Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    Joao Paulo (Seattle Sounders) kommer seg fri på Lumen Field, men avslutningen går utenfor.
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    18'
    I Seattle slår Sebastian Berhalter en corner fra venstre.
    20'
    Nima Saghafi tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på Lumen Field.
    22'
    Junior Hoilett
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Seattle. Junior Hoilett avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Frispark i en god posisjon for Vancouver Whitecaps FC!
    26'
    Brian White
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på Lumen Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    27'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Frispark Seattle Sounders.
    30'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    31'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    34'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Alex Roldan
    Alex Roldan (Seattle Sounders) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    38'
    39'
    Ryan Gauld
    Målsjanse til Vancouver Whitecaps FC! Ryan Gauld treffer mål, men keeper redder.
    43'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    44'
    46'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    46'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    48'
    Nicolas Lodeiro
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) avanserer forover på Lumen Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    50'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men blir avblåst for offside.
    52'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    55'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    55'
    Leo Chu
    Leo Chu (Seattle Sounders) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    Sjanse til Seattle Sounders! Nicolas Lodeiro er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Alessandro Schöpf
    Ut: Junior Hoilett
    Junior Hoilett (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Alessandro Schöpf.
    60'
    Leo Chu
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Leo Chu går utenfor.
    61'
    Ryan Gauld
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover og Ryan Gauld får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    62'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Mathias Laborda
    Dommer Nima Saghafi gir Mathias Nicolas Laborda Malsenido (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    63'
    63'
    64'
    66'
    Alessandro Schöpf
    Alessandro Schöpf (Vancouver Whitecaps FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    68'
    70'
    Inn: Javain Brown
    Ut: Mathias Laborda
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Mathias Nicolas Laborda Malsenido med Javain Brown. Dette er det andre byttet som Vanni Sartini gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Sam Adekugbe
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Sam Adekugbe med Ryan Raposo.
    71'
    Cristian Roldan
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Cristian Roldan avslutter utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Heber
    Ut: Leo Chu
    Seattle Sounders gjør sitt første bytte. Leo Chu erstattes av Heber.
    72'
    Inn: Albert Rusnak
    Ut: Nicolas Lodeiro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Albert Rusnak, mens Nicolas Lodeiro tar plass på benken.
    72'
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Nima Saghafi.
    73'
    I Seattle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Richie Laryea (Vancouver Whitecaps FC) vrir seg av smerte i gresset.
    74'
    Richie Laryea er på beina igjen og fortsetter kampen på Lumen Field.
    75'
    77'
    Albert Rusnak
    Seattle Sounders angriper i Seattle. Albert Rusnak avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Inn: Ali Ahmed
    Ut: Pedro Vite
    Pedro Vite (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Ali Ahmed.
    84'
    86'
    Inn: Reed Baker-Whiting
    Ut: Jordan Morris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Reed Baker-Whiting, mens Jordan Morris tar plass på benken.
    87'
    88'
    89'
    89'
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'
    Vancouver Whitecaps FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seattle Sounders.