Dommeren blåser i gang dagens kamp i Lezama.
    SD Amorebieta angriper i Lezama. Eneko Jauregi Escobar fyrer av et skudd som går utenfor.
    I Lezama har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Xabier Etxeita
    Sjanse! SD Amorebieta avanserer forover, men Xabier Etxeita avslutter utenfor.
    6'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez signaliserer et frispark til Gijon på egen banehalvdel.
    7'
    I Lezama slår Fran Villalba en corner fra høyre.
    12'
    Fran Villalba (Gijon) slår en corner fra venstre side på Instalaciones de Lezama.
    17'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez signaliserer et frispark til Gijon.
    18'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez tildeler SD Amorebieta en corner. Erik Moran sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Mål for SD Amorebieta!
    SD Amorebieta 1 - 0 Sporting Gijon
    Mål: Eneko Jauregi Escobar
    Målgivende: Xabier Etxeita
    Mål! SD Amorebieta tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Eneko Jauregi Escobar på Instalaciones de Lezama. Det er en fin assist fra Xabier Etxeita.
    23'
    Målet til SD Amorebieta sjekkes av VAR
    24'
    Målet til SD Amorebieta blir stående
    24'
    Frispark til Gijon på halvdelen til SD Amorebieta.
    25'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez signaliserer et frispark til Gijon like utenfor SD Amorebieta-området.
    29'
    SD Amorebieta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark for Gijon på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark SD Amorebieta.
    35'
    Kwasi Sibo
    Målsjanse! Kwasi Sibo (SD Amorebieta) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Gijons Juan Otero blåses av for offside på Instalaciones de Lezama.
    37'
    Eneko Jauregi Escobar (SD Amorebieta) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Mål for Sporting Gijon!
    SD Amorebieta 1 - 1 Sporting Gijon
    Mål: Juan Otero
    Målgivende: Ignacio Martin
    Juan Otero scorer og utligningen er et faktum på Instalaciones de Lezama. 1-1. Ignacio Martin var nest sist på ballen.
    43'
    SD Amorebieta 2 - 1 Sporting Gijon
    Mål: Jon Morcillo
    Målgivende: Josue Dorrio
    Mål! Jon Morcillo gir SD Amorebieta en 2-1 ledelse. Flott spill fra Josue Dorrio før målet.
    45'+1
    Gaspar Campos
    Gaspar Campos (Gijon) avanserer forover på Instalaciones de Lezama. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    SD Amorebieta, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Spillerbytte - Sporting Gijon
    Inn: Guille Rosas
    Ut: Alexandru Pascanu
    Miguel Ramirez (Gijon) gjør sitt første bytte for dagen. Guille Rosas erstatter Alexandru Pascanu.
    46'
    Inn: Haissem Hassan
    Ut: Gaspar Campos
    Gijon bytter ut Gaspar Campos med Haissem Hassan.
    46'
    48'
    Frisparket tildelt Gijon er farlig nær SD Amorebietas målområde.
    48'
    Gult kort til SD Amorebieta
    Felix Marti Garreta
    Felix Marti Garreta (SD Amorebieta) får et gult kort av dommer Daniel Jesus Trujillo Suarez.
    48'
    Inn: Jonathan Varane
    Ut: Roque Mesa
    Roque Mesa (Gijon) erstattes av Jonathan Varane.
    48'
    Skudd på mål, Sporting Gijon
    49'
    49'
    Fran Villalba (Gijon) løfter inn en corner fra høyre på Instalaciones de Lezama.
    50'
    En av Gijons spillere blir avblåst for offside på Instalaciones de Lezama.
    51'
    Målet til Sporting Gijon sjekkes av VAR
    51'
    Målet til Sporting Gijon blir annullert
    51'
    Dommer Daniel Jesus Trujillo Suarez ser at linjemannen løfter flagget, og Gijons Pablo Insua blåses av for offside.
    51'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez signaliserer et frispark til SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    51'
    Erik Moran (SD Amorebieta) løfter inn en corner fra venstre på Instalaciones de Lezama.
    56'
    Jon Morcillo
    Jon Morcillo (SD Amorebieta) header mot mål, men ballen går utenfor.
    56'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez tildeler Gijon en corner. Fran Villalba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Gijon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Spillerbytte - SD Amorebieta
    Inn: Alex Carbonell
    Ut: Erik Moran
    SD Amorebieta gjør sitt første bytte. Erik Moran erstattes av Alex Carbonell.
    58'
    Rober Pier
    Rober Pier (Gijon) kommer seg fri på Instalaciones de Lezama, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Gult kort til Sporting Gijon
    Jonathan Varane
    Jonathan Varane (Gijon) pådrar seg et gult kort.
    61'
    61'
    Inn: Christian Rivera
    Ut: Ignacio Martin
    Bytte for Gijon. Christian Rivera kommer inn for Ignacio Martin på Instalaciones de Lezama.
    62'
    63'
    I Lezama har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Uros Djurdjevic
    Gijon angriper på Instalaciones de Lezama. Uros Djurdjevic header utenfor.
    70'
    72'
    Inn: Mario Gonzalez
    Ut: Uros Djurdjevic
    Gijon bytter ut Uros Djurdjevic med Mario Gonzalez. Dette er det femte byttet som Miguel Ramirez gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    Jose Angel
    Jose Angel (Gijon) kommer til en målsjanse på Instalaciones de Lezama, men klarer ikke å score.
    75'
    Inn: Iker Unzueta Arregui
    Ut: Eneko Jauregi Escobar
    Jandro gjør dagens andre bytte i Lezama, når han tar ut Eneko Jauregi Escobar og setter inn Iker Unzueta Arregui.
    76'
    Inn: Ryan Edwards
    Ut: Jon Morcillo
    Jandro (SD Amorebieta) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ryan Edwards erstatter Jon Morcillo.
    76'
    Jose Angel (Gijon) slår en corner fra høyre side på Instalaciones de Lezama.
    79'
    Pablo Insua
    Målsjanse på Instalaciones de Lezama! Pablo Insua fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    Skudd utenfor mål, SD Amorebieta
    Josue Dorrio
    83'
    84'
    85'
    I Lezama slår Jose Angel en corner fra venstre.
    86'
    Ryan Edwards
    SD Amorebieta angriper, men avslutningen til Ryan Edwards går utenfor.
    87'
    Inn: Jorge Mier Martinez
    Ut: Josue Dorrio
    SD Amorebieta bytter ut Josue Dorrio med Jorge Mier Martinez. Dette er det fjerde byttet som Jandro gjør i dagens kamp.
    88'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez signaliserer et frispark til SD Amorebieta.
    89'
    Daniel Jesus Trujillo Suarez tildeler SD Amorebieta en corner. Alvaro Nunez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    SD Amorebieta 3 - 1 Sporting Gijon
    Mål: Ryan Edwards
    Målgivende: Daniel Lasure
    Ryan Edwards øker SD Amorebietas ledelse til 3-1! Daniel Lasure sto for den målgivende pasningen.