Mål for SC Braga!
    SC Braga 1 - 0 Portimonense SC
    Mål: Abel Ruiz
    Målgivende: Bruma
    Abel Ruiz setter ballen i nettet og Braga leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Bruma.
    2'
    Målet sjekkes av VAR
    3'
    Målet blir stående
    3'
    Andre Filipe Domingues da Silva Narciso signaliserer et frispark til Portimonense på egen banehalvdel.
    5'
    Abel Ruiz
    Braga avanserer forover i Braga. Abel Ruiz avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Gult kort til Portimonense SC
    Lucas de Souza Ventura Ventura
    Lucas de Souza Ventura Ventura (Portimonense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    10'
    Frispark for Braga på egen banehalvdel.
    10'
    Al Musrati ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    11'
    Al Musrati er på beina igjen og fortsetter kampen på Braga Municipal.
    12'
    Ricardo Horta
    Braga angriper i Braga. Ricardo Horta fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Portimonense fosser fremover, men Yony Gonzalez går rett i offsidefella.
    20'
    Braga tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Iuri Medeiros
    Braga angriper i Braga. Iuri Medeiros avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Fahd Moufi (Portimonense) vrir seg av smerte i gresset.
    24'
    Fahd Moufi er tilbake i kampen igjen.
    26'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes
    Ut: Lucas de Souza Ventura Ventura
    Bytte for Portimonense. Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes kommer inn for Lucas de Souza Ventura Ventura på Braga Municipal.
    26'
    Portimonense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Iuri Medeiros (Braga) løfter inn en corner fra høyre på Braga Municipal.
    28'
    Portimonense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Braga.
    31'
    SC Braga 2 - 0 Portimonense SC
    Mål: Iuri Medeiros
    Mål! Iuri Medeiros øker ledelsen til 2-0.
    32'
    Frispark til Portimonense på halvdelen til Braga.
    33'
    Welinton Junior
    Sjanse til Portimonense! Welinton Junior er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    SC Braga, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Moustapha Seck
    Moustapha Seck får gult kort og må stå over en kamp for Portimonense!
    37'
    Spillet på Braga Municipal er stoppet midlertidig fordi Cristian Borja ligger nede.
    37'
    Cristian Borja ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Braga.
    37'
    SC Braga 3 - 0 Portimonense SC
    Mål: Sikou Niakate
    Målgivende: Andre Horta
    Sikou Niakate header inn 3-0 og Braga øker ledelsen på Braga Municipal. Andre Horta sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Frispark Braga.
    38'
    39'
    39'
    Andre Filipe Domingues da Silva Narciso signaliserer et frispark til Portimonense.
    40'
    42'
    Abel Ruiz
    Abel Ruiz (Braga) kommer seg fri på Braga Municipal, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Dommer Andre Filipe Domingues da Silva Narciso ser at linjemannen løfter flagget, og Portimonenses Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes blåses av for offside.
    44'
    45'+2
    Mål for Portimonense SC!
    SC Braga 3 - 1 Portimonense SC
    Mål: Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes
    Målgivende: Yony Gonzalez
    Portimonense reduserer til 3-1 etter et mål av Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes. Flott spill fra Yony Gonzalez før målet.
    45'+2
    45'+3
    Carlinhos
    Dommer Andre Filipe Domingues da Silva Narciso viser Carlinhos (Portimonense) det gule kortet.
    45'+3
    I Braga har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+3
    Spillerbytte - SC Braga
    Inn: Uros Racic
    Ut: Al Musrati
    Al Musrati (Braga) erstattes av Uros Racic.
    46'
    Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes
    Målsjanse! Rui Pedro Ribeiro Fernandes Duarte Gomes (Portimonense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    47'
    Fahd Moufi
    Fahd Moufi (Portimonense) kommer til en målsjanse på Braga Municipal, men klarer ikke å score.
    50'
    Frispark for Portimonense på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    I Braga slår Iuri Medeiros en corner fra høyre.
    52'
    Uros Racic
    I Braga header Uros Racic (Braga) mot mål, men ballen går utenfor.
    52'
    Welinton Junior ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    53'
    Portimonense slipper å klare seg uten Welinton Junior som kommer tilbake på banen i Braga.
    53'
    Målsjanse på Braga Municipal! Ricardo Horta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Fahd Moufi
    Fahd Moufi (Portimonense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    Andre Filipe Domingues da Silva Narciso signaliserer et frispark til Braga.
    54'
    Cristian Borja vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Cristian Borja kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Braga Municipal.
    56'
    Welinton Junior (Portimonense) kommer til en målsjanse på Braga Municipal, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Inn: Pizzi
    Ut: Andre Horta
    Braga bytter ut Andre Horta med Pizzi.
    60'
    Portimonense angriper på Braga Municipal, men Welinton Junior header utenfor.
    66'
    SC Braga 4 - 1 Portimonense SC
    Mål: Ricardo Horta
    Målgivende: Sikou Niakate
    Ricardo Horta øker Bragas ledelse til 4-1! Sikou Niakate var nest sist på ballen.
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pedrao (Portimonense) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Portimonense slipper å klare seg uten Pedrao som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    70'
    I Braga har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Gult kort til SC Braga
    Bruma
    Bruma (Braga) mottar sitt første gule kort for dagen på Braga Municipal.
    74'
    Yony Gonzalez
    Sjanse! Portimonense avanserer forover, men Yony Gonzalez avslutter utenfor.
    76'
    Inn: Nuno Sequeira
    Ut: Cristian Borja
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Braga. Inn kommer Nuno Sequeira, mens Cristian Borja tar plass på benken.
    76'
    Inn: Yago Cariello
    Ut: Yony Gonzalez
    Portimonense gjør sitt andre bytte. Yony Gonzalez erstattes av Yago Cariello.
    77'
    Inn: Klismahn
    Ut: Moustapha Seck
    Paulo Sergio (Portimonense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Klismahn erstatter Moustapha Seck.
    77'
    Andre Filipe Domingues da Silva Narciso tildeler Braga en corner. Pizzi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Bruma
    Bruma (Braga) kommer seg fri på Braga Municipal, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Bruma
    Braga angriper. Bruma får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Inn: Simon Banza
    Ut: Bruma
    Braga bytter ut Bruma med Simon Banza. Dette er det fjerde byttet som Artur Jorge gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Jean-Baptiste Gorby
    Ut: Iuri Medeiros
    Artur Jorge gjør dagens femte bytte i Braga, når han tar ut Iuri Medeiros og setter inn Jean-Baptiste Gorby.
    81'
    Inn: Pedro Sa
    Ut: Carlinhos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portimonense. Inn kommer Pedro Sa, mens Carlinhos tar plass på benken.
    82'
    Inn: Mohamed Diaby
    Ut: Mauricio
    Mauricio (Portimonense) erstattes av Mohamed Diaby.
    82'
    Fahd Moufi
    Portimonense avanserer forover i Braga. Fahd Moufi avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    83'
    84'
    Klismahn
    Dommer Andre Filipe Domingues da Silva Narciso gir Klismahn (Portimonense) et gult kort.
    85'
    85'
    Dommer Andre Filipe Domingues da Silva Narciso venter med å sette i gang spillet fordi Victor Gomez ligger nede.
    86'
    Braga slipper å klare seg uten Victor Gomez som kommer tilbake på banen i Braga.
    87'
    Pizzi
    Pizzi (Braga) avanserer forover på Braga Municipal. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    89'
    Nuno Sequeira
    Braga fosser forover og Nuno Sequeira fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.