I Altach har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Bakary Nimaga (SCR Altach) får et gult kort av dommer Christopher Jager.
    10'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til SCR Altach.
    12'
    Jan Zwischenbrugger
    Sjanse i Altach! Jan Zwischenbrugger (SCR Altach) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Emanuel Schreiner (SCR Altach) løfter inn en corner fra høyre på Cashpoint Arena.
    14'
    SCR Altach angriper, men avslutningen til Jan Zwischenbrugger går utenfor.
    14'
    Frispark for WSG Tirol på egen banehalvdel.
    15'
    Atdhe Nuhiu (SCR Altach) vinkes av for offside i Altach.
    16'
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Christoph Monschein
    Målsjanse til SCR Altach! Christoph Monschein treffer mål, men keeper redder.
    22'
    22'
    Justin Forst
    WSG Tirol fosser forover og Justin Forst fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    SCR Altach, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark for SCR Altach på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til WSG Tirol
    Sandi Ogrinec (WSG Tirol) mottar sitt første gule kort for dagen på Cashpoint Arena.
    23'
    Dommer Christopher Jager ser at linjemannen løfter flagget, og WSG Tirols Tim Prica blåses av for offside.
    25'
    Atdhe Nuhiu
    Atdhe Nuhiu (SCR Altach) kommer seg fri på Cashpoint Arena, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Frispark til WSG Tirol på halvdelen til SCR Altach.
    30'
    Johannes Naschberger (WSG Tirol) slår en corner fra venstre side på Cashpoint Arena.
    32'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    33'
    Atdhe Nuhiu
    Dommer Christopher Jager gir Atdhe Nuhiu (SCR Altach) et gult kort.
    33'
    Frispark SCR Altach.
    35'
    Emanuel Schreiner ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    35'
    Frispark WSG Tirol.
    37'
    SCR Altach tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Christoph Monschein (SCR Altach) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Cashpoint Arena.
    38'
    Emanuel Schreiner er tilbake på banen igjen.
    38'
    Christoph Monschein er på beina igjen og fortsetter kampen på Cashpoint Arena.
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Altach fordi Sandi Ogrinec får behandling for en skade på banen.
    45'+3
    Sandi Ogrinec er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+4
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Valentino Muller
    Ut: Sandi Ogrinec
    Sandi Ogrinec, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Valentino Muller kommer inn for WSG Tirol.
    46'
    Inn: Stefan Skrbo
    Ut: Julius Ertlthaler
    WSG Tirol gjør sitt andre bytte. Julius Ertlthaler erstattes av Stefan Skrbo.
    46'
    46'
    49'
    50'
    51'
    Felix Strauss
    Dommer Christopher Jager viser Felix Strauss (SCR Altach) det gule kortet.
    51'
    Mål for SCR Altach!
    SCR Altach 2 - 0 WSG Tirol
    Mål: Felix Strauss
    Felix Strauss setter ballen i mål og øker SCR Altachs ledelse til 2-0 i Altach.
    53'
    55'
    56'
    Markus Wallner
    WSG Tirol angriper i Altach. Markus Wallner fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Christopher Jager tildeler WSG Tirol en corner. Tim Prica sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    WSG Tirol angriper og Justin Forst får avsluttet. Headingen treffer ikke SCR Altach-målet.
    62'
    I Altach slår Tim Prica en corner fra høyre.
    63'
    SCR Altachs Atdhe Nuhiu blåses av for offside på Cashpoint Arena.
    65'
    Inn: Thomas Sabitzer
    Ut: Johannes Naschberger
    Bytte for WSG Tirol. Thomas Sabitzer kommer inn for Johannes Naschberger på Cashpoint Arena.
    65'
    Inn: Giacomo Vrioni
    Ut: Justin Forst
    WSG Tirol bytter ut Justin Forst med Giacomo Vrioni.
    65'
    Inn: Zan Rogelj
    Ut: Alexander Ranacher
    Thomas Silberberger gjør dagens femte bytte i Altach, når han tar ut Alexander Ranacher og setter inn Zan Rogelj.
    66'
    Spillerbytte - SCR Altach
    Inn: Nosa Iyobosa Edokpolor
    Ut: Emanuel Schreiner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SCR Altach. Inn kommer Nosa Iyobosa Edokpolor, mens Emanuel Schreiner tar plass på benken.
    67'
    Inn: Dominik Reiter
    Ut: Christoph Monschein
    Christoph Monschein (SCR Altach) erstattes av Dominik Reiter.
    67'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til WSG Tirol.
    68'
    Andre gule kort til SCR Altach
    Utvisning! Dommer Christopher Jager sender Bakary Nimaga (SCR Altach) av banen etter to gule kort.
    68'
    Dommer Christopher Jager venter med å sette i gang spillet fordi Felix Strauss ligger nede.
    71'
    72'
    Felix Strauss kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Cashpoint Arena.
    72'
    Mål for WSG Tirol!
    SCR Altach 2 - 1 WSG Tirol
    Mål: Giacomo Vrioni
    Mål! Giacomo Vrioni holder WSG Tirolet inne i kampen med en redusering til 2-1.
    73'
    Inn: Philipp Netzer
    Ut: Felix Strauss
    Det virker som Felix Strauss ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Philipp Netzer.
    74'
    Inn: Csaba Bukta
    Ut: Johannes Tartarotti
    SCR Altach bytter ut Johannes Tartarotti med Csaba Bukta. Dette er det fjerde byttet som Ludovic Magnin gjør i dagens kamp.
    74'
    Nosa Iyobosa Edokpolor
    Målsjanse! Nosa Iyobosa Edokpolor (SCR Altach) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    I Altach har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    76'
    Tim Prica
    Tim Prica (WSG Tirol) header mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Frispark til SCR Altach på halvdelen til WSG Tirol.
    80'
    Spillet på Cashpoint Arena er stoppet midlertidig fordi Stefan Haudum ligger nede.
    83'
    Stefan Haudum ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Altach.
    84'
    Dominik Reiter
    Dominik Reiter (SCR Altach) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Gianluca Gaudino
    Ut: Stefan Haudum
    Gianluca Gaudino (SCR Altach) erstatter Stefan Haudum som muligens er skadet.
    86'
    Offside! Atdhe Nuhiu (SCR Altach) er alene igjennom, men dommer Christopher Jager ser at linjemannen er oppe med flagget.
    87'
    Kan WSG Tirol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Tim Prica
    WSG Tirol angriper. Tim Prica får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    88'
    88'
    Christopher Jager tildeler SCR Altach en corner. Gianluca Gaudino sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.