2-1
Cespedes34' (Str.)
3-2
    Servette Geneva får tildelt et frispark
    Nico Gianforte signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    2'
    Skade: Yverdon-Sport
    2'
    Tilbake fra skade: Yverdon-Sport
    3'
    Kan Servette Geneva utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    4'
    Yverdon-Sport får tildelt et frispark
    Yverdon-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    7'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Servette Geneva får tildelt et hjørnespark
    Dereck Kutesa
    Dereck Kutesa (Servette Geneva) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    10'
    Mål for Servette Geneva!
    Servette Geneva 1 - 0 Yverdon-Sport
    Mål: Dereck Kutesa
    Målgivende: Jeremy Guillemenot
    Dereck Kutesa dundrer ballen i mål og Servette Geneva tar ledelsen 1-0 på Stade de Geneve. Jeremy Guillemenot sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Frispark for Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    13'
    14'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    Bradley Mazikou
    Bradley Mazikou (Servette Geneva) kommer seg fri på Stade de Geneve, men avslutningen går utenfor.
    15'
    I Genève har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Skudd på mål, Yverdon-Sport
    19'
    Yverdon-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    20'
    20'
    20'
    Frispark Servette Geneva.
    22'
    Yverdon-Sport scorer selvmål!
    Servette Geneva 2 - 0 Yverdon-Sport
    Mål: Anthony Sauthier
    Selvmål! Anthony Sauthier kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 2-0!
    22'
    23'
    24'
    Skade: Servette Geneva
    29'
    Tilbake fra skade: Servette Geneva
    30'
    Nico Gianforte signaliserer et frispark til Yverdon-Sport.
    31'
    Yverdon-Sport blir avblåst for offside
    Yverdon-Sport fosser fremover, men Nico Gianforte blåser for offside på Stade de Geneve.
    31'
    Straffe til Yverdon-Sport
    33'
    Yverdon-Sport scorer på straffe!
    Servette Geneva 2 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Boris Adrian Cespedes
    Boris Adrian Cespedes setter et straffespark i mål og Yverdon-Sport reduserer dermed til 2-1.
    34'
    Frispark til Yverdon-Sport på halvdelen til Servette Geneva.
    36'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Theo Magnin
    Ut: Bradley Mazikou
    Bradley Mazikou (Servette Geneva) erstattes av Theo Magnin.
    36'
    38'
    38'
    Alexis Antunes
    Sjanse i Genève! Alexis Antunes (Servette Geneva) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    41'
    41'
    Skudd utenfor mål, Yverdon-Sport
    Aimen Mahious
    Yverdon-Sport angriper, men avslutningen til Aimen Mahious går utenfor.
    41'
    Frispark til Servette Geneva på halvdelen til Yverdon-Sport.
    43'
    Yverdon-Sport får tildelt et hjørnespark
    Dion Kacuri
    Nico Gianforte tildeler Yverdon-Sport en corner. Dion Kacuri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Nico Gianforte signaliserer et frispark til Servette Geneva.
    45'+1
    Rødt kort til Servette Geneva
    Steve Rouiller
    Rødt kort! Steve Rouiller (Servette Geneva) sendes i dusjen av dommer Nico Gianforte.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    45'+3
    Inn: Anthony Baron
    Ut: Jeremy Guillemenot
    Thomas Haberli gjør dagens andre bytte i Genève, når han tar ut Jeremy Guillemenot og setter inn Anthony Baron.
    46'
    Servette Geneva 3 - 1 Yverdon-Sport
    Mål: Miroslav Stevanovic
    Målgivende: Timothe Cognat
    Mål! Servette Geneva øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Miroslav Stevanovic på Stade de Geneve. Det er en fin assist fra Timothe Cognat.
    46'
    50'
    Haithem Loucif
    Haithem Loucif (Yverdon-Sport) slår en corner fra venstre side på Stade de Geneve.
    50'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    56'
    Spillerbytte - Yverdon-Sport
    Inn: Jason Gnakpa
    Ut: Anthony Sauthier
    Alessandro Mangiarratti (Yverdon-Sport) gjør sitt første bytte for dagen. Jason Gnakpa erstatter Anthony Sauthier.
    57'
    Inn: Jessé Hautier
    Ut: Haithem Loucif
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yverdon-Sport. Inn kommer Jessé Hautier, mens Haithem Loucif tar plass på benken.
    57'
    Inn: Fode Sylla
    Ut: Aimen Mahious
    Yverdon-Sport bytter ut Aimen Mahious med Fode Sylla.
    58'
    59'
    Inn: David Douline
    Ut: Dereck Kutesa
    Servette Geneva gjør sitt tredje bytte. Dereck Kutesa erstattes av David Douline.
    62'
    Inn: Julian Von Moos
    Ut: Alexis Antunes
    Servette Geneva bytter ut Alexis Antunes med Julian Von Moos. Dette er det fjerde byttet som Thomas Haberli gjør i dagens kamp.
    62'
    David Douline
    Servette Geneva angriper i Genève. David Douline fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Mål for Yverdon-Sport!
    Servette Geneva 3 - 2 Yverdon-Sport
    Mål: William Le Pogam
    Målgivende: Mauro Rodrigues
    Yverdon-Sport reduserer til 3-2 etter et mål av William Le Pogam. Flott spill fra Mauro Rodrigues før målet.