Diego Fagundez
    Sjanse i Seattle! Diego Fagundez (LA Galaxy) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    1'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    I Seattle slår Raul Ruidiaz en corner fra venstre.
    4'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    5'
    Seattle Sounders angriper i Seattle, men blir avblåst for offside.
    8'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    11'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    12'
    Frispark Seattle Sounders.
    15'
    Drew Fischer tildeler Seattle Sounders en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Skudd på mål, LA Galaxy
    17'
    17'
    Frispark til LA Galaxy på halvdelen til Seattle Sounders.
    18'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Edwin Cerrillo (LA Galaxy) vrir seg av smerte i gresset.
    20'
    Edwin Cerrillo er på beina igjen og fortsetter kampen på Lumen Field.
    21'
    I Seattle slår Diego Fagundez en corner fra venstre.
    24'
    Diego Fagundez (LA Galaxy) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.
    24'
    LA Galaxy fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Cristian Roldan
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Cristian Roldan fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    LA Galaxy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frisparket tildelt LA Galaxy er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    35'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    38'
    LA Galaxy, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    42'
    42'
    Drew Fischer tildeler LA Galaxy en corner. Diego Fagundez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    45'+3
    45'+3
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    45'+5
    Drew Fischer signaliserer et frispark til LA Galaxy på egen banehalvdel.
    46'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Lumen Field.
    48'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    49'
    I Seattle slår Gabriel Pec en corner fra høyre.
    50'
    Joshua Atencio
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Josh Atencio avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    53'
    55'
    55'
    56'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Joshua Atencio
    Josh Atencio (Seattle Sounders) erstattes av Danny Musovski.
    57'
    Skudd utenfor mål, LA Galaxy
    58'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    59'
    61'
    62'
    62'
    LA Galaxy må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seattle Sounders.
    63'
    64'
    64'
    65'
    68'
    69'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    72'
    73'
    Inn: Leo Chu
    Ut: Albert Rusnak
    Seattle Sounders bytter ut Albert Rusnak med Leo Chu. Dette er det andre byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Cody Baker
    Ut: Joao Paulo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Cody Baker, mens Joao Paulo tar plass på benken.
    74'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Jordan Morris
    Dommer Drew Fischer viser Jordan Morris (Seattle Sounders) det gule kortet.
    75'
    Frispark for LA Galaxy på egen banehalvdel.
    75'
    76'
    76'
    Hjørnespark til LA Galaxy
    76'
    Leo Chu
    Leo Chu (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    79'
    Gult kort til LA Galaxy
    Joseph Paintsil
    Dommeren gir Joseph Paintsil (LA Galaxy) et gult kort.
    81'
    Drew Fischer signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    81'
    82'
    Spillerbytte - LA Galaxy
    Inn: Daniel Aguirre
    Ut: Diego Fagundez
    LA Galaxy bytter ut Diego Fagundez med Daniel Aguirre.
    82'
    Edwin Cerrillo
    Edwin Cerrillo (LA Galaxy) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    83'
    83'
    Inn: Reed Baker-Whiting
    Ut: Yeimar Gomez Andrade
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt femte bytte for dagen. Reed Baker-Whiting erstatter Yeimar Gomez Andrade.
    86'
    Inn: Georgi Minoungou
    Ut: Jordan Morris
    Seattle Sounders gjør sitt fjerde bytte. Jordan Morris erstattes av Georgi Minoungou.
    86'
    Inn: Jonathan Perez
    Ut: Edwin Cerrillo
    Greg Vanney gjør dagens andre bytte i Seattle, når han tar ut Edwin Cerrillo og setter inn Jonathan Perez.
    86'
    Gaston Brugman ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    87'
    LA Galaxy slipper å klare seg uten Gaston Brugman som kommer tilbake på banen igjen.
    90'
    90'+1
    Drew Fischer tildeler Seattle Sounders en corner. Raul Ruidiaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    90'+4
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+5
    Inn: John Nelson
    Ut: Julian Aude
    Bytte for LA Galaxy. John Nelson kommer inn for Julian Aude på Lumen Field.
    90'+5
    Inn: Eriq Zavaleta
    Ut: Miguel Berry
    Bytte for LA Galaxy. Eriq Zavaleta kommer inn for Miguel Berry på Lumen Field.
    90'+5
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    90'+6
    90'+6
    Drew Fischer signaliserer et frispark til LA Galaxy like utenfor Seattle Sounders-området.