Hassan Sesay (FC Lahti) slår en corner fra høyre side.
    3'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hassan Sesay
    FC Lahti angriper i Seinajoki. Hassan Sesay avslutter på mål, men greier ikke å score.
    7'
    Pavel Osipov
    FC Lahti angriper i Seinajoki. Pavel Osipov fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt Seinajoen JKet.
    10'
    Billy Ions
    Billy Ions (Seinajoen JK) kommer til en målsjanse på OmaSP Stadion, men klarer ikke å score.
    11'
    18'
    Henri Anier
    Sjanse i Seinajoki! Henri Anier (FC Lahti) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    En av FC Lahtis spillere går i offside.
    19'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    22'
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK.
    27'
    Jesse Sarajarvi
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Jesse Sarajarvi avslutter utenfor.
    27'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    29'
    Mål for Seinajoen JK!
    Seinajoen JK 1 - 0 FC Lahti
    Mål: Aristote Mboma
    Målgivende: Billy Ions
    Mål! Seinajoen JK tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Aristote Mboma på OmaSP Stadion. Det er en fin assist fra Billy Ions.
    31'
    Johannes Laaksonen (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på OmaSP Stadion.
    36'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til Seinajoen JK.
    37'
    Santeri Hostikka
    Santeri Hostikka (FC Lahti) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    38'
    Billy Ions
    Seinajoen JK angriper, men avslutningen til Billy Ions går utenfor.
    40'
    Frispark FC Lahti.
    43'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Johannes Laaksonen
    Johannes Laaksonen (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Artjom Dmitrijev
    FC Lahti angriper og Artjom Dmitrijev får avsluttet. Headingen treffer ikke Seinajoen JK-målet.
    45'+1
    Joni Hyytia signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    48'
    Spillet på OmaSP Stadion er stoppet midlertidig fordi Henri Anier ligger nede.
    50'
    51'
    Tilbake fra skade: FC Lahti
    52'
    52'
    53'
    FC Lahti angriper på OmaSP Stadion. Artjom Dmitrijev header utenfor.
    54'
    55'
    56'
    Mehmet Hetemaj
    Mehmet Hetemaj (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    57'
    FC Lahti fosser fremover, men Joni Hyytia blåser for offside på OmaSP Stadion.
    58'
    Joni Hyytia tildeler FC Lahti en corner. Santeri Hostikka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.