Rio Ave FC får tildelt et frispark
    Frispark for Rio Ave FC på egen banehalvdel.
    2'
    SC Farense får tildelt et frispark
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Sporting Farense på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til Rio Ave FC på halvdelen til Sporting Farense.
    7'
    Rio Ave FC får tildelt et hjørnespark
    Diego Lopes
    Diego Lopes (Rio Ave FC) slår en corner fra venstre side på Estadio de Sao Luis.
    7'
    Rio Ave FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    I Faro har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Sporting Farense.
    12'
    SC Farense blir avblåst for offside
    Nikola Stojiljkovic
    Sporting Farense fosser fremover, men Manuel Oliveira blåser for offside på Estadio de Sao Luis.
    16'
    Dommer Manuel Oliveira venter med å sette i gang spillet fordi Fabio Coentrao ligger nede.
    16'
    Frispark Rio Ave FC.
    17'
    Skudd utenfor mål, Rio Ave FC
    Lucas Piazon
    Lucas Piazon (Rio Ave FC) kommer til en målsjanse på Estadio de Sao Luis, men klarer ikke å score.
    18'
    Fabio Coentrao kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio de Sao Luis.
    18'
    Mål for Rio Ave FC!
    SC Farense 0 - 1 Rio Ave FC
    Mål: Carlos Mane
    Målgivende: Pele
    I Faro tar Rio Ave FC ledelsen 0-1 etter et mål av Carlos Mane. Pele sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Målet til Rio Ave FC sjekkes av VAR
    21'
    Målet til Rio Ave FC blir stående
    22'
    Frispark Sporting Farense.
    25'
    Gult kort til Rio Ave FC
    Filipe Augusto
    Filipe Augusto (Rio Ave FC) pådrar seg et gult kort.
    25'
    SC Farense får tildelt et hjørnespark
    Jonatan Lucca
    Jonatan Lucca (Sporting Farense) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de Sao Luis.
    29'
    30'
    32'
    Ronan Jeronimo
    Ronan Jeronimo (Rio Ave FC) får et gult kort av dommer Manuel Oliveira.
    32'
    33'
    Ronan Jeronimo (Rio Ave FC) header utenfor.
    34'
    36'
    Rio Ave FC blir avblåst for offside
    Offside! Lucas Piazon (Rio Ave FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    40'
    42'
    Gult kort til SC Farense
    Claudio Falcao
    Dommer Manuel Oliveira gir Claudio Falcao (Sporting Farense) et gult kort.
    42'
    Spillerbytte - Rio Ave FC
    Inn: Gelson Dala
    Ut: Ronan Jeronimo
    Ronan Jeronimo (Rio Ave FC) erstattes av Gelson Dala.
    46'
    46'
    Toni Borevkovic
    Toni Borevkovic (Rio Ave FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de Sao Luis.
    46'
    Fabio Coentrao vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    47'
    Inn: Pedro Amaral
    Ut: Fabio Coentrao
    Gama (Rio Ave FC) tar ut Fabio Coentrao som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Pedro Amaral.
    48'
    Frispark til Sporting Farense på halvdelen til Rio Ave FC.
    49'
    53'
    Skudd utenfor mål, SC Farense
    Jonatan Lucca (Sporting Farense) kommer til en målsjanse på Estadio de Sao Luis, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Frispark i en god posisjon for Sporting Farense!
    55'
    Spillerbytte - SC Farense
    Inn: Brian Mansilla
    Ut: Carlos Alexandre Reis Pinto
    Sporting Farense bytter ut Alex Pinto med Brian Mansilla.
    56'
    Inn: Madi Queta
    Ut: Jonatan Lucca
    Sergio Vieira gjør dagens andre bytte i Faro, når han tar ut Jonatan Lucca og setter inn Madi Queta.
    56'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Rio Ave FC.
    57'
    Ryan Gauld
    Manuel Oliveira tildeler Sporting Farense en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Brian Mansilla
    Brian Mansilla (Sporting Farense) header mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Rio Ave FC angriper, men blir avblåst for offside.
    60'
    Sporting Farense fosser fremover, men Nikola Stojiljkovic går rett i offsidefella.
    62'
    Manuel Oliveira signaliserer et frispark til Rio Ave FC på egen banehalvdel.
    63'
    Fabricio Isidoro Fonseca de Jesus
    Dommeren gir Fabricio Isidoro (Sporting Farense) et gult kort.
    64'
    66'
    Ryan Gauld
    I Faro slår Ryan Gauld en corner fra høyre.
    68'
    Ryan Gauld
    Ryan Gauld (Sporting Farense) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de Sao Luis.
    69'
    Skudd på mål, SC Farense
    70'
    SC Farense, prøver et skudd, men det reddes
    70'
    Ryan Gauld
    Sporting Farense angriper i Faro. Ryan Gauld fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    71'
    Nelson Monte ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    71'
    73'
    74'
    75'
    Nelson Monte er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Frispark for Sporting Farense på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Tarantini
    Ut: Carlos Mane
    Rio Ave FC bytter ut Carlos Mane med Tarantini. Dette er det tredje byttet som Gama gjør i dagens kamp.
    78'
    Frisparket tildelt Sporting Farense er farlig nær Rio Ave FCs målområde.
    78'
    Diego Lopes
    Dommer Manuel Oliveira viser Diego Lopes (Rio Ave FC) det gule kortet.
    79'
    Pele
    Pele (Rio Ave FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Brian Mansilla (Sporting Farense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Målsjanse! Brian Mansilla (Sporting Farense) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    81'
    Inn: Fabio Patrick dos Reis dos Santos Fernandes
    Ut: Nikola Stojiljkovic
    Bytte for Sporting Farense. Patrick kommer inn for Nikola Stojiljkovic på Estadio de Sao Luis.
    81'
    Inn: Bilel Aouacheria
    Ut: Claudio Falcao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Farense. Inn kommer Bilel Aouacheria, mens Claudio Falcao tar plass på benken.
    82'
    83'
    83'
    Amine Oudrhiri
    Dommer Manuel Oliveira viser Amine Oudrhiri (Sporting Farense) det gule kortet.
    83'
    Sporting Farense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Pedro Amaral
    Pedro Amaral (Rio Ave FC) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Ryan Gauld
    85'
    Ryan Gauld
    Ryan Gauld (Sporting Farense) slår en corner fra høyre side på Estadio de Sao Luis.
    85'
    86'
    86'
    88'
    89'
    Ryan Gauld
    Sporting Farense fosser forover og Ryan Gauld fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.