Målet til Servette Geneva sjekkes av VAR
    Målet til Servette Geneva blir annullert
    Frispark til Lausanne Ouchy på halvdelen til Servette Geneva.
    Målsjanse! Ismael Gharbi (Lausanne Ouchy) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Lausanne Ouchy tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til Lausanne Ouchy like utenfor Servette Geneva-området.
    8'
    Sahmkou Camara
    I Genève header Sahmkou Camara (Lausanne Ouchy) mot mål, men ballen går utenfor.
    8'
    En av Servette Genevas spillere går i offside.
    9'
    Frispark Servette Geneva.
    10'
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Geneve.
    12'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til Lausanne Ouchy.
    13'
    Mergim Qarri
    Lausanne Ouchy angriper. Mergim Qarri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    15'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Frispark for Lausanne Ouchy på egen banehalvdel.
    18'
    Bendeguz Bolla
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Servette Geneva fosser fremover, men Mirel Turkes blåser for offside på Stade de Geneve.
    21'
    I Genève slår Bendeguz Bolla en corner fra høyre.
    23'
    Enzo Crivelli
    Servette Geneva angriper, men avslutningen til Enzo Crivelli går utenfor.
    23'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til Lausanne Ouchy på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for Stade Lausanne Ouchy!
    Servette Geneva 0 - 1 Stade Lausanne Ouchy
    Mål: Alban Ajdini
    Målgivende: Ismael Gharbi
    Mål! Lausanne Ouchy tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Alban Ajdini på Stade de Geneve. Flott spill fra Ismael Gharbi før målet.
    27'
    Servette Geneva angriper, men Mirel Turkes blåser for offside.
    29'
    En av Servette Genevas spillere blir avblåst for offside på Stade de Geneve.
    32'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Gult kort til Stade Lausanne Ouchy
    Ryan Kadima Mpata
    Ryan Kadima Mpata (Lausanne Ouchy) får et gult kort av dommer Mirel Turkes.
    35'
    Sjanse! Servette Geneva avanserer forover, men Bendeguz Bolla avslutter utenfor.
    43'
    Servette Geneva angriper i Genève, men blir avblåst for offside.
    45'
    Bendeguz Bolla (Servette Geneva) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    48'
    Målsjanse til Servette Geneva! Enzo Crivelli treffer mål, men keeper redder.
    48'
    Stade Lausanne Ouchy, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    49'
    Takuma Nishimura
    Servette Geneva avanserer forover på Stade de Geneve og Takuma Nishimura kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Lausanne Ouchy.
    49'
    49'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Alexis Antunes
    Ut: Theo Magnin
    Servette Geneva gjør sitt første bytte. Theo Magnin erstattes av Alexis Antunes.
    50'
    50'
    Dommer Mirel Turkes venter med å sette i gang spillet fordi Ogou Akichi ligger nede.
    51'
    Det blir farlig! Frispark for Servette Geneva er nær straffområde.
    52'
    Ogou Akichi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genève.
    53'
    53'
    Servette Genevas Enzo Crivelli blåses av for offside på Stade de Geneve.
    54'
    Timothe Cognat (Servette Geneva) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Geneve.
    57'
    Mirel Turkes tildeler Servette Geneva en corner. Bendeguz Bolla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    57'
    Alexis Antunes
    Servette Geneva angriper i Genève. Alexis Antunes fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    60'
    63'
    Mirel Turkes signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    65'
    Inn: Anthony Baron
    Ut: Takuma Nishimura
    Servette Geneva bytter ut Takuma Nishimura med Anthony Baron. Dette er det andre byttet som Rene Weiler gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Jeremy Guillemenot
    Ut: David Douline
    Rene Weiler gjør dagens tredje bytte i Genève, når han tar ut David Douline og setter inn Jeremy Guillemenot.
    67'
    69'
    69'
    Servette Geneva fosser fremover, men Alexis Antunes går rett i offsidefella.
    70'
    70'
    72'
    Jeremy Guillemenot
    Jeremy Guillemenot (Servette Geneva) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Enzo Crivelli (Servette Geneva) kommer til en målsjanse på Stade de Geneve, men klarer ikke å score.
    74'
    75'
    Gult kort til Servette Geneva
    Anthony Baron
    Anthony Baron (Servette Geneva) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    Spillerbytte - Stade Lausanne Ouchy
    Inn: Vitalie Damascan
    Ut: Alban Ajdini
    Bytte for Lausanne Ouchy. Vitalie Damascan kommer inn for Alban Ajdini på Stade de Geneve.
    75'
    77'
    Mål for Servette Geneva!
    Servette Geneva 1 - 1 Stade Lausanne Ouchy
    Mål: Jeremy Guillemenot
    Målgivende: Miroslav Stevanovic
    Mål! Servette Geneva utligner på Stade de Geneve. Målscorer: Jeremy Guillemenot. Miroslav Stevanovic sto for den målgivende pasningen.
    78'
    79'
    Målet til Servette Geneva blir stående
    79'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    79'
    81'
    Elies Mahmoud
    Dommer Mirel Turkes viser Elies Mahmoud (Lausanne Ouchy) det gule kortet.
    83'
    Vitalie Damascan
    Lausanne Ouchy avanserer forover i Genève. Vitalie Damascan avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Servette Geneva 1 - 2 Stade Lausanne Ouchy
    Mål: Vitalie Damascan
    Vitalie Damascan setter ballen i nettet og Lausanne Ouchy leder nå 1-2.
    84'
    Inn: Michael Heule
    Ut: Elies Mahmoud
    Ricardo Dionisio (Lausanne Ouchy) gjør sitt andre bytte for dagen. Michael Heule erstatter Elies Mahmoud.
    85'
    Inn: Lucas Pos
    Ut: Ryan Kadima Mpata
    Lausanne Ouchy bytter ut Ryan Kadima Mpata med Lucas Pos.
    85'
    Kan Servette Geneva utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    87'
    Inn: Liridon Mulaj
    Ut: Mergim Qarri
    Lausanne Ouchy bytter ut Mergim Qarri med Liridon Mulaj. Dette er det fjerde byttet som Ricardo Dionisio gjør i dagens kamp.
    88'
    Miroslav Stevanovic
    Sjanse i Genève! Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.