Mål for Servette Geneva!
    Servette Geneva 1 - 0 Grasshopper Club Zurich
    Mål: Miroslav Stevanovic
    Målgivende: Keigo Tsunemoto
    Miroslav Stevanovic dundrer ballen i mål og Servette Geneva tar ledelsen 1-0 på Stade de Geneve. Keigo Tsunemoto sto for den målgivende pasningen.
    2'
    I Genève slår Alexis Antunes en corner fra venstre.
    11'
    Servette Geneva må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Grasshopper.
    14'
    Alessandro Dudic tildeler Servette Geneva en corner. Alexis Antunes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Miroslav Stevanovic
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Alessandro Dudic signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    19'
    Alessandro Dudic signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    25'
    Servette Geneva angriper, men Alessandro Dudic blåser for offside.
    26'
    Alexis Antunes
    Servette Geneva angriper i Genève. Alexis Antunes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    Grasshopper Club Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Grasshopper tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Timothe Cognat
    Servette Geneva avanserer forover i Genève. Timothe Cognat avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    Giotto Giuseppe Morandi (Grasshopper) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    33'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    33'
    Spillet på Stade de Geneve er stoppet midlertidig fordi Giotto Giuseppe Morandi ligger nede.
    38'
    Giotto Giuseppe Morandi er tilbake på banen igjen.
    40'
    Bendeguz Bolla
    Servette Geneva angriper i Genève. Bendeguz Bolla fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    En av Grasshoppers spillere blir avblåst for offside.
    43'
    Alessandro Dudic signaliserer et frispark til Grasshopper på egen banehalvdel.
    44'
    Awer Mabil (Grasshopper) slår en corner fra høyre side på Stade de Geneve.
    45'+1
    Frispark Grasshopper.
    45'+2
    Ayumu Seko
    Ayumu Seko (Grasshopper) avanserer forover på Stade de Geneve. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    47'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Alexis Antunes (Servette Geneva) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Frispark for Grasshopper på egen banehalvdel.
    51'
    Dorian Babunski
    Dorian Babunski (Grasshopper) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    52'
    52'
    55'
    56'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    En av Servette Genevas spillere går i offside.
    56'
    Frispark til Grasshopper på halvdelen til Servette Geneva.
    58'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Takuma Nishimura
    Ut: Dereck Kutesa
    Servette Geneva bytter ut Dereck Kutesa med Takuma Nishimura. Dette er det første byttet som Rene Weiler gjør i dagens kamp.
    58'
    Grasshopper angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    Alexis Antunes (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    61'
    64'
    I Genève slår Giotto Giuseppe Morandi en corner fra venstre.
    66'
    68'
    Spillerbytte - Grasshopper Club Zurich
    Inn: Filipe de Carvalho Ferreira
    Ut: Awer Mabil
    Awer Mabil (Grasshopper) erstattes av Filipe de Carvalho Ferreira.
    68'
    70'
    Inn: Bradley Fink
    Ut: Dorian Babunski
    Bytte for Grasshopper. Bradley Fink kommer inn for Dorian Babunski på Stade de Geneve.
    72'
    Inn: Asumah Abubakar
    Ut: Tsiy William Ndenge
    Marco Schallibaum gjør dagens tredje bytte i Genève, når han tar ut Tsiy William Ndenge og setter inn Asumah Abubakar.
    72'
    75'
    Inn: David Douline
    Ut: Bendeguz Bolla
    Servette Geneva gjør sitt andre bytte. Bendeguz Bolla erstattes av David Douline.
    75'
    75'
    Inn: Amir Abrashi
    Ut: Ayumu Seko
    Grasshopper bytter ut Ayumu Seko med Amir Abrashi.
    78'
    Inn: Oliver Batista Meier
    Ut: Pascal Schurpf
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Grasshopper. Inn kommer Oliver Batista Meier, mens Pascal Schurpf tar plass på benken.
    78'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til Grasshopper.
    81'
    83'
    Bradley Mazikou
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Bradley Mazikou avslutter utenfor.