2-0
3-0
4-0
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Eibar.
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark til SD Eibar på halvdelen til SD Amorebieta.
    5'
    Ruben Avalos Barrera tildeler SD Eibar en corner. Ager Aketxe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    I Eibar slår Unai Vencedor en corner fra høyre.
    10'
    Mål for SD Eibar!
    SD Eibar 1 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Stoichkov
    Målgivende: Anaitz Arbilla
    SD Eibar tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Stoichkov. Det er en fin assist fra Anaitz Arbilla.
    10'
    Ager Aketxe
    Målsjanse til SD Eibar! Ager Aketxe treffer mål, men keeper redder.
    12'
    SD Amorebieta, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Gult kort til SD Eibar
    Mario Carreno
    Mario Carreno (SD Eibar) pådrar seg et gult kort.
    14'
    SD Amorebieta tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Josep Gaya
    Josep Gaya (SD Amorebieta) kommer til en målsjanse på Ipurua Municipal Stadium, men klarer ikke å score.
    16'
    Sjanse i Eibar! Mario Carreno (SD Eibar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til SD Eibar.
    19'
    En av SD Eibars spillere blir avblåst for offside på Ipurua Municipal Stadium.
    23'
    Stoichkov
    SD Eibar avanserer forover i Eibar. Stoichkov avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    I Eibar har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    SD Eibar angriper i Eibar, men blir avblåst for offside.
    28'
    Jon Bautista
    Jon Bautista (SD Eibar) avanserer forover på Ipurua Municipal Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Frispark for SD Amorebieta på egen banehalvdel.
    33'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til SD Eibar like utenfor SD Amorebieta-området.
    36'
    37'
    Ager Aketxe
    Dommeren gir Ager Aketxe (SD Eibar) et gult kort.
    37'
    37'
    Corpas
    Corpas (SD Eibar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    39'
    Hjørnespark til SD Amorebieta
    44'
    VAR sjekker om det er straffe til SD Eibar
    45'+1
    Dommeren dømmer straffe til SD Eibar
    45'+1
    Straffe til SD Eibar
    45'+2
    Gult kort til SD Amorebieta
    Xabier Etxeita
    Dommer Ruben Avalos Barrera viser Xabier Etxeita (SD Amorebieta) det gule kortet.
    45'+2
    SD Eibar scorer på straffe!
    SD Eibar 2 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Ager Aketxe
    Mål! SD Eibar øker ledelsen til 2-0 etter et straffespark av Ager Aketxe.
    45'+3
    Corpas
    SD Eibar fosser forover og Corpas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - SD Amorebieta
    Inn: Iker Unzueta Arregui
    Ut: Xabier Etxeita
    Jandro (SD Amorebieta) gjør sitt første bytte for dagen. Iker Unzueta Arregui erstatter Xabier Etxeita.
    46'
    SD Eibar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til SD Eibar på egen banehalvdel.
    47'
    SD Eibar 3 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Corpas
    Målgivende: Stoichkov
    SD Eibar går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Corpas. Stoichkov sto for den målgivende pasningen.
    49'
    Ager Aketxe (SD Eibar) løfter inn en corner fra venstre på Ipurua Municipal Stadium.
    54'
    SD Eibar angriper på Ipurua Municipal Stadium, men Jon Bautista header utenfor.
    54'
    Corpas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Corpas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    60'
    Frispark for SD Eibar på egen banehalvdel.
    62'
    SD Eibar fosser fremover, men Ruben Avalos Barrera blåser for offside på Ipurua Municipal Stadium.
    64'
    SD Eibar avanserer forover og Jon Bautista kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    65'
    65'
    Eneko Jauregi Escobar
    SD Amorebieta angriper på Ipurua Municipal Stadium. Eneko Jauregi Escobar header utenfor.
    66'
    Spillerbytte - SD Eibar
    Inn: Konrad de la Fuente
    Ut: Stoichkov
    Joseba Etxeberria gjør dagens første bytte i Eibar, når han tar ut Stoichkov og setter inn Konrad de la Fuente.
    66'
    Inn: Frederico Venancio
    Ut: Ager Aketxe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SD Eibar. Inn kommer Frederico Venancio, mens Ager Aketxe tar plass på benken.
    67'
    Eneko Jauregi Escobar (SD Amorebieta) kommer til en målsjanse på Ipurua Municipal Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    69'
    70'
    Inn: Javi Eraso
    Ut: Erik Moran
    Bytte for SD Amorebieta. Javi Eraso kommer inn for Erik Moran på Ipurua Municipal Stadium.
    72'
    Inn: Jurgen Locadia
    Ut: Josue Dorrio
    SD Amorebieta gjør sitt tredje bytte. Josue Dorrio erstattes av Jurgen Locadia.
    72'
    Inn: Ander Madariaga
    Ut: Mario Carreno
    SD Eibar bytter ut Mario Carreno med Ander Madariaga.
    73'
    Frispark SD Amorebieta.
    73'
    Iker Unzueta Arregui
    SD Amorebieta angriper i Eibar. Iker Unzueta Arregui fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Alvaro Tejero
    Sjanse til SD Eibar! Alvaro Tejero er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    77'
    Skudd på mål, SD Amorebieta
    78'
    SD Eibar, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    78'
    SD Eibar 4 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Jon Bautista
    Målgivende: Konrad de la Fuente
    Mål! Jon Bautista gir SD Eibar en komfortabel 4-0 ledelse. Konrad de la Fuente var nest sist på ballen.
    79'
    Inn: Rayco Rodriguez Medina
    Ut: Jon Morcillo
    SD Amorebieta bytter ut Jon Morcillo med Rayco Rodriguez Medina. Dette er det fjerde byttet som Jandro gjør i dagens kamp.
    81'
    81'
    82'
    82'
    SD Eibar 5 - 0 SD Amorebieta
    Mål: Konrad de la Fuente
    Målgivende: Ander Madariaga
    Mål! SD Eibar øker ledelsen til 5-0 etter en scoring av Konrad de la Fuente på Ipurua Municipal Stadium. Flott spill fra Ander Madariaga før målet.
    82'
    Inn: Yacine Qasmi
    Ut: Jon Bautista
    Jon Bautista (SD Eibar) erstattes av Yacine Qasmi.
    84'
    Alvaro Nunez
    Alvaro Nunez (SD Amorebieta) kommer seg fri på Ipurua Municipal Stadium, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Jurgen Locadia
    Jurgen Locadia (SD Amorebieta) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Kan SD Amorebieta utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    Josep Gaya
    Josep Gaya (SD Amorebieta) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    89'
    89'
    89'
    Rayco Rodriguez Medina
    SD Amorebieta angriper på Ipurua Municipal Stadium. Rayco Rodriguez Medina header utenfor.
    89'
    Kwasi Sibo
    Kwasi Sibo (SD Amorebieta) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+2
    Frispark i en god posisjon for SD Eibar!
    90'+2
    Anaitz Arbilla
    Målsjanse på Ipurua Municipal Stadium! Anaitz Arbilla fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Ruben Avalos Barrera tildeler SD Eibar en corner. Unai Vencedor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.