3-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Frispark Servette Geneva.
    4'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport på egen banehalvdel.
    4'
    Olivier Custodio (FC Lausanne-Sport) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    7'
    Mamadou Kaly Sene
    Sjanse til FC Lausanne-Sport! Mamadou Kaly Sene er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hjørnespark til FC Lausanne-Sport
    8'
    FC Lausanne-Sport angriper, men Mamadou Kaly Sene vinkes av for offside.
    9'
    Takuma Nishimura
    Takuma Nishimura (Servette Geneva) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Lukas Fahndrich tildeler FC Lausanne-Sport en corner. Olivier Custodio sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Noe Dussenne
    FC Lausanne-Sport angriper, men avslutningen til Noe Dussenne går utenfor.
    16'
    Dereck Kutesa
    Servette Geneva avanserer forover i Genève. Dereck Kutesa avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    20'
    I Genève har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    FC Lausanne-Sport angriper i Genève, men blir avblåst for offside.
    22'
    25'
    Mål for FC Lausanne-Sport!
    Servette Geneva 0 - 1 FC Lausanne-Sport
    Mål: Simone Pafundi
    Målgivende: Antoine Bernede
    Mål! FC Lausanne-Sport tar ledelsen 0-1 ved Simone Pafundi. Antoine Bernede var nest sist på ballen.
    25'
    Hjørnespark til Servette Geneva
    29'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til FC Lausanne-Sport.
    29'
    31'
    31'
    Skade: Servette Geneva
    32'
    VAR sjekker om det er straffe til Servette Geneva
    33'
    Dommeren dømmer straffe til Servette Geneva
    33'
    Straffe til Servette Geneva
    34'
    Gult kort til FC Lausanne-Sport
    Berkay Dabanli
    Berkay Dabanli (FC Lausanne-Sport) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de Geneve.
    34'
    Servette Geneva scorer på straffe!
    Servette Geneva 1 - 1 FC Lausanne-Sport
    Mål: Takuma Nishimura
    Takuma Nishimura setter ballen i mål fra straffemerket på Stade de Geneve. Dermed står det 1-1 i Genève.
    35'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    36'
    Tilbake fra skade: Servette Geneva
    36'
    Målsjanse på Stade de Geneve! Dereck Kutesa fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    38'
    FC Lausanne-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    41'
    41'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    44'
    44'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    44'
    46'
    48'
    Skudd utenfor mål, FC Lausanne-Sport
    49'
    FC Lausanne-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genève fordi Noe Dussenne får behandling for en skade på banen.
    52'
    Noe Dussenne er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de Geneve.
    54'
    55'
    Dereck Kutesa (Servette Geneva) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Skudd på mål, FC Lausanne-Sport
    59'
    59'
    60'
    61'
    Kan Servette Geneva utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    63'
    Dylan Bronn
    Servette Geneva angriper i Genève. Dylan Bronn avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    64'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Enzo Crivelli
    Ut: Dereck Kutesa
    Rene Weiler gjør dagens første bytte i Genève, når han tar ut Dereck Kutesa og setter inn Enzo Crivelli.
    65'
    66'
    Alexis Antunes
    Alexis Antunes (Servette Geneva) kommer til en målsjanse på Stade de Geneve, men klarer ikke å score.
    67'
    Spillerbytte - FC Lausanne-Sport
    Inn: Haithem Loucif
    Ut: Raoul Giger
    Bytte for FC Lausanne-Sport. Haithem Loucif kommer inn for Raoul Giger på Stade de Geneve.
    70'
    Inn: Brighton Labeau
    Ut: Mamadou Kaly Sene
    Ludovic Magnin (FC Lausanne-Sport) gjør sitt andre bytte for dagen. Brighton Labeau erstatter Mamadou Kaly Sene.
    70'
    72'
    74'
    Alexis Antunes (Servette Geneva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: Takuma Nishimura
    Servette Geneva bytter ut Takuma Nishimura med Jeremy Guillemenot.
    78'
    79'
    79'
    Gult kort til Servette Geneva
    Timothe Cognat
    Dommer Lukas Fahndrich viser Timothe Cognat (Servette Geneva) det gule kortet.
    79'
    Frispark FC Lausanne-Sport.
    80'
    81'
    Jamie Roche
    Jamie Roche (FC Lausanne-Sport) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    82'
    Servette Geneva 2 - 1 FC Lausanne-Sport
    Mål: Enzo Crivelli
    Mål! Enzo Crivelli gir Servette Geneva ledelsen 2-1 på Stade de Geneve. Målet kom på et straffespark.
    82'
    Frispark til FC Lausanne-Sport på halvdelen til Servette Geneva.
    83'
    84'
    84'
    Inn: Donat Rrudhani
    Ut: Simone Pafundi
    FC Lausanne-Sport bytter ut Simone Pafundi med Donat Rrudhani. Dette er det fjerde byttet som Ludovic Magnin gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Alvyn Antonio Sanches
    Ut: Jamie Roche
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lausanne-Sport. Inn kommer Alvyn Antonio Sanches, mens Jamie Roche tar plass på benken.
    85'
    86'
    87'
    87'
    Inn: Bendeguz Bolla
    Ut: Alexis Antunes
    Alexis Antunes (Servette Geneva) erstattes av Bendeguz Bolla.
    88'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC Lausanne-Sport.
    89'
    89'
    Andre gule kort til Servette Geneva
    Dylan Bronn
    Dylan Bronn (Servette Geneva) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Stade de Geneve.
    89'
    Dylan Bronn
    Dommer Lukas Fahndrich gir Dylan Bronn (Servette Geneva) et gult kort.
    89'
    Inn: Theo Magnin
    Ut: Timothe Cognat
    Servette Geneva gjør sitt fjerde bytte. Timothe Cognat erstattes av Theo Magnin.
    90'
    Noe Dussenne (FC Lausanne-Sport) får et gult kort av dommer Lukas Fahndrich.
    90'+3
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'+4
    90'+5
    Mål for Servette Geneva!
    Servette Geneva 3 - 1 FC Lausanne-Sport
    Målgivende: Enzo Crivelli
    Enzo Crivelli header ballen i mål og Servette Geneva øker ledelsen til 3-1. Flott spill fra Enzo Crivelli før målet.