Sjanse til Los Angeles FC! Corey Baird er nær ved å score, men keeper redder.
    Målsjanse! Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    12'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    13'
    Marco Farfan
    Marco Farfan (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på CenturyLink Field, men klarer ikke å score.
    15'
    19'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    19'
    Joseph Dickerson tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    24'
    Jose Cifuentes
    Jose Cifuentes (Los Angeles FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Will Bruin
    Will Bruin (Seattle Sounders) header utenfor.
    28'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Will Bruin (Seattle Sounders) vrir seg av smerte i gresset.
    29'
    32'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Seattle Sounders angriper i Seattle, men blir avblåst for offside.
    37'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) løfter inn en corner fra venstre på CenturyLink Field.
    39'
    39'
    40'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Will Bruin er på beina igjen og fortsetter kampen på CenturyLink Field.
    42'
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Bradley Shaun Smith går utenfor.
    43'
    Will Bruin
    Will Bruin (Seattle Sounders) kommer seg fri på CenturyLink Field, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    45'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    45'+1
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    En av Los Angeles FCs spillere blir avblåst for offside på CenturyLink Field.
    51'
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på CenturyLink Field.
    53'
    53'
    Tilbake fra skade: Los Angeles FC
    54'
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) slår en corner fra høyre side på CenturyLink Field.
    56'
    Jose Cifuentes (Los Angeles FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    56'
    56'
    Frispark Seattle Sounders.
    56'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på CenturyLink Field.
    57'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Xavier Arreaga
    Målgivende: Joao Paulo
    Mål! Xavier Arreaga header ballen i mål og gir Seattle Sounders ledelsen 1-0 på CenturyLink Field. Joao Paulo sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Eduard Atuesta
    Los Angeles FC angriper i Seattle. Eduard Atuesta avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på CenturyLink Field.
    63'
    Joao Paulo
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Joao Paulo avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Los Angeles FC.
    64'
    I Seattle slår Joao Paulo en corner fra høyre.
    66'
    Kelyn Rowe
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Kelyn Rowe fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    68'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Kelyn Rowe
    Bytte for Seattle Sounders. Danny Leyva kommer inn for Kelyn Rowe på CenturyLink Field.
    69'
    70'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Carlos Vela
    Ut: Jose Cifuentes
    Bob Bradley gjør dagens første bytte i Seattle, når han tar ut Jose Cifuentes og setter inn Carlos Vela.
    70'
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Corey Baird
    Corey Baird (Los Angeles FC) erstattes av Danny Musovski.
    71'
    Seattle Sounders 2 - 0 Los Angeles FC
    Mål: Bradley Shaun Smith
    Målgivende: Alex Roldan
    Mål! Bradley Shaun Smith (Seattle Sounders) header inn 2-0. Alex Roldan var nest sist på ballen.
    73'
    Joseph Dickerson tildeler Los Angeles FC en corner. Carlos Vela sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Will Bruin
    Målsjanse på CenturyLink Field! Will Bruin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    76'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    Inn: Diego Palacios
    Ut: Marco Farfan
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Diego Palacios erstatter Marco Farfan.
    77'
    Inn: Moon-hwan Kim
    Ut: Tristan Blackmon
    Los Angeles FC bytter ut Tristan Blackmon med Kim Moon-hwan. Dette er det fjerde byttet som Bob Bradley gjør i dagens kamp.
    77'
    77'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Jesus Murillo
    Dommer Joseph Dickerson viser Jesus Murillo (Los Angeles FC) det gule kortet.
    78'
    78'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    79'
    80'
    81'
    Inn: Shane O'Neill
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Seattle Sounders gjør sitt andre bytte. Bradley Shaun Smith erstattes av Shane O'Neill.
    83'
    Inn: Fredy Montero
    Ut: Will Bruin
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt tredje bytte for dagen. Fredy Montero erstatter Will Bruin.
    84'
    85'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Seattle fordi Xavier Arreaga får behandling for en skade på banen.
    87'
    Carlos Vela (Los Angeles FC) slår en corner fra venstre side på CenturyLink Field.
    89'
    Latif Blessing
    Sjanse i Seattle! Latif Blessing (Los Angeles FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    89'
    Xavier Arreaga ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Seattle.