Oliver Reitala tildeler Seinajoen JK en corner. Nooa Laine sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Ville Tikkanen
    Ville Tikkanen (Seinajoen JK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    8'
    Seinajoen JK fosser fremover, men Oliver Reitala blåser for offside på OmaSP Stadion.
    10'
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki, men blir avblåst for offside.
    10'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Lahti.
    11'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Seinajoen JK like utenfor FC Lahti-området.
    13'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til FC Lahti på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark FC Lahti.
    14'
    FC Lahti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    I Seinajoki slår Mikko Kuningas en corner fra høyre.
    19'
    I Seinajoki har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    En av FC Lahtis spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Frispark for Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    20'
    Altin Zeqiri
    FC Lahti avanserer forover i Seinajoki. Altin Zeqiri avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    23'
    Skudd på mål, Seinajoen JK
    24'
    FC Lahti, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Frispark til Seinajoen JK på halvdelen til FC Lahti.
    24'
    Altin Zeqiri (FC Lahti) slår en corner fra venstre side på OmaSP Stadion.
    26'
    Altin Zeqiri (FC Lahti) løfter inn en corner fra venstre på OmaSP Stadion.
    27'
    Gult kort til FC Lahti
    Daniel Koskipalo
    Dommer Oliver Reitala gir Daniel Koskipalo (FC Lahti) et gult kort.
    27'
    27'
    I Seinajoki slår Nooa Laine en corner fra venstre.
    30'
    Irfan Sadik
    Målsjanse! Irfan Sadik (FC Lahti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    34'
    35'
    35'
    Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Jaime Jose Moreno Ciorciari (Seinajoen JK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    38'
    Nooa Laine
    Sjanse! Seinajoen JK avanserer forover, men Nooa Laine avslutter utenfor.
    39'
    Seinajoen JK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    FC Lahti må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Seinajoen JK.
    43'
    Murilo
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Murilo fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Kan FC Lahti utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    47'
    47'
    Murilo (Seinajoen JK) løfter inn en corner fra høyre på OmaSP Stadion.
    50'
    Dommer Oliver Reitala venter med å sette i gang spillet fordi Bubacar Djalo ligger nede.
    52'
    Spillerbytte - FC Lahti
    Inn: Tommi Jantti
    Ut: Bubacar Djalo
    Det virker som Bubacar Djalo ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Tommi Jantti.
    54'
    Oliver Reitala tildeler Seinajoen JK en corner. Murilo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    54'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marin Ljubic (FC Lahti) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    Inn: Anton Munukka
    Ut: Marin Ljubic
    FC Lahti bytter ut Marin Ljubic som ikke ser ut til å kunne fortsette. Mikko Mannila blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Anton Munukka.
    59'
    Murilo (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på OmaSP Stadion.
    61'
    Tuomas Kaukua
    Seinajoen JK angriper på OmaSP Stadion. Tuomas Kaukua header utenfor.
    61'
    Frispark for FC Lahti på egen banehalvdel.
    62'
    Seinajoen JK angriper på OmaSP Stadion, men Jaime Jose Moreno Ciorciari header utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Seinajoen JK
    Inn: Jeremiah Streng
    Ut: Jaime Jose Moreno Ciorciari
    Seinajoen JK bytter ut Jaime Jose Moreno Ciorciari med Jeremiah Streng.
    67'
    Inn: Jake Dunwoody
    Ut: Nooa Laine
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seinajoen JK. Inn kommer Jake Dunwoody, mens Nooa Laine tar plass på benken.
    67'
    67'
    70'
    Oliver Reitala signaliserer et frispark til Seinajoen JK på egen banehalvdel.
    70'
    Matti Klinga
    Dommer Oliver Reitala viser Matti Klinga (FC Lahti) det gule kortet.
    71'
    Valentin Gasc
    Seinajoen JK angriper i Seinajoki. Valentin Gasc avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    73'
    Jake Dunwoody
    Jake Dunwoody (Seinajoen JK) kommer seg fri på OmaSP Stadion, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Frispark til FC Lahti på halvdelen til Seinajoen JK.
    79'
    Inn: Samson Ebuka Obioha
    Ut: Diego Rojas
    Seinajoen JK gjør sitt tredje bytte. Diego Rojas erstattes av Samson Ebuka Obioha.
    80'
    Inn: Pyry Petteri Hannola
    Ut: Ville Tikkanen
    Joaquin Gomez (Seinajoen JK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Pyry Petteri Hannola erstatter Ville Tikkanen.
    80'
    Inn: Matheus Alves
    Ut: Irfan Sadik
    Irfan Sadik (FC Lahti) erstattes av Matheus Alves.
    81'
    Inn: Jusif Ali
    Ut: Altin Zeqiri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lahti. Inn kommer Jusif Ali, mens Altin Zeqiri tar plass på benken.
    81'
    Inn: Marius Konkkola
    Ut: Loorents Hertsi
    FC Lahti bytter ut Loorents Hertsi med Marius Konkkola.
    81'
    Pyry Petteri Hannola (Seinajoen JK) slår en corner fra høyre side på OmaSP Stadion.
    82'
    Terry Yegbe
    Seinajoen JK angriper på OmaSP Stadion. Terry Yegbe header ballen i stolpen!
    83'
    Samson Ebuka Obioha
    Målsjanse på OmaSP Stadion! Samson Ebuka Obioha fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    83'
    83'
    I Seinajoki slår Pyry Petteri Hannola en corner fra høyre.
    85'
    85'
    Jusif Ali
    FC Lahti angriper, men avslutningen til Jusif Ali går utenfor.
    87'
    88'
    Gult kort til Seinajoen JK
    Valentin Gasc (Seinajoen JK) får et gult kort av dommer Oliver Reitala.
    88'
    Mikko Kuningas
    Mikko Kuningas (FC Lahti) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    Inn: Otto Kemppainen
    Ut: Kingsley Ofori
    Seinajoen JK bytter ut Kingsley Ofori med Otto Kemppainen. Dette er det femte byttet som Joaquin Gomez gjør i dagens kamp.
    90'
    Oliver Reitala tildeler Seinajoen JK en corner. Pyry Petteri Hannola sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Frisparket tildelt Seinajoen JK er farlig nær FC Lahtis målområde.
    90'
    90'+1
    Tuomas Kaukua (Seinajoen JK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.