0-1
0-2
    FC St. Gallen 1879 får tildelt et hjørnespark
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz (FC St. Gallen 1879) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    2'
    Servette Geneva får tildelt et frispark
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Frispark Servette Geneva.
    6'
    Servette Geneva får tildelt et hjørnespark
    Kastriot Imeri
    I Genève slår Kastriot Imeri en corner fra høyre.
    7'
    Victor Ruiz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    8'
    FC St. Gallen 1879 slipper å klare seg uten Victor Ruiz som kommer tilbake på banen i Genève.
    9'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    Betim Fazliji
    Målsjanse til FC St. Gallen 1879! Betim Fazliji treffer mål, men keeper redder.
    10'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    FC St. Gallen 1879 får tildelt et frispark
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 like utenfor Servette Geneva-området.
    13'
    Gult kort til Servette Geneva
    Miroslav Stevanovic
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Sjanse til FC St. Gallen 1879! Betim Fazliji er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    14'
    Skudd utenfor mål, FC St. Gallen 1879
    Kwadwo Duah
    Målsjanse! Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Servette Geneva blir avblåst for offside
    Offside! Miroslav Stevanovic blir vinket av og Servette Geneva må dermed bygge opp et nytt angrep.
    17'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    Alexis Antunes
    Alexis Antunes (Servette Geneva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    Servette Geneva fosser forover og Alexis Antunes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Timothe Cognat
    Servette Geneva avanserer forover i Genève. Timothe Cognat avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Spillet på Stade de Geneve er stoppet midlertidig fordi Lukas Gortler ligger nede.
    27'
    Lukas Gortler er tilbake på banen igjen.
    28'
    Victor Ruiz
    FC St. Gallen 1879 angriper. Victor Ruiz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    29'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for Servette Geneva er nær straffområde.
    32'
    Kastriot Imeri skyter i stolpen! Nære på for Servette Geneva.
    33'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    35'
    Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah (FC St. Gallen 1879) kommer til avslutning på Stade de Geneve, men headingen blir reddet.
    36'
    36'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879.
    37'
    Gael Clichy
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Gael Clichy avslutter utenfor.
    39'
    FC St. Gallen 1879 blir avblåst for offside
    Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 fosser fremover, men Sven Wolfensberger blåser for offside på Stade de Geneve.
    42'
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz (FC St. Gallen 1879) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    45'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til Servette Geneva.
    50'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genève fordi Patrick Sutter får behandling for en skade på banen.
    52'
    Patrick Sutter er på beina igjen og fortsetter kampen.
    53'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til FC St. Gallen 1879.
    55'
    Sven Wolfensberger signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    61'
    Lukas Gortler
    Målsjanse til FC St. Gallen 1879! Lukas Gortler treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Frispark i en god posisjon for FC St. Gallen 1879!
    63'
    Vincent Sasso
    Vincent Sasso (Servette Geneva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Jordi Quintilla
    Jordi Quintilla (FC St. Gallen 1879) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Ronny Rodelin
    Ut: Chris Bedia
    Bytte for Servette Geneva. Ronny Rodelin kommer inn for Chris Bedia på Stade de Geneve.
    64'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Euclides Cabral
    Ut: Patrick Sutter
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Patrick Sutter med Euclides Cabral.
    64'
    Inn: Christopher Lungoyi
    Ut: Fabian Schubert
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC St. Gallen 1879. Inn kommer Christopher Lungoyi, mens Fabian Schubert tar plass på benken.
    65'
    Inn: Alessio Besio
    Ut: Kwadwo Duah
    Peter Zeidler gjør dagens tredje bytte i Genève, når han tar ut Kwadwo Duah og setter inn Alessio Besio.
    65'
    Victor Ruiz
    FC St. Gallen 1879 angriper, men avslutningen til Victor Ruiz går utenfor.
    65'
    Mål for FC St. Gallen 1879!
    Servette Geneva 0 - 1 FC St. Gallen 1879
    Mål: Betim Fazliji
    Målgivende: Victor Ruiz
    Betim Fazliji dundrer ballen i mål og FC St. Gallen 1879 tar ledelsen 0-1 på Stade de Geneve. Victor Ruiz sto for den målgivende pasningen.
    68'
    70'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Christopher Lungoyi
    Christopher Lungoyi (FC St. Gallen 1879) får et gult kort av dommer Sven Wolfensberger.
    71'
    Servette Geneva fosser fremover, men Miroslav Stevanovic går rett i offsidefella.
    74'
    Inn: Bastien Toma
    Ut: Betim Fazliji
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Betim Fazliji med Bastien Toma. Dette er det fjerde byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    75'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    75'
    En av Servette Genevas spillere blir avblåst for offside.
    76'
    Inn: Dimitri Oberlin
    Ut: Alexis Antunes
    Alexis Antunes (Servette Geneva) erstattes av Dimitri Oberlin.
    77'
    77'
    Dimitri Oberlin
    Servette Geneva angriper. Dimitri Oberlin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Inn: Alexandre Jankewitz
    Ut: Victor Ruiz
    FC St. Gallen 1879 gjør sitt femte bytte. Victor Ruiz erstattes av Alexandre Jankewitz.
    80'
    Ronny Rodelin
    Ronny Rodelin (Servette Geneva) header utenfor.
    81'
    Kan FC St. Gallen 1879 utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Målsjanse på Stade de Geneve! Jordi Quintilla fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    FC St. Gallen 1879s Christopher Lungoyi blåses av for offside på Stade de Geneve.
    87'
    Inn: Ricardo Azevedo Alves
    Ut: Kastriot Imeri
    Servette Geneva bytter ut Kastriot Imeri med Ricardo Azevedo Alves.
    88'
    Inn: Theo Valls
    Ut: Moritz Bauer
    Alain Geiger (Servette Geneva) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Theo Valls erstatter Moritz Bauer.
    88'
    Servette Geneva 0 - 2 FC St. Gallen 1879
    Mål: Christopher Lungoyi
    Målgivende: Alexandre Jankewitz
    Christopher Lungoyi setter ballen i mål og øker FC St. Gallen 1879s ledelse til 0-2 i Genève. Det er en fin assist fra Alexandre Jankewitz.