark til Empoli FC på egen banehalvdel.
    14'
    Empoli blir avblåst for offside
    En av Empoli FCs spillere blir avblåst for offside på Mapei Stadium.
    16'
    17'
    Skudd på mål, Empoli
    Federico Di Francesco
    Empoli FC angriper i Reggio Emilia. Federico Di Francesco avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    Empoli, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Leo Stulac
    Sjanse! Empoli FC avanserer forover, men Leo Stulac avslutter utenfor.
    20'
    Filippo Bandinelli
    Empoli FC angriper i Reggio Emilia, men blir avblåst for offside.
    21'
    21'
    Frispark til Sassuolo Calcio på halvdelen til Empoli FC.
    25'
    En av Empoli FCs spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Frispark for Empoli FC på egen banehalvdel.
    28'
    35'
    Hamed Junior Traoré
    Sjanse til Sassuolo Calcio! Hamed Junior Traoré er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Sassuolo får tildelt et hjørnespark
    Domenico Berardi
    Luca Massimi tildeler Sassuolo Calcio en corner. Domenico Berardi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Skudd utenfor mål, Sassuolo
    Davide Frattesi
    Davide Frattesi (Sassuolo Calcio) header mot mål, men ballen går utenfor.
    38'
    39'
    40'
    Gult kort til Sassuolo
    Gianluca Scamacca
    Gianluca Scamacca (Sassuolo Calcio) får et gult kort av dommer Luca Massimi.
    40'
    Maxime Lopez
    Sassuolo Calcio angriper i Reggio Emilia. Maxime Lopez fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Empoli scorer selvmål!
    Sassuolo 1 - 0 Empoli
    Mål: Lorenzo Tonelli
    Målgivende: Davide Frattesi
    Sassuolo Calcio leder 1-0 etter en scoring av Lorenzo Tonelli. Davide Frattesi sto for den målgivende pasningen.
    43'
    Leo Stulac
    Leo Stulac (Empoli FC) slår en corner fra venstre side på Mapei Stadium.
    45'
    45'
    Liam Henderson
    Sjanse i Reggio Emilia! Liam Henderson (Empoli FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Målsjanse på Mapei Stadium! Liam Henderson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    Gianluca Scamacca (Sassuolo Calcio) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men klarer ikke å score.
    48'
    Empoli FC fosser fremover, men Luca Massimi blåser for offside på Mapei Stadium.
    50'
    Nicolas Haas
    Nicolas Haas (Empoli FC) prøver å heade ballen i mål på Mapei Stadium, men mislykkes.
    50'
    50'
    Leo Stulac
    Leo Stulac (Empoli FC) slår en corner fra høyre side på Mapei Stadium.
    52'
    Leo Stulac
    53'
    Hamed Junior Traoré (Sassuolo Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    54'
    Leo Stulac
    Luca Massimi tildeler Empoli FC en corner. Leo Stulac sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Målsjanse på Mapei Stadium! Gianluca Scamacca fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    I Reggio Emilia slår Domenico Berardi en corner fra høyre.
    60'
    60'
    Domenico Berardi (Sassuolo Calcio) avanserer forover på Mapei Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    I Reggio Emilia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Gult kort til Empoli
    Petar Stojanovic
    Petar Stojanovic (Empoli FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Spillerbytte - Empoli
    Inn: Patrick Cutrone
    Ut: Filippo Bandinelli
    Empoli FC bytter ut Filippo Bandinelli med Patrick Cutrone.
    62'
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Gregoire Defrel
    Ut: Gianluca Scamacca
    Alessio Dionisi (Sassuolo Calcio) gjør sitt første bytte for dagen. Gregoire Defrel erstatter Gianluca Scamacca.
    62'
    63'
    63'
    65'
    Giacomo Raspadori
    Dommer Luca Massimi viser Giacomo Raspadori (Sassuolo Calcio) det gule kortet.
    66'
    Målsjanse! Nicolas Haas (Empoli FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    70'
    Inn: Matheus Henrique
    Ut: Giacomo Raspadori
    Bytte for Sassuolo Calcio. Matheus Henrique kommer inn for Giacomo Raspadori på Mapei Stadium.
    71'
    Inn: Jeremie Boga
    Ut: Hamed Junior Traoré
    Sassuolo Calcio bytter ut Hamed Junior Traoré med Jeremie Boga. Dette er det tredje byttet som Alessio Dionisi gjør i dagens kamp.
    71'
    Sassuolo Calcio avanserer forover i Reggio Emilia. Davide Frattesi avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    75'
    Patrick Cutrone
    Empoli FC angriper, men avslutningen til Patrick Cutrone går utenfor.
    75'
    Petar Stojanovic (Empoli FC) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men klarer ikke å score.
    77'
    Matheus Henrique
    Sassuolo Calcio angriper i Reggio Emilia. Matheus Henrique fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Jeremie Boga
    Målsjanse til Sassuolo Calcio! Jeremie Boga treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    Sassuolo Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Szymon Zurkowski
    Ut: Nicolas Haas
    Empoli FC gjør sitt andre bytte. Nicolas Haas erstattes av Szymon Zurkowski.
    80'
    Inn: Kristjan Asllani
    Ut: Leo Stulac
    Aurelio Andreazzoli gjør dagens tredje bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Leo Stulac og setter inn Kristjan Asllani.
    80'
    Inn: Fabiano Parisi
    Ut: Riccardo Marchizza
    Bytte for Empoli FC. Fabiano Parisi kommer inn for Riccardo Marchizza på Mapei Stadium.
    80'
    Empoli FC har fått straffe!
    82'
    Empoli scorer på straffe!
    Sassuolo 1 - 1 Empoli
    Mål: Andrea Pinamonti
    Mål! Andrea Pinamonti setter utligningen i mål på et straffespark.
    83'
    Andrea Pinamonti (Empoli FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Mapei Stadium.
    84'
    Inn: Mert Müldür
    Ut: Davide Frattesi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sassuolo Calcio. Inn kommer Mert Müldür, mens Davide Frattesi tar plass på benken.
    85'
    Inn: Abdou Harroui
    Ut: Jeremy Toljan
    Jeremy Toljan (Sassuolo Calcio) erstattes av Abdou Harroui.
    85'
    Frispark Sassuolo Calcio.
    86'
    87'
    Gregoire Defrel
    Dommeren gir Gregoire Defrel (Sassuolo Calcio) et gult kort.
    87'
    Inn: Simone Romagnoli
    Ut: Federico Di Francesco
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Empoli FC. Inn kommer Simone Romagnoli, mens Federico Di Francesco tar plass på benken.
    87'
    88'
    Dommer Luca Massimi gir Maxime Lopez (Sassuolo Calcio) et gult kort.
    90'
    90'+1
    90'+1
    Mål for Empoli!
    Sassuolo 1 - 2 Empoli
    Mål: Szymon Zurkowski
    Målgivende: Liam Henderson
    Szymon Zurkowski setter ballen i nettet og Empoli FC leder nå 1-2. Flott spill fra Liam Henderson før målet.