Dommeren blåser i gang dagens kamp i Orlando.
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    Mark-Anthony Kaye
    Mark Anthony Kaye (Los Angeles FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders angriper. Raul Ruidiaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Jair Marrufo signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    8'
    Latif Blessing
    Latif Blessing (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på ESPN Wide World of Sports Complex, men klarer ikke å score.
    9'
    Frispark Los Angeles FC.
    9'
    Eduard Atuesta
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Los Angeles FC har fått straffespark i Orlando!
    13'
    Los Angeles FC scorer på straffe!
    Seattle Sounders 0 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Diego Rossi
    Los Angeles FC tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Diego Rossi.
    14'
    Frisparket tildelt Seattle Sounders er farlig nær Los Angeles FCs målområde.
    19'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på ESPN Wide World of Sports Complex.
    20'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på ESPN Wide World of Sports Complex.
    20'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    21'
    Diego Rossi
    Sjanse! Los Angeles FC avanserer forover, men Diego Rossi avslutter utenfor.
    22'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    25'
    27'
    Los Angeles FC angriper, men Jair Marrufo blåser for offside.
    30'
    30'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Los Angeles FC.
    34'
    Jair Marrufo tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Mark Anthony Kaye (Los Angeles FC) kommer seg fri på ESPN Wide World of Sports Complex, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Mål for Los Angeles FC!
    Seattle Sounders 0 - 2 Los Angeles FC
    Mål: Latif Blessing
    Målgivende: Bradley Wright-Phillips
    Mål! Latif Blessing øker Los Angeles FCs ledelse til 0-2 på ESPN Wide World of Sports Complex. Bradley Wright-Phillips var nest sist på ballen.
    39'
    I Orlando slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    39'
    Los Angeles FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    Los Angeles FC angriper i Orlando. Eduard Atuesta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Mohammed El Munir
    Ut: Bradley Wright-Phillips
    Bytte for Los Angeles FC. Mohammed El Munir kommer inn for Bradley Wright-Phillips på ESPN Wide World of Sports Complex.
    46'
    48'
    Brian Rodriguez (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra høyre på ESPN Wide World of Sports Complex.
    52'
    En av Los Angeles FCs spillere blir avblåst for offside.
    53'
    Diego Rossi
    Los Angeles FC angriper, men avslutningen til Diego Rossi går utenfor.
    53'
    Målsjanse! Mark Anthony Kaye (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Shandon Hopeau
    Ut: Handwalla Bwana
    Seattle Sounders bytter ut Handwalla Bwana med Shandon Hopeau. Dette er det første byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    55'
    56'
    Los Angeles FC fosser fremover, men Jair Marrufo blåser for offside på ESPN Wide World of Sports Complex.
    59'
    62'
    Frispark Seattle Sounders.
    63'
    Kelvin Leerdam
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Kelvin Leerdam går utenfor.
    63'
    64'
    65'
    Shandon Hopeau
    Shandon Hopeau (Seattle Sounders) prøver å heade ballen i mål på ESPN Wide World of Sports Complex, men mislykkes.
    65'
    65'
    Diego Rossi
    Sjanse til Los Angeles FC! Diego Rossi er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    Jair Marrufo tildeler Los Angeles FC en corner. Brian Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Diego Palacios
    Målsjanse! Diego Palacios (Los Angeles FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    68'
    Los Angeles FC angriper, men blir avblåst for offside.
    69'
    Inn: Joevin Jones
    Ut: Nouhou Tolo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Joevin Jones, mens Nouhou Tolo tar plass på benken.
    71'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Kelvin Leerdam
    Brian Schmetzer gjør dagens tredje bytte i Orlando, når han tar ut Kelvin Leerdam og setter inn Will Bruin.
    71'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 2 Los Angeles FC
    Mål: Will Bruin
    Målgivende: Joevin Jones
    Mål! Seattle Sounders reduserer til 1-2 ved Will Bruin. Joevin Jones sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) avanserer forover på ESPN Wide World of Sports Complex. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    77'
    Inn: Francisco Ginella
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Francisco Ginella erstatter Mark Anthony Kaye.
    80'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Mohammed El Munir
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Danny Musovski erstatter Mohammed El Munir.
    80'
    80'
    Will Bruin
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Will Bruin avslutter utenfor.
    81'
    Seattle Sounders 1 - 3 Los Angeles FC
    Diego Rossi øker Los Angeles FCs ledelse til 1-3!
    82'
    Inn: Jordan Harvey
    Ut: Diego Palacios
    Los Angeles FC bytter ut Diego Palacios med Jordan Harvey.
    84'
    84'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    85'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    86'
    Danny Musovski
    Målsjanse på ESPN Wide World of Sports Complex! Danny Musovski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.