Bernard Tekpetey
    I Genève slår Bernard Tekpetey en corner fra høyre.
    12'
    Ludogorets får tildelt et frispark
    Servette Geneva må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ludogorets.
    13'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    Jeremy Guillemenot
    Målsjanse til Servette Geneva! Jeremy Guillemenot treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Servette Geneva får tildelt et hjørnespark
    18'
    18'
    18'
    20'
    Servette Geneva får tildelt et frispark
    Frispark Servette Geneva.
    21'
    Gult kort til Servette Geneva
    Bradley Mazikou
    Bradley Mazikou (Servette Geneva) får et gult kort av dommer Filip Glova.
    25'
    Frispark for Ludogorets på egen banehalvdel.
    25'
    Filip Glova signaliserer et frispark til Ludogorets.
    26'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til Ludogorets.
    27'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Jeremy Guillemenot avslutter utenfor.
    30'
    Gael Ondua
    Servette Geneva angriper, men avslutningen til Gael Ondua går utenfor.
    31'
    Frispark Ludogorets.
    32'
    Filip Glova signaliserer et frispark til Ludogorets på egen banehalvdel.
    35'
    Filip Glova signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    37'
    Gael Ondua
    Gael Ondua (Servette Geneva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    Skudd utenfor mål, Ludogorets
    Kwadwo Duah
    Kwadwo Duah (Ludogorets) kommer til en målsjanse på Stade de Geneve, men klarer ikke å score.
    38'
    39'
    Frisparket tildelt Servette Geneva er farlig nær Ludogoretss målområde.
    40'
    Bendeguz Bolla
    Målsjanse! Bendeguz Bolla (Servette Geneva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    44'
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    45'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Timothe Cognat
    Ut: Bradley Mazikou
    Rene Weiler gjør dagens første bytte i Genève, når han tar ut Bradley Mazikou og setter inn Timothe Cognat.
    46'
    I Genève slår Bendeguz Bolla en corner fra høyre.
    46'
    Steve Rouiller
    I Genève header Steve Rouiller (Servette Geneva) mot mål, men ballen går utenfor.
    46'
    50'
    Timothe Cognat
    Timothe Cognat (Servette Geneva) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    52'
    Ludogorets tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Jeremy Guillemenot (Servette Geneva) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de Geneve.
    54'
    Filip Glova tildeler Servette Geneva en corner. Bendeguz Bolla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Enzo Crivelli
    Servette Geneva angriper i Genève. Enzo Crivelli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    Miroslav Stevanovic
    Målsjanse! Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    59'
    Inn: Dereck Kutesa
    Ut: Bendeguz Bolla
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) erstattes av Dereck Kutesa.
    60'
    Inn: Alexis Antunes
    Ut: Jeremy Guillemenot
    Bytte for Servette Geneva. Alexis Antunes kommer inn for Jeremy Guillemenot på Stade de Geneve.
    61'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genève fordi Kwadwo Duah får behandling for en skade på banen.
    62'
    Ludogorets slipper å klare seg uten Kwadwo Duah som kommer tilbake på banen i Genève.
    63'
    Spillerbytte - Ludogorets
    Inn: Rick Lima
    Ut: Caio Vidal
    Ludogorets gjør sitt første bytte. Caio Vidal erstattes av Rick Lima.
    64'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    66'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) header utenfor.
    67'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Rwan Seco
    Ut: Bernard Tekpetey
    Ludogorets bytter ut Bernard Tekpetey med Rwan Seco. Dette er det andre byttet som Georgi Dermendzhiev gjør i dagens kamp.
    75'
    Alexis Antunes
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Alexis Antunes avslutter utenfor.
    76'
    Kan Servette Geneva utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    77'
    80'
    Gult kort til Ludogorets
    Noah Sonko Sundberg
    Noah Sonko Sundberg får gult kort av dommer Filip Glova, og må dermed stå over en kamp for Ludogorets.
    80'
    Filip Glova signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    81'
    82'
    Filip Glova tildeler Servette Geneva en corner. Miroslav Stevanovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Inn: Spas Delev
    Ut: Kwadwo Duah
    Georgi Dermendzhiev (Ludogorets) gjør sitt tredje bytte for dagen. Spas Delev erstatter Kwadwo Duah.
    85'
    Servette Geneva blir avblåst for offside
    Servette Geneva fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    86'
    86'
    Aslak Fonn Witry
    Ludogorets angriper, men avslutningen til Aslak Fonn Witry går utenfor.
    86'+1
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.