Lucas Bartlett (Saint Louis) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Lumen Field.
    Seattle Sounders slipper å klare seg uten Nicolas Lodeiro som kommer tilbake på banen igjen.
    St. Louis City, prøver et skudd, men det reddes
    Roman Burki
    14'
    Josh Atencio
    Seattle Sounders angriper. Josh Atencio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    14'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til Saint Louis.
    14'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    15'
    Klauss
    Saint Louis avanserer forover i Seattle. Klauss avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Frispark til Saint Louis på halvdelen til Seattle Sounders.
    19'
    Indiana Vassilev (Saint Louis) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    20'
    Rubiel Vazquez tildeler Saint Louis en corner. Indiana Vassilev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Nicholas Gioacchini
    I Seattle header Nicholas Gioacchini (Saint Louis) mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    24'
    Roman Burki
    24'
    Cristian Roldan
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) prøver å heade ballen i mål på Lumen Field, men mislykkes.
    24'
    24'
    I Seattle slår Nicolas Lodeiro en corner fra venstre.
    24'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men klarer ikke å score.
    25'
    Frispark Saint Louis.
    26'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    Stefan Frei
    27'
    John Nelson
    Målsjanse til Saint Louis! John Nelson treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Miguel Perez
    Miguel Perez (Saint Louis) kommer seg fri på Lumen Field, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) mottar sitt første gule kort for dagen på Lumen Field.
    37'
    Albert Rusnak
    Seattle Sounders fosser forover og Albert Rusnak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    Roman Burki
    38'
    Indiana Vassilev
    Indiana Vassilev (Saint Louis) avanserer forover på Lumen Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    41'
    41'
    41'
    Roman Burki
    44'
    Leo Chu
    Sjanse til Seattle Sounders! Leo Chu er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    Frispark Seattle Sounders.
    45'+1
    Eduard Lowen
    Saint Louis angriper, men avslutningen til Eduard Lowen går utenfor.
    45'+2
    Rubiel Vazquez tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    Seattle Sounders angriper, men Rubiel Vazquez blåser for offside.
    47'
    Klauss
    Klauss (Saint Louis) header utenfor.
    51'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Lumen Field.
    52'
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Josh Atencio fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    54'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    58'
    Seattle Sounders avanserer forover i Seattle. Nicolas Lodeiro avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Raul Ruidiaz
    Ut: Leo Chu
    Bytte for Seattle Sounders. Raul Ruidiaz kommer inn for Leo Chu på Lumen Field.
    61'
    Spillerbytte - St. Louis City
    Inn: Njabulo Blom
    Ut: Miguel Perez
    Bradley Carnell gjør dagens første bytte i Seattle, når han tar ut Miguel Perez og setter inn Njabulo Blom.
    64'
    Roman Burki
    65'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 1 - 0 St. Louis City
    Mål: Josh Atencio
    Målgivende: Nicolas Lodeiro
    Mål! Seattle Sounders tar ledelsen 1-0 ved Josh Atencio. Flott spill fra Nicolas Lodeiro før målet.
    65'
    67'
    Jordan Morris
    Seattle Sounders angriper på Lumen Field og Jordan Morris skyter i stolpen!
    67'
    Frispark for Saint Louis på egen banehalvdel.
    68'
    Roman Burki
    71'
    Seattle Sounders 2 - 0 St. Louis City
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Alex Roldan
    I Seattle øker Seattle Sounders ledelsen til 2-0 takket være et mål av Raul Ruidiaz. Det er en fin assist fra Alex Roldan.
    71'
    Inn: Tomas Ostrak
    Ut: Eduard Lowen
    Saint Louis bytter ut Eduard Lowen med Tomas Ostrak. Dette er det tredje byttet som Bradley Carnell gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Samuel Adeniran
    Ut: Nicholas Gioacchini
    Saint Louis bytter ut Nicholas Gioacchini med Samuel Adeniran. Dette er det fjerde byttet som Bradley Carnell gjør i dagens kamp.
    74'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Seattle fordi Njabulo Blom får behandling for en skade på banen.
    76'
    Njabulo Blom er tilbake på banen igjen.
    76'
    Njabulo Blom ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    77'
    Inn: Celio Pompeu
    Ut: Njabulo Blom
    Celio Pompeu (Saint Louis) erstatter Njabulo Blom som ser ut til å måtte forlate Lumen Field med en skade.
    78'
    79'
    I Seattle slår Celio Pompeu en corner fra høyre.
    81'
    82'
    Inn: Heber
    Ut: Alex Roldan
    Seattle Sounders gjør sitt andre bytte. Alex Roldan erstattes av Heber.
    82'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    84'
    Tim Parker
    Tim Parker (Saint Louis) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Skade: St. Louis City
    84'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Lumen Field.
    86'
    Tilbake fra skade: St. Louis City
    86'
    87'
    89'
    Roman Burki
    89'
    St. Louis City scorer selvmål!
    Seattle Sounders 3 - 0 St. Louis City
    Mål: Jake Nerwinski
    Selvmål! Jake Nerwinski kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 3-0!
    89'
    Inn: Obed Vargas
    Ut: Josh Atencio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Obed Vargas, mens Josh Atencio tar plass på benken.
    90'
    Celio Pompeu
    Målsjanse til Saint Louis! Celio Pompeu treffer mål, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Stefan Frei
    90'+2
    Seattle Sounders angriper. Nicolas Lodeiro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.