Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark RCD Espanyol.
    3'
    Javi Puado
    RCD Espanyol angriper i Lezama. Javi Puado fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Frispark for SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    6'
    Martin Braithwaite
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    7'
    SD Amorebieta, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    10'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til SD Amorebieta.
    11'
    I Lezama har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Jon Morcillo (SD Amorebieta) slår en corner fra høyre side på Instalaciones de Lezama.
    20'
    Josue Dorrio
    SD Amorebieta fosser forover og Josue Dorrio fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    22'
    SD Amorebieta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    RCD Espanyol fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Frisparket tildelt RCD Espanyol er farlig nær SD Amorebietas målområde.
    28'
    Målsjanse på Instalaciones de Lezama! Martin Braithwaite fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    30'
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til SD Amorebieta.
    34'
    35'
    Skudd utenfor mål, SD Amorebieta
    35'
    36'
    Frispark i en god posisjon for RCD Espanyol!
    38'
    Fernando Calero
    RCD Espanyol avanserer forover i Lezama. Fernando Calero avslutter, men treffer ikke mål.
    38'
    Josue Dorrio (SD Amorebieta) header utenfor.
    40'
    SD Amorebieta angriper, men Damaso Arcediano Monescillo blåser for offside.
    41'
    Jon Morcillo (SD Amorebieta) løfter inn en corner fra høyre på Instalaciones de Lezama.
    42'
    SD Amorebieta angriper på Instalaciones de Lezama, men Josue Dorrio header utenfor.
    42'
    44'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Salvi Sanchez
    Ut: Antoniu Roca
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez (RCD Espanyol) gjør sitt første bytte for dagen. Salvi Sanchez erstatter Antoniu Roca.
    46'
    46'
    Josep Gaya
    SD Amorebieta angriper i Lezama. Josep Gaya avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    51'
    SD Amorebieta angriper, men blir avblåst for offside.
    52'
    Pere Milla
    RCD Espanyol avanserer forover og Pere Milla kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    54'
    54'
    Hjørnespark til SD Amorebieta
    56'
    Daniel Lasure
    Sjanse til SD Amorebieta! Daniel Lasure er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    En av RCD Espanyols spillere blir avblåst for offside.
    60'
    Målet til RCD Espanyol sjekkes av VAR
    60'
    Målet til RCD Espanyol blir annullert
    61'
    Inn: Gaston Valles
    Ut: Keita Balde
    Jose Manuel Gonzalez Alvarez gjør dagens andre bytte i Lezama, når han tar ut Keita Balde og setter inn Gaston Valles.
    61'
    Martin Braithwaite (RCD Espanyol) får en nickmöjlighet på Instalaciones de Lezama men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    64'
    Damaso Arcediano Monescillo signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    65'
    Keidi Bare
    Målsjanse! Keidi Bare (RCD Espanyol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Spillerbytte - SD Amorebieta
    Inn: Jorge Mier Martinez
    Ut: Jon Morcillo
    SD Amorebieta bytter ut Jon Morcillo med Jorge Mier Martinez.
    69'
    Inn: Jorge Yriarte
    Ut: Erik Moran
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Amorebieta. Inn kommer Jorge Yriarte, mens Erik Moran tar plass på benken.
    69'
    Inn: Eneko Jauregi Escobar
    Ut: Iker Unzueta Arregui
    Bytte for SD Amorebieta. Eneko Jauregi Escobar kommer inn for Iker Unzueta Arregui på Instalaciones de Lezama.
    69'
    En av RCD Espanyols spillere går i offside.
    73'
    Inn: Sergi Gomez
    Ut: Fernando Calero
    RCD Espanyol gjør sitt tredje bytte. Fernando Calero erstattes av Sergi Gomez.
    74'
    Gult kort til SD Amorebieta
    Kwasi Sibo
    Dommer Damaso Arcediano Monescillo viser Kwasi Sibo (SD Amorebieta) det gule kortet.
    75'
    Frispark til SD Amorebieta på halvdelen til RCD Espanyol.
    76'
    En av SD Amorebietas spillere går i offside.
    78'
    Javi Puado
    Målsjanse til RCD Espanyol! Javi Puado treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Målet til SD Amorebieta sjekkes av VAR
    83'
    Målet til SD Amorebieta blir annullert
    83'
    Inn: Jose Carlos Lazo
    Ut: Javi Puado
    Javi Puado (RCD Espanyol) erstattes av Jose Carlos Lazo.
    84'
    En av SD Amorebietas spillere blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Ryan Edwards
    Ut: Josue Dorrio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Amorebieta. Inn kommer Ryan Edwards, mens Josue Dorrio tar plass på benken.