1-3
1-4
    US Cremonese får tildelt et hjørnespark
    Dennis Johnsen
    Gianluca Manganiello tildeler Cremonese en corner. Dennis Johnsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Skudd utenfor mål, US Cremonese
    Giacomo Quagliata
    Sjanse! Cremonese avanserer forover, men Giacomo Quagliata avslutter utenfor.
    5'
    US Cremonese får tildelt et frispark
    Frispark for Cremonese på egen banehalvdel.
    6'
    Sassuolo blir avblåst for offside
    Luca Moro
    Sassuolo angriper, men Gianluca Manganiello blåser for offside.
    7'
    US Cremonese blir avblåst for offside
    Marco Nasti
    Cremonese fosser fremover, men Gianluca Manganiello blåser for offside på Mapei Stadium.
    9'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til Cremonese.
    10'
    Sassuolo får tildelt et hjørnespark
    Fabrizio Caligara
    Fabrizio Caligara (Sassuolo) slår en corner fra venstre side på Mapei Stadium.
    14'
    Sassuolo får tildelt et frispark
    Frispark Sassuolo.
    16'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til Sassuolo like utenfor Cremonese-området.
    17'
    Skudd utenfor mål, Sassuolo
    Fabrizio Caligara (Sassuolo) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men klarer ikke å score.
    18'
    Mål for US Cremonese!
    Sassuolo 0 - 1 US Cremonese
    Mål: Marco Nasti
    Målgivende: Dennis Johnsen
    Marco Nasti setter ballen i nettet og Cremonese leder nå 0-1. Flott spill fra Dennis Johnsen før målet.
    20'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til Sassuolo på egen banehalvdel.
    25'
    Sassuolo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Fabrizio Caligara (Sassuolo) løfter inn en corner fra høyre på Mapei Stadium.
    29'
    VAR sjekker om det er straffe til Sassuolo
    29'
    Dommeren dømmer straffe til Sassuolo
    30'
    Straffe til Sassuolo
    30'
    Sassuolo scorer på straffe!
    Sassuolo 1 - 1 US Cremonese
    Mål: Luca Moro
    Luca Moro utligner til 1-1 etter et velplassert straffespark.
    31'
    Gult kort til Sassuolo
    Daniel Boloca
    Daniel Boloca (Sassuolo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    Cremonese tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for Sassuolo på egen banehalvdel.
    34'
    Sassuolo 1 - 2 US Cremonese
    Mål: Michele Collocolo
    Mål! Michele Collocolo gir Cremonese en 1-2 ledelse. Det er en fin assist fra Dennis Johnsen.
    35'
    Gianluca Manganiello signaliserer et frispark til Cremonese på egen banehalvdel.
    39'
    Sassuolo 1 - 3 US Cremonese
    Mål: Dennis Johnsen
    Mål! Dennis Johnsen øker ledelsen til 1-3.
    43'
    Målet til US Cremonese sjekkes av VAR
    44'
    Målet til US Cremonese blir stående
    45'
    Spillerbytte - Sassuolo
    Inn: Nicholas Pierini
    Ut: Justin Kumi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sassuolo. Inn kommer Nicholas Pierini, mens Justin Kumi tar plass på benken.
    46'
    Inn: Samuele Mulattieri
    Ut: Janis Antiste
    Janis Antiste (Sassuolo) erstattes av Samuele Mulattieri.
    46'
    I Reggio Emilia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    46'
    Frispark til Sassuolo på halvdelen til Cremonese.
    49'
    51'
    Nicholas Pierini
    Nicholas Pierini (Sassuolo) kommer til en målsjanse på Mapei Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Inn: Edoardo Pieragnolo
    Ut: Josh Doig
    Fabio Grosso (Sassuolo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Edoardo Pieragnolo erstatter Josh Doig.
    53'
    I Reggio Emilia slår Fabrizio Caligara en corner fra høyre.
    56'
    Kristian Thorstvedt
    Sassuolo angriper, og Kristian Thorstvedt sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    58'
    58'
    Frispark i en god posisjon for Cremonese!
    59'
    Filippo Romagna
    Filippo Romagna (Sassuolo) får et gult kort av dommer Gianluca Manganiello.
    59'
    Marco Nasti
    I Reggio Emilia header Marco Nasti (Cremonese) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    61'
    Inn: Pedro Obiang
    Ut: Luca Moro
    Bytte for Sassuolo. Pedro Obiang kommer inn for Luca Moro på Mapei Stadium.
    62'
    Jeremy Toljan
    Jeremy Toljan (Sassuolo) kommer seg fri på Mapei Stadium, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - US Cremonese
    Inn: Manuel De Luca
    Ut: Marco Nasti
    Giovanni Stroppa gjør dagens første bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Marco Nasti og setter inn Manuel De Luca.
    64'
    Inn: Leonardo Sernicola
    Ut: Luca Zanimacchia
    Cremonese gjør sitt andre bytte. Luca Zanimacchia erstattes av Leonardo Sernicola.
    64'
    Inn: Charles Pickel
    Ut: Franco Vazquez
    Cremonese bytter ut Franco Vazquez med Charles Pickel.
    64'
    Gult kort til US Cremonese
    Valentin Antov
    Dommer Gianluca Manganiello viser Valentin Antov (Cremonese) det gule kortet.
    65'
    65'
    68'
    70'
    71'
    Samuele Mulattieri
    Sassuolo angriper i Reggio Emilia. Samuele Mulattieri fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    75'
    Inn: Flavio Russo
    Ut: Fabrizio Caligara
    Sassuolo bytter ut Fabrizio Caligara med Flavio Russo. Dette er det femte byttet som Fabio Grosso gjør i dagens kamp.
    75'
    77'
    Dennis Johnsen (Cremonese) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    78'
    Inn: Michele Castagnetti
    Ut: Zan Majer
    Cremonese gjør sitt fjerde bytte. Zan Majer erstattes av Michele Castagnetti.
    78'
    Edoardo Pieragnolo
    I Reggio Emilia slår Edoardo Pieragnolo en corner fra høyre.
    80'
    Skudd på mål, Sassuolo
    Pedro Obiang
    Sassuolo angriper i Reggio Emilia. Pedro Obiang avslutter på mål, men greier ikke å score.
    80'
    Sassuolo, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    81'
    82'
    Skudd på mål, US Cremonese
    Leonardo Sernicola
    Målsjanse til Cremonese! Leonardo Sernicola treffer mål, men keeper redder.
    83'
    US Cremonese, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    Dennis Johnsen (Cremonese) løfter inn en corner fra venstre på Mapei Stadium.
    84'
    Sassuolo 1 - 4 US Cremonese
    Mål: Leonardo Sernicola
    Målgivende: Michele Castagnetti
    Leonardo Sernicola setter ballen i mål og øker Cremoneses ledelse til 1-4 i Reggio Emilia. Michele Castagnetti var nest sist på ballen.
    87'
    89'
    Inn: Jari Vandeputte
    Ut: Dennis Johnsen
    Giovanni Stroppa gjør dagens femte bytte i Reggio Emilia, når han tar ut Dennis Johnsen og setter inn Jari Vandeputte.
    89'
    90'+1
    Gianluca Manganiello tildeler Sassuolo en corner. Nicholas Pierini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    Charles Pickel
    Sjanse i Reggio Emilia! Charles Pickel (Cremonese) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.