Yuki Soma er tilbake i kampen igjen.
    4'
    Skudd på mål, Casa Pia
    Saviour Amunde Godwin
    Casa Pia angriper. Saviour Amunde Godwin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Casa Pia, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Casa Pia får tildelt et frispark
    Zach Muscat
    Casa Pia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd utenfor mål, Casa Pia
    13'
    Casa Pia får tildelt et hjørnespark
    Leonardo Filipe Cruz Lelo
    Leonardo Filipe Cruz Lelo (Casa Pia) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Sao Luis.
    14'
    I Faro slår Leonardo Filipe Cruz Lelo en corner fra høyre.
    15'
    Mål for Casa Pia!
    SC Farense 0 - 1 Casa Pia
    Mål: Clayton Fernandes Silva
    Målgivende: Leonardo Filipe Cruz Lelo
    Clayton Fernandes Silva header ballen i mål og Casa Pia leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Leonardo Filipe Cruz Lelo.
    15'
    Målet til SC Farense sjekkes av VAR
    19'
    Målet til SC Farense blir annullert
    19'
    SC Farense blir avblåst for offside
    Rui Costa
    Farense angriper i Faro, men blir avblåst for offside.
    19'
    SC Farense får tildelt et frispark
    Benedito Mambuene Mukendi
    Frispark til Farense på halvdelen til Casa Pia.
    21'
    Yuki Soma
    I Faro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Goncalo Silva
    Offside! Goncalo Silva (Farense) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    23'
    Elves Umar Balde
    Frispark for Casa Pia på egen banehalvdel.
    24'
    Yuki Soma
    Bruno Miguel do Carmo Vieira tildeler Casa Pia en corner. Yuki Soma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Benedito Mambuene Mukendi (Casa Pia) avanserer forover på Estadio de Sao Luis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    24'
    Casa Pia blir avblåst for offside
    Clayton Fernandes Silva
    Casa Pia angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    SC Farense får tildelt et hjørnespark
    Marco Matias
    Marco Matias (Farense) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    26'
    Skudd på mål, SC Farense
    Claudio Falcao
    Målsjanse på Estadio de Sao Luis! Claudio Falcao fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Fernando Varela ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    33'
    Fernando Varela ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Faro.
    33'
    Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Bruno Miguel do Carmo Vieira signaliserer et frispark til Casa Pia.
    34'
    Frispark Farense.
    36'
    Francisco Rojano
    Bruno Miguel do Carmo Vieira signaliserer et frispark til Casa Pia på egen banehalvdel.
    36'
    Sjanse i Faro! Saviour Amunde Godwin (Casa Pia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    37'
    Talocha
    Talocha (Farense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Sao Luis.
    38'
    Skudd utenfor mål, SC Farense
    Målsjanse! Elves Umar Balde (Farense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    39'
    Farense fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    40'
    Bruno Miguel do Carmo Vieira tildeler Casa Pia en corner. Leonardo Filipe Cruz Lelo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Angelo Pelegrinelli Neto
    45'
    Bruno Miguel do Carmo Vieira signaliserer et frispark til Farense på egen banehalvdel.
    45'+3
    Gult kort til Casa Pia
    Angelo Pelegrinelli Neto (Casa Pia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+3
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Cristian Ioan Ponde
    Ut: Elves Umar Balde
    Farense bytter ut Elves Umar Balde med Cristian Ioan Ponde. Dette er det første byttet som Jose Albano Ferreira da Mota gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Bruno Duarte
    Ut: Mattheus
    Bytte for Farense. Bruno Duarte kommer inn for Mattheus på Estadio de Sao Luis.
    46'
    Cristian Ioan Ponde
    47'
    Frispark for Farense på egen banehalvdel.
    48'
    Ricardo Jorge Cecilia Batista
    Ricardo Jorge Cecilia Batista (Casa Pia) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    I Faro slår Marco Matias en corner fra venstre.
    49'
    Sjanse til Farense! Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Frisparket tildelt Casa Pia er farlig nær Farenses målområde.
    51'
    Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes
    Casa Pia angriper på Estadio de Sao Luis, men Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes header utenfor.
    52'
    54'
    Spillerbytte - Casa Pia
    Inn: Pablo
    Ut: Angelo Pelegrinelli Neto
    Filipe Goncalo Pinto Martins gjør dagens første bytte i Faro, når han tar ut Angelo Pelegrinelli Neto og setter inn Pablo.
    56'
    Clayton Fernandes Silva (Casa Pia) kommer seg fri på Estadio de Sao Luis, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Yuki Soma
    Yuki Soma (Casa Pia) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    60'
    61'
    61'
    Farense angriper i Faro. Cristian Ioan Ponde fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Inn: Rafael Barbosa
    Ut: Rui Costa
    Jose Albano Ferreira da Mota (Farense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rafael Barbosa erstatter Rui Costa.
    62'
    Inn: Mohamed Belloumi
    Ut: Marco Matias
    Jose Albano Ferreira da Mota gjør dagens fjerde bytte i Faro, når han tar ut Marco Matias og setter inn Mohamed Belloumi.
    63'
    Fernando Varela ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    SC Farense 0 - 2 Casa Pia
    Mål: Pablo
    I Faro øker Casa Pia ledelsen til 0-2 takket være et mål av Pablo.
    64'
    Fernando Varela er tilbake på banen igjen.
    64'
    Gult kort til SC Farense
    Mohamed Belloumi
    Mohamed Belloumi (Farense) får et gult kort av dommer Bruno Miguel do Carmo Vieira.
    65'
    66'
    Målsjanse til Farense! Mohamed Belloumi treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Det blir farlig! Frispark for Casa Pia er nær straffområde.
    69'
    Inn: Felippe Cardoso
    Ut: Yuki Soma
    Yuki Soma (Casa Pia) erstattes av Felippe Cardoso.
    70'
    Inn: Rafael Martins
    Ut: Clayton Fernandes Silva
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Casa Pia. Inn kommer Rafael Martins, mens Clayton Fernandes Silva tar plass på benken.
    70'
    Fernando Varela
    Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Benedito Mambuene Mukendi (Casa Pia) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de Sao Luis.
    74'
    74'
    Bruno Duarte
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes (Casa Pia) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes er på beina igjen og fortsetter kampen.
    76'
    Inn: Vitor Bruno Rodrigues Goncalves
    Ut: Claudio Falcao
    Bytte for Farense. Vitor Bruno Rodrigues Goncalves kommer inn for Claudio Falcao på Estadio de Sao Luis.
    77'
    Casa Pia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Farense.
    79'
    79'
    Dommer Bruno Miguel do Carmo Vieira venter med å sette i gang spillet fordi Ricardo Jorge Cecilia Batista ligger nede.
    80'
    Inn: Joao Aniceto Grandela Nunes
    Ut: Fernando Varela
    Casa Pia gjør sitt fjerde bytte. Fernando Varela erstattes av Joao Aniceto Grandela Nunes.
    81'
    Inn: Diogo Pinto
    Ut: Benedito Mambuene Mukendi
    Casa Pia bytter ut Benedito Mambuene Mukendi med Diogo Pinto.
    81'
    Casa Pia slipper å klare seg uten Ricardo Jorge Cecilia Batista som kommer tilbake på banen igjen.
    81'
    Talocha
    Talocha (Farense) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Nermin Zolotic
    Frispark i en god posisjon for Farense!
    86'
    Nermin Zolotic (Casa Pia) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Talocha
    Talocha (Farense) kommer til en målsjanse på Estadio de Sao Luis, men klarer ikke å score.
    86'
    Straffe til Casa Pia
    89'
    Casa Pia scorer på straffe!
    SC Farense 0 - 3 Casa Pia
    Mål: Saviour Amunde Godwin
    Straffe og mål! Casa Pia øker ledelsen til 0-3 i Faro. Målscorer: Saviour Amunde Godwin.