Sassuolo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Cremonese på egen banehalvdel.
    Sjanse! Cremonese avanserer forover, men David Okereke avslutter utenfor.
    Frispark Cremonese.
    13'
    Skudd på mål, Sassuolo
    Andrea Pinamonti
    Sassuolo angriper. Andrea Pinamonti får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    Sassuolo, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Sassuolo på egen banehalvdel.
    17'
    I Reggio Emilia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Skudd utenfor mål, Sassuolo
    Maxime Lopez
    Sassuolo angriper i Reggio Emilia. Maxime Lopez fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Sassuolo får tildelt et hjørnespark
    Gregoire Defrel
    Francesco Fourneau tildeler Sassuolo en corner. Gregoire Defrel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Frispark til Sassuolo på halvdelen til Cremonese.
    23'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Cremonese på egen banehalvdel.
    24'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Sassuolo.
    25'
    Mål for Sassuolo!
    Sassuolo 1 - 0 US Cremonese
    Mål: Armand Lauriente
    Armand Lauriente setter ballen i nettet og Sassuolo leder nå 1-0.
    26'
    Francesco Fourneau signaliserer et frispark til Cremonese.
    30'
    Vlad Chiriches vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    33'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Luka Lochoshvili
    Ut: Vlad Chiriches
    Luka Lochoshvili (Cremonese) erstatter Vlad Chiriches som muligens er skadet.
    35'
    US Cremonese får tildelt et hjørnespark
    Marco Benassi
    Marco Benassi (Cremonese) løfter inn en corner fra høyre på Mapei Stadium.
    36'
    Frank Tsadjout
    Cremonese angriper på Mapei Stadium, men Frank Tsadjout header utenfor.
    36'
    Sjanse i Reggio Emilia! Andrea Pinamonti (Sassuolo) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    40'
    40'
    Sassuolo 2 - 0 US Cremonese
    Mål: Davide Frattesi
    Målgivende: Armand Lauriente
    Davide Frattesi øker Sassuolos ledelse til 2-0! Armand Lauriente var nest sist på ballen.
    41'
    Frispark for Sassuolo på egen banehalvdel.
    44'
    Gult kort til US Cremonese
    Felix Afena-Gyan
    Felix Afena-Gyan (Cremonese) får et gult kort av dommer Francesco Fourneau.
    44'
    Davide Frattesi
    Sassuolo angriper, men avslutningen til Davide Frattesi går utenfor.
    45'
    Skudd på mål, US Cremonese
    Sjanse til Cremonese! Marco Benassi er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Inn: Cyriel Dessers
    Ut: Felix Afena-Gyan
    Cremonese bytter ut Felix Afena-Gyan med Cyriel Dessers. Dette er det andre byttet som Davide Ballardini gjør i dagens kamp.
    46'
    Cremonese angriper på Mapei Stadium. Frank Tsadjout header utenfor.
    49'
    Gult kort til Sassuolo
    Nadir Zortea
    Dommeren gir Nadir Zortea (Sassuolo) et gult kort.
    51'
    52'
    Frispark til Cremonese på halvdelen til Sassuolo.
    52'
    Frank Tsadjout (Cremonese) avanserer forover på Mapei Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Kjempesjanse! Gregoire Defrel (Sassuolo) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    55'
    55'
    58'
    Ruan
    Sassuolo fosser forover og Ruan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    58'
    58'
    Gregoire Defrel (Sassuolo) slår en corner fra høyre side på Mapei Stadium.
    58'
    Mål for US Cremonese!
    Sassuolo 2 - 1 US Cremonese
    Mål: Cyriel Dessers
    Cyriel Dessers scorer og reduserer dermed til 2-1.
    62'
    Matheus Henrique
    Matheus Henrique (Sassuolo) kommer seg fri på Mapei Stadium, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Inn: Daniel Ciofani
    Ut: Frank Tsadjout
    Bytte for Cremonese. Daniel Ciofani kommer inn for Frank Tsadjout på Mapei Stadium.
    66'
    Inn: Cristian Buonaiuto
    Ut: David Okereke
    David Okereke (Cremonese) erstattes av Cristian Buonaiuto.
    66'
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Kristian Thorstvedt
    Ut: Davide Frattesi
    Alessio Dionisi (Sassuolo) gjør sitt første bytte for dagen. Kristian Thorstvedt erstatter Davide Frattesi.
    68'
    Inn: Nedim Bajrami
    Ut: Gregoire Defrel
    Alessio Dionisi gjør dagens andre bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Gregoire Defrel og setter inn Nedim Bajrami.
    68'
    Nedim Bajrami
    I Reggio Emilia slår Nedim Bajrami en corner fra høyre.
    69'
    69'
    Cristian Buonaiuto
    Cristian Buonaiuto (Cremonese) slår en corner fra venstre side på Mapei Stadium.
    71'
    72'
    Sassuolo avanserer forover i Reggio Emilia. Matheus Henrique avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    Daniel Ciofani
    Cremonese angriper i Reggio Emilia. Daniel Ciofani avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andrea Consigli (Sassuolo) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Francesco Fourneau tildeler Cremonese en corner. Cristian Buonaiuto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Daniel Ciofani (Cremonese) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Andrea Consigli kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Mapei Stadium.
    77'
    Inn: Paolo Ghiglione
    Ut: Leonardo Sernicola
    Davide Ballardini gjør dagens femte bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Leonardo Sernicola og setter inn Paolo Ghiglione.
    78'
    Frisparket tildelt Sassuolo er farlig nær Cremoneses målområde.
    79'
    80'
    81'
    Inn: Agustin Alvarez Martinez
    Ut: Andrea Pinamonti
    Alessio Dionisi (Sassuolo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Agustin Alvarez Martinez erstatter Andrea Pinamonti.
    81'
    Inn: Pedro Obiang
    Ut: Maxime Lopez
    Bytte for Sassuolo. Pedro Obiang kommer inn for Maxime Lopez på Mapei Stadium.
    81'
    Sassuolo 2 - 2 US Cremonese
    Målgivende: Marco Carnesecchi
    Mål! Cyriel Dessers utligner til 2-2. Flott spill fra Marco Carnesecchi før målet.
    83'
    Cristian Buonaiuto ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    86'
    Cristian Buonaiuto er tilbake i kampen igjen.
    87'
    87'
    Johan Vasquez
    Johan Vasquez (Cremonese) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Frispark Sassuolo.
    88'
    Inn: Abdou Harroui
    Ut: Matheus Henrique
    Sassuolo bytter ut Matheus Henrique med Abdou Harroui.
    88'
    Sassuolo 3 - 2 US Cremonese
    Mål: Nedim Bajrami
    Mål! Sassuolo tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Nedim Bajrami på Mapei Stadium. Det er en fin assist fra Armand Lauriente.
    90'+2
    90'+4
    90'+7
    Charles Pickel
    Charles Pickel fra Cremonese har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.
    Marco Benassi fra Cremonese har fått et gult kort etter kampen har blitt avsluttet.