Frispark for SC Paderborn på egen banehalvdel.
    Ilyas Ansah (SC Paderborn) kommer seg fri på VELTINS-Arena, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Tomas Kalas
    Tomas Kalas (Schalke 04) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Robert Kampka tildeler Schalke 04 en corner. Paul Seguin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til SC Paderborn på egen banehalvdel.
    12'
    Ron Schallenberg ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    14'
    Ron Schallenberg kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på VELTINS-Arena.
    15'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til SC Paderborn.
    16'
    19'
    Frispark til Schalke 04 på halvdelen til SC Paderborn.
    21'
    Bryan Lasme
    Bryan Lasme (Schalke 04) header utenfor.
    25'
    SC Paderborn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Brandon Soppy (Schalke 04) vrir seg av smerte i gresset.
    26'
    Schalke 04 slipper å klare seg uten Brandon Soppy som kommer tilbake på banen i Gelsenkirchen.
    29'
    29'
    Straffe til Schalke 04
    30'
    VAR sjekker om det er straffe til Schalke 04
    30'
    Dommeren dømmer straffe til Schalke 04
    31'
    Schalke 04 scorer på straffe!
    Schalke 04 1 - 0 SC Paderborn
    Mål: Kenan Karaman
    Mål! Kenan Karaman gir Schalke 04 ledelsen 1-0 på VELTINS-Arena. Målet kom på et straffespark.
    32'
    Dommer Robert Kampka venter med å sette i gang spillet fordi Paul Seguin ligger nede.
    33'
    Paul Seguin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Gelsenkirchen.
    34'
    I Gelsenkirchen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Ilyas Ansah
    Ilyas Ansah (SC Paderborn) kommer til en målsjanse på VELTINS-Arena, men klarer ikke å score.
    36'
    Schalke 04 fosser fremover, men Robert Kampka blåser for offside på VELTINS-Arena.
    37'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til Schalke 04 på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    I Gelsenkirchen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Gult kort til Schalke 04
    Tomas Kalas
    Tomas Kalas (Schalke 04) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Frisparket tildelt SC Paderborn er farlig nær Schalke 04s målområde.
    41'
    Raphael Obermair
    SC Paderborn avanserer forover i Gelsenkirchen. Raphael Obermair avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Frispark til SC Paderborn på halvdelen til Schalke 04.
    45'+1
    45'+2
    Gult kort til SC Paderborn
    Ilyas Ansah
    Ilyas Ansah (SC Paderborn) mottar sitt første gule kort for dagen på VELTINS-Arena.
    45'+2
    45'+2
    45'+3
    45'+5
    Filip Bilbija
    Målsjanse på VELTINS-Arena! Filip Bilbija fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+6
    Schalke 04, prøver et skudd, men det reddes
    45'+6
    Paul Seguin
    Dommer Robert Kampka viser Paul Seguin (Schalke 04) det gule kortet.
    46'
    47'
    Mål for Schalke 04!
    Schalke 04 2 - 0 SC Paderborn
    Mål: Bryan Lasme
    Målgivende: Derry Murkin
    Mål! Bryan Lasme øker Schalke 04s ledelse til 2-0 på VELTINS-Arena. Derry Murkin sto for den målgivende pasningen.
    49'
    I Gelsenkirchen slår Paul Seguin en corner fra venstre.
    49'
    Tomas Kalas
    Schalke 04 angriper i Gelsenkirchen. Tomas Kalas fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    52'
    Sjanse! SC Paderborn avanserer forover, men Filip Bilbija avslutter utenfor.
    53'
    Filip Bilbija ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Filip Bilbija er på beina igjen og fortsetter kampen på VELTINS-Arena.
    57'
    Koen Kostons
    SC Paderborn avanserer forover i Gelsenkirchen. Koen Kostons avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Schalke 04 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Mål for SC Paderborn!
    Schalke 04 2 - 1 SC Paderborn
    Mål: Aaron Zehnter
    Mål! SC Paderborn reduserer til 2-1 etter et mål av Aaron Zehnter på VELTINS-Arena.
    60'
    Sjanse til SC Paderborn! Koen Kostons er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    63'
    David Kinsombi
    David Kinsombi (SC Paderborn) kommer seg fri på VELTINS-Arena, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Schalke 04
    Inn: Henning Matriciani
    Ut: Brandon Soppy
    Schalke 04 bytter ut Brandon Soppy med Henning Matriciani. Dette er det første byttet som Karel Geraerts gjør i dagens kamp.
    64'
    Robert Kampka signaliserer et frispark til Schalke 04.
    65'
    Spillerbytte - SC Paderborn
    Inn: Adriano Grimaldi
    Ut: Larin Curda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Paderborn. Inn kommer Adriano Grimaldi, mens Larin Curda tar plass på benken.
    66'
    66'
    Hjørnespark til Schalke 04
    67'
    Offside! Paul Seguin (Schalke 04) er alene igjennom, men dommer Robert Kampka ser at linjemannen er oppe med flagget.
    67'
    I Gelsenkirchen slår Thomas Ouwejan en corner fra høyre.
    69'
    Paul Seguin (Schalke 04) løfter inn en corner fra venstre på VELTINS-Arena.
    69'
    SC Paderborn angriper i Gelsenkirchen, men blir avblåst for offside.
    70'
    Yusuf Kabadayi
    Schalke 04 angriper, men avslutningen til Yusuf Kabadayi går utenfor.
    72'
    Simon Terodde vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    73'
    73'
    Ingen straffe til Schalke 04
    75'
    Simon Terodde er tilbake i kampen igjen.
    75'
    Straffe til SC Paderborn
    76'
    VAR sjekker om det er straffe til SC Paderborn
    77'
    Dommeren dømmer straffe til SC Paderborn
    77'
    SC Paderborn scorer på straffe!
    Schalke 04 2 - 2 SC Paderborn
    Mål: David Kinsombi
    David Kinsombi setter ballen i mål fra straffemerket på VELTINS-Arena. Dermed står det 2-2 i Gelsenkirchen.
    78'
    Inn: Keke Topp
    Ut: Bryan Lasme
    Bryan Lasme (Schalke 04) erstattes av Keke Topp.
    79'
    Inn: Danny Latza
    Ut: Thomas Ouwejan
    Bytte for Schalke 04. Danny Latza kommer inn for Thomas Ouwejan på VELTINS-Arena.
    79'
    Inn: Blendi Idrizi
    Ut: Yusuf Kabadayi
    Schalke 04 gjør sitt fjerde bytte. Yusuf Kabadayi erstattes av Blendi Idrizi.
    79'
    Inn: Sirlord Conteh
    Ut: Koen Kostons
    Lukas Kwasniok (SC Paderborn) gjør sitt andre bytte for dagen. Sirlord Conteh erstatter Koen Kostons.
    80'
    Inn: Robert Leipertz
    Ut: Filip Bilbija
    Lukas Kwasniok gjør dagens tredje bytte i Gelsenkirchen, når han tar ut Filip Bilbija og setter inn Robert Leipertz.
    80'
    Inn: Sebastian Klaas
    Ut: Ilyas Ansah
    SC Paderborn bytter ut Ilyas Ansah med Sebastian Klaas.
    80'
    Inn: Matt Hansen
    Ut: Kai Klefisch
    SC Paderborn bytter ut Kai Klefisch med Matt Hansen. Dette er det femte byttet som Lukas Kwasniok gjør i dagens kamp.
    80'
    83'
    Inn: Darko Churlinov
    Ut: Simon Terodde
    Darko Churlinov (Schalke 04) erstatter Simon Terodde som ser ut til å måtte forlate VELTINS-Arena med en skade.
    85'
    En av SC Paderborns spillere blir avblåst for offside på VELTINS-Arena.
    85'
    Robert Leipertz
    SC Paderborn angriper. Robert Leipertz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Schalke 04 2 - 3 SC Paderborn
    Mål: Sebastian Klaas
    Målgivende: Robert Leipertz
    Mål! Sebastian Klaas gir SC Paderborn ledelsen 2-3 i Gelsenkirchen. Det er en fin assist fra Robert Leipertz.
    86'
    89'
    Spillet på VELTINS-Arena er stoppet midlertidig fordi Pelle Boevink ligger nede.
    90'
    Skudd utenfor mål, Schalke 04
    90'+1
    Pelle Boevink er på beina igjen og fortsetter kampen på VELTINS-Arena.
    90'+2
    Schalke 04 3 - 3 SC Paderborn
    Mål: Keke Topp
    Målgivende: Kenan Karaman
    Mål! Keke Topp utligner for Schalke 04. Stillingen er dermed 3-3 i Gelsenkirchen. Flott spill fra Kenan Karaman før målet.