Det er midlertidig stopp i spillet, mens Roberto Correa (SD Eibar) vrir seg av smerte i gresset.
    Roberto Correa er på beina igjen og fortsetter kampen.
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til SD Eibar.
    Rodrigo Riquelme
    I Eibar slår Rodrigo Riquelme en corner fra venstre.
    15'
    Skudd på mål, CD Mirandes
    CD Mirandes fosser forover og Rodrigo Riquelme fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Roberto Correa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Spillerbytte - SD Eibar
    Inn: Antonio Cristian
    Ut: Roberto Correa
    Antonio Cristian (SD Eibar) erstatter Roberto Correa som ser ut til å måtte forlate Ipurua Municipal Stadium med en skade.
    18'
    Skudd på mål, SD Eibar
    Corpas
    SD Eibar angriper. Corpas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    SD Eibar, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    I Eibar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Frispark til CD Mirandes på halvdelen til SD Eibar.
    23'
    CD Mirandes blir avblåst for offside
    Imanol Garcia de Albeniz
    CD Mirandes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    Skudd utenfor mål, CD Mirandes
    Sergio Camello
    Sergio Camello (CD Mirandes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Inigo Vicente
    Inigo Vicente (CD Mirandes) slår en corner fra høyre side på Ipurua Municipal Stadium.
    29'
    Iosu Galech Apezteguia tildeler CD Mirandes en corner. Inigo Vicente sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Inigo Vicente (CD Mirandes) løfter inn en corner fra høyre på Ipurua Municipal Stadium.
    29'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til SD Eibar på egen banehalvdel.
    30'
    Corpas
    Corpas (SD Eibar) avanserer forover på Ipurua Municipal Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    30'
    30'
    Victor Meseguer
    Målsjanse til CD Mirandes! Victor Meseguer treffer mål, men keeper redder.
    31'
    31'
    Frispark for SD Eibar på egen banehalvdel.
    32'
    Målet til CD Mirandes sjekkes av VAR
    35'
    Målet til CD Mirandes blir annullert
    35'
    37'
    Corpas
    Sjanse i Eibar! Corpas (SD Eibar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    SD Eibar får tildelt et hjørnespark
    Corpas
    Iosu Galech Apezteguia tildeler SD Eibar en corner. Corpas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Corpas
    Corpas (SD Eibar) løfter inn en corner fra høyre på Ipurua Municipal Stadium.
    39'
    CD Mirandes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Skudd utenfor mål, SD Eibar
    Corpas
    Corpas (SD Eibar) kommer til en målsjanse på Ipurua Municipal Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Corpas
    Corpas (SD Eibar) slår en corner fra høyre side på Ipurua Municipal Stadium.
    43'
    Corpas
    I Eibar slår Corpas en corner fra høyre.
    44'
    45'+1
    45'+3
    Straffe! Dommer Iosu Galech Apezteguia plasserer ballen på krittmerket for SD Eibar...
    47'
    En av CD Mirandess spillere blir avblåst for offside.
    47'
    SD Eibar scorer på straffe!
    SD Eibar 1 - 0 CD Mirandes
    Mål: Stoichkov
    Mål! Stoichkov gir SD Eibar ledelsen 1-0 på Ipurua Municipal Stadium. Målet kom på et straffespark.
    49'
    Gult kort til CD Mirandes
    Sergio Camello (CD Mirandes) pådrar seg et gult kort.
    50'
    50'
    50'
    Frispark for CD Mirandes på egen banehalvdel.
    53'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til CD Mirandes på egen banehalvdel.
    55'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til CD Mirandes.
    56'
    57'
    Inigo Vicente (CD Mirandes) løfter inn en corner fra venstre på Ipurua Municipal Stadium.
    58'
    58'
    I Eibar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Inn: Fernando Llorente
    Ut: Fran Sol
    SD Eibar bytter ut Fran Sol med Fernando Llorente.
    62'
    Inn: Quique
    Ut: Stoichkov
    Gaizka Garitano (SD Eibar) gjør sitt tredje bytte for dagen. Quique erstatter Stoichkov.
    62'
    67'
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Haissem Hassan
    Ut: Inigo Vicente
    Inigo Vicente (CD Mirandes) erstattes av Haissem Hassan.
    68'
    Inn: Alejandro Marques
    Ut: Brugue
    CD Mirandes bytter ut Brugue med Alejandro Marques. Dette er det andre byttet som Joseba Etxeberria gjør i dagens kamp.
    68'
    70'
    71'
    Iosu Galech Apezteguia signaliserer et frispark til CD Mirandes like utenfor SD Eibar-området.
    73'
    Gult kort til SD Eibar
    Antonio Cristian
    Dommeren gir Antonio Cristian (SD Eibar) et gult kort.
    73'
    Rodrigo Riquelme (CD Mirandes) slår en corner fra høyre side på Ipurua Municipal Stadium.
    74'
    Sergio Camello (CD Mirandes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    77'
    Inn: Warren Tchimbembe
    Ut: Alex Lopez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Mirandes. Inn kommer Warren Tchimbembe, mens Alex Lopez tar plass på benken.
    79'
    I Eibar slår Rodrigo Riquelme en corner fra høyre.
    79'
    Mål for CD Mirandes!
    SD Eibar 1 - 1 CD Mirandes
    Mål: Alejandro Marques
    Målgivende: Rodrigo Riquelme
    Alejandro Marques (CD Mirandes) header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Rodrigo Riquelme.
    79'
    Miguel Atienza ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    82'
    Dommer Iosu Galech Apezteguia venter med å sette i gang spillet fordi Victor Meseguer ligger nede.
    82'
    Miguel Atienza kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ipurua Municipal Stadium.
    83'
    Victor Meseguer er på beina igjen og fortsetter kampen på Ipurua Municipal Stadium.
    83'
    SD Eibar blir avblåst for offside
    Fernando Llorente
    SD Eibar angriper, men blir avblåst for offside.
    83'
    Inn: Garrido
    Ut: Sergio Camello
    CD Mirandes gjør sitt fjerde bytte. Sergio Camello erstattes av Garrido.
    83'
    Inn: Chema
    Ut: Miguel Atienza
    Gaizka Garitano gjør dagens fjerde bytte i Eibar, når han tar ut Miguel Atienza og setter inn Chema.
    87'
    Inn: Ager Aketxe
    Ut: Edu Exposito
    Bytte for SD Eibar. Ager Aketxe kommer inn for Edu Exposito på Ipurua Municipal Stadium.
    87'
    89'
    Fernando Llorente (SD Eibar) kommer til en målsjanse på Ipurua Municipal Stadium, men klarer ikke å score.
    89'
    90'
    90'
    Quique
    Målsjanse på Ipurua Municipal Stadium! Quique fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.