Mikko Kuningas (FC Lahti) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    24'
    Matej Hradecky (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    28'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    28'
    Dennis Antamo tildeler FC Lahti en corner. Mikko Kuningas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Matej Hradecky
    Målsjanse til Seinajoen JK! Matej Hradecky treffer mål, men keeper redder.
    31'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    I Seinajoki slår Jasin Assehnoun en corner fra venstre.
    32'
    35'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Lahti.
    36'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Tero Mantyla
    Tero Mantyla (Seinajoen JK) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    Frisparket tildelt Seinajoen JK er farlig nær FC Lahtis målområde.
    40'
    Altin Zeqiri
    Altin Zeqiri (FC Lahti) mottar sitt første gule kort for dagen på Omasp Stadion.
    40'
    41'
    41'
    Seinajoen JK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Lahti.
    51'
    FC Lahti angriper. Jasin Assehnoun får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    Seinajoen JK, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Dennis Antamo tildeler FC Lahti en corner. Jasin Assehnoun sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på Omasp Stadion.
    53'
    Jasin Assehnoun (FC Lahti) avanserer forover på Omasp Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    Eemeli Virta
    FC Lahti fosser forover og Eemeli Virta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Mehmet Hetemaj
    Ut: Jude Arthur
    Bytte for Seinajoen JK. Mehmet Hetemaj kommer inn for Jude Arthur på Omasp Stadion.
    59'
    Inn: Daniel Håkans
    Ut: Denys Oliynyk
    Denys Oliynyk (Seinajoen JK) erstattes av Daniel Hakans.
    60'
    Inn: Jake Mario Jervis
    Ut: Joonas Lepisto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Jake Jervis, mens Joonas Lepisto tar plass på benken.
    60'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til FC Lahti.
    60'
    Offside! Mehmet Hetemaj (Seinajoen JK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    61'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Valdrin Rashica
    Ut: Eemeli Virta
    Ilir Zeneli gjør dagens andre bytte i Seinajoki, når han tar ut Eemeli Virta og setter inn Valdrin Rashica.
    63'
    Inn: Pyry Lampinen
    Ut: Altin Zeqiri
    FC Lahti bytter ut Altin Zeqiri med Pyry Lampinen.
    63'
    Offside! Murilo (Seinajoen JK) er alene igjennom, men dommer Dennis Antamo ser at linjemannen er oppe med flagget.
    67'
    Emmanuel Ledesma (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på Omasp Stadion.
    69'
    Mål for FC Lahti!
    Seinajoen JK 0 - 1 FC Lahti
    Mål: Jasin Assehnoun
    Jasin Assehnoun setter ballen i nettet og FC Lahti leder nå 0-1.
    70'
    Dennis Antamo signaliserer et frispark til FC Lahti like utenfor Seinajoen JK-området.
    72'
    Mikko Kuningas
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Mikko Kuningas går utenfor.
    72'
    Frispark Seinajoen JK.
    73'
    FC Lahtis Jasin Assehnoun blåses av for offside på Omasp Stadion.
    74'
    76'
    77'
    Dimitry Imbongo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    Inn: Teemu Jantti
    Ut: Kari Arkivuo
    Ilir Zeneli (FC Lahti) gjør sitt tredje bytte for dagen. Teemu Jantti erstatter Kari Arkivuo.
    81'
    81'
    FC Lahti slipper å klare seg uten Dimitry Imbongo som kommer tilbake på banen i Seinajoki.
    81'
    Offside! Dimitry Imbongo blir vinket av og FC Lahti må dermed bygge opp et nytt angrep.
    83'
    Emmanuel Ledesma
    Seinajoen JK avanserer forover i Seinajoki. Emmanuel Ledesma avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    85'
    Daniel Håkans
    Sjanse til Seinajoen JK! Daniel Hakans er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    87'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt bortelag.
    88'
    Dimitry Imbongo
    Målsjanse! Dimitry Imbongo (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Inn: Keaton Isaksson
    Ut: Matej Hradecky
    Seinajoen JK bytter ut Matej Hradecky med Keaton Isaksson. Dette er det fjerde byttet som Jani Honkavaara gjør i dagens kamp.
    89'
    Dennis Antamo tildeler Seinajoen JK en corner. Emmanuel Ledesma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.