Lodeiro16' (Str.)
1-0
2-0
    Den første omgangen er nå i gang.
    Dommer Robert Sibiga ser at linjemannen løfter flagget, og Seattle Sounderss Handwalla Bwana blåses av for offside.
    4'
    I Orlando slår Hwang In-beom en corner fra venstre.
    7'
    Jordan Morris
    Sjanse til Seattle Sounders! Jordan Morris er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Raul Ruidiaz
    Målsjanse! Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    David Milinkovic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    11'
    Leonard Owusu
    Leonard Owusu (Vancouver Whitecaps FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    David Milinkovic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    12'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    13'
    Straffe! Dommer Robert Sibiga plasserer ballen på krittmerket for Seattle Sounders...
    14'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Jasser Khemiri
    Jasser Khemiri (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på ESPN Wide World of Sports Complex.
    16'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    Seattle Sounders 1 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro dundrer inn et straffespark på ESPN Wide World of Sports Complex. Stillingen er nå 1-0.
    16'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    17'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på ESPN Wide World of Sports Complex.
    22'
    Frispark Seattle Sounders.
    23'
    Målsjanse på ESPN Wide World of Sports Complex! Raul Ruidiaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    23'
    David Milinkovic
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Orlando. David Milinkovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Seattle Sounders avanserer forover i Orlando. Jordan Morris avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Yordy Reyna
    Yordy Reyna (Vancouver Whitecaps FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    33'
    Mål for Seattle Sounders!
    Seattle Sounders 2 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Nicolas Lodeiro
    I Orlando øker Seattle Sounders ledelsen til 2-0 takket være et mål av Jordan Morris. Flott spill fra Nicolas Lodeiro før målet.
    34'
    Robert Sibiga tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Hwang In-beom sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Kan Vancouver Whitecaps FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    Hwang In-beom (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på ESPN Wide World of Sports Complex.
    38'
    40'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Kelvin Leerdam
    Kelvin Leerdam (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Robert Sibiga.
    40'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    49'
    Robert Sibiga tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på ESPN Wide World of Sports Complex.
    51'
    Seattle Sounders 3 - 0 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Jordan Morris
    Raul Ruidiaz øker Seattle Sounderss ledelse til 3-0! Jordan Morris sto for den målgivende pasningen.
    51'
    I Orlando slår Nicolas Lodeiro en corner fra venstre.
    53'
    54'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Theo Bair
    Ut: David Milinkovic
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Theo Bair kommer inn for David Milinkovic på ESPN Wide World of Sports Complex.
    55'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    55'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Leonard Owusu
    Marc Dos Santos (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt første bytte for dagen. Ryan Raposo erstatter Leonard Owusu.
    55'
    Dommer Robert Sibiga venter med å sette i gang spillet fordi Maxime Crepeau ligger nede.
    56'
    Vancouver Whitecaps FC slipper å klare seg uten Maxime Crepeau som kommer tilbake på banen i Orlando.
    58'
    Inn: Thomas Hasal
    Ut: Maxime Crepeau
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Maxime Crepeau som ikke ser ut til å kunne fortsette. Marc Dos Santos blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Thomas Hasal.
    58'
    Nicolas Lodeiro
    Sjanse i Orlando! Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Xavier Arreaga (Seattle Sounders) vrir seg av smerte i gresset.
    66'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Alex Roldan
    Ut: Kelvin Leerdam
    Brian Schmetzer gjør dagens første bytte i Orlando, når han tar ut Kelvin Leerdam og setter inn Alex Roldan.
    67'
    Inn: Jordy Delem
    Ut: Xavier Arreaga
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Jordy Delem erstatter Xavier Arreaga som sannsynligvis er skadet.
    68'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Hwang In-beom ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    70'
    Hwang In-beom ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Orlando.
    70'
    73'
    Inn: Cristian Gutierrez
    Ut: Jasser Khemiri
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Jasser Khemiri med Cristian Gutierrez. Dette er det fjerde byttet som Marc Dos Santos gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Derek Austin Cornelius
    Ut: Ali Adnan
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt femte bytte. Ali Adnan erstattes av Derek Cornelius.
    73'
    75'
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Jordan Morris
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt tredje bytte for dagen. Danny Leyva erstatter Jordan Morris.
    79'
    Inn: Shandon Hopeau
    Ut: Handwalla Bwana
    Bytte for Seattle Sounders. Shandon Hopeau kommer inn for Handwalla Bwana på ESPN Wide World of Sports Complex.
    79'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    81'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    82'
    83'
    Yordy Reyna
    Yordy Reyna (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    87'
    88'
    90'
    Inn: Josh Atencio
    Ut: Gustav Svensson
    Brian Schmetzer gjør dagens femte bytte i Orlando, når han tar ut Gustav Svensson og setter inn Josh Atencio.
    90'
    Theo Bair
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover og Theo Bair kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'+1
    90'+1
    Hwang In-beom (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på ESPN Wide World of Sports Complex.
    90'+2
    Ranko Veselinovic
    Vancouver Whitecaps FC angriper på ESPN Wide World of Sports Complex. Ranko Veselinovic header utenfor.
    90'+2
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC like utenfor Seattle Sounders-området.