1-0
2-1
3-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Seattle.
    Kevin Stott tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på CenturyLink Field, men klarer ikke å score.
    3'
    Seattle Sounders må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Los Angeles FC.
    6'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Los Angeles FC.
    9'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    12'
    Frispark Seattle Sounders.
    14'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Raul Ruidiaz går utenfor.
    15'
    Bradley Wright-Phillips ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    16'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Nicolas Lodeiro
    Målgivende: Jordan Morris
    I Seattle tar Seattle Sounders ledelsen 1-0 etter et mål av Nicolas Lodeiro. Jordan Morris sto for den målgivende pasningen.
    18'
    Los Angeles FC har fått straffe!
    19'
    Bradley Wright-Phillips ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Seattle.
    20'
    Carlos Vela (Los Angeles FC) bommer på straffe!
    21'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    21'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor Los Angeles FC-området.
    25'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    26'
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Nicolas Lodeiro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Carlos Vela
    Carlos Vela (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på CenturyLink Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Carlos Vela (Los Angeles FC) slår en corner fra høyre side på CenturyLink Field.
    29'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    33'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på CenturyLink Field.
    35'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    39'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    39'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    40'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Los Angeles FC angriper, men blir avblåst for offside.
    44'
    Frisparket tildelt Los Angeles FC er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    45'+1
    I Seattle slår Carlos Vela en corner fra venstre.
    45'+2
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    45'+4
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Kwadwo Opoku
    Ut: Bradley Wright-Phillips
    Bob Bradley gjør dagens første bytte i Seattle, når han tar ut Bradley Wright-Phillips og setter inn Kwadwo Opoku.
    46'
    47'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    49'
    Carlos Vela (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på CenturyLink Field.
    50'
    Eduard Atuesta
    Los Angeles FC angriper og Eduard Atuesta får avsluttet. Headingen treffer ikke Seattle Sounders-målet.
    50'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    53'
    Jordan Morris
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Jordan Morris avslutter utenfor.
    54'
    Inn: Mohammed El Munir
    Ut: Jordan Harvey
    Los Angeles FC bytter ut Jordan Harvey med Mohammed El Munir.
    55'
    Inn: Adrien Perez
    Ut: Christian Torres
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Los Angeles FC. Inn kommer Adrien Perez, mens Christian Torres tar plass på benken.
    56'
    56'
    Kan Los Angeles FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Det blir farlig! Frispark for Los Angeles FC er nær straffområde.
    57'
    Skudd på mål, Los Angeles FC
    57'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    57'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Seattle Sounders angriper på CenturyLink Field og Nicolas Lodeiro får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    60'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    61'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på CenturyLink Field.
    66'
    Seattle Sounders 2 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Raul Ruidiaz
    Raul Ruidiaz setter ballen i mål og øker Seattle Sounderss ledelse til 2-0 i Seattle.
    66'
    Kevin Stott tildeler Los Angeles FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Kevin Stott tildeler Los Angeles FC en corner. Carlos Vela sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Bradley Shaun Smith
    Ut: Joevin Jones
    Seattle Sounders bytter ut Joevin Jones med Bradley Shaun Smith. Dette er det første byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    70'
    Frispark Los Angeles FC.
    72'
    Inn: Francisco Ginella
    Ut: Jesus Murillo
    Los Angeles FC gjør sitt fjerde bytte. Jesus Murillo erstattes av Francisco Ginella.
    73'
    Mohammed El Munir (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på CenturyLink Field.
    77'
    Mål for Los Angeles FC!
    Seattle Sounders 2 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Eduard Atuesta
    Målgivende: Carlos Vela
    Mål! Los Angeles FC reduserer til 2-1 etter et mål av Eduard Atuesta på CenturyLink Field. Flott spill fra Carlos Vela før målet.
    77'
    Kevin Stott signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    78'
    Seattle Sounders 3 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Raul Ruidiaz
    Mål! Jordan Morris øker ledelsen til 3-1. Raul Ruidiaz var nest sist på ballen.
    80'
    83'
    85'
    86'
    87'
    87'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Dommeren gir Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) et gult kort.
    88'
    Målet til Los Angeles FC sjekkes av VAR
    89'
    Målet til Los Angeles FC blir annullert
    90'
    En av Los Angeles FCs spillere går i offside.
    90'
    Inn: Jordy Delem
    Ut: Jordan Morris
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt andre bytte for dagen. Jordy Delem erstatter Jordan Morris.
    90'
    Inn: Roman Torres
    Ut: Nouhou Tolo
    Bytte for Seattle Sounders. Roman Torres kommer inn for Nouhou Tolo på CenturyLink Field.
    90'+1
    90'+2
    Gult kort til Los Angeles FC
    Mohammed El Munir
    Mohammed El Munir (Los Angeles FC) får et gult kort av dommer Kevin Stott.
    90'+2
    Los Angeles FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seattle Sounders.