I Sevilla slår Suso en corner fra venstre.
    4'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    4'
    Jose Luis Morales
    Målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan! Jose Luis Morales fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Ludwig Augustinsson (Sevilla FC) løfter inn en corner fra venstre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    8'
    Mål for Sevilla!
    Sevilla 1 - 0 Levante UD
    Mål: Oliver Torres
    Målgivende: Ludwig Augustinsson
    Mål! Oliver Torres gir Sevilla FC ledelsen 1-0 i Sevilla. Flott spill fra Ludwig Augustinsson før målet.
    8'
    Valentin Pizarro Gomez tildeler Sevilla FC en corner. Suso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Nemanja Radoja
    Sjanse! Levante UD avanserer forover, men Nemanja Radoja avslutter utenfor.
    11'
    Roberto Soldado
    Levante UD angriper. Roberto Soldado får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    12'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    16'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    19'
    Oliver Torres
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Oliver Torres avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Shkodran Mustafi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    20'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Rober Pier
    Ut: Shkodran Mustafi
    Rober Pier (Levante UD) erstatter Shkodran Mustafi som muligens er skadet.
    22'
    Sevilla 2 - 0 Levante UD
    Mål: Rafa Mir
    Målgivende: Thomas Delaney
    I Sevilla øker Sevilla FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Rafa Mir. Det er en fin assist fra Thomas Delaney.
    24'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Oliver Torres treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Sevilla FC i Sevilla.
    28'
    Ludwig Augustinsson (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    29'
    Diego Carlos
    Sevilla FC avanserer forover på Ramon Sanchez Pizjuan og Diego Carlos kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Levante UD.
    29'
    29'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    30'
    I Sevilla slår Oliver Torres en corner fra høyre.
    30'
    Valentin Pizarro Gomez tildeler Sevilla FC en corner. Ludwig Augustinsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Levante UD like utenfor Sevilla FC-området.
    31'
    Mål for Levante UD!
    Sevilla 2 - 1 Levante UD
    Mål: Jose Luis Morales
    Målgivende: Pablo Martinez
    Mål! Jose Luis Morales holder Levante UDet inne i kampen med en redusering til 2-1. Pablo Martinez var nest sist på ballen.
    33'
    Sevilla FC fosser fremover, men Valentin Pizarro Gomez blåser for offside på Ramon Sanchez Pizjuan.
    34'
    Jorge De Frutos Sebastian (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.
    35'
    Jorge De Frutos
    Jorge De Frutos Sebastian (Levante UD) kommer seg fri på Ramon Sanchez Pizjuan, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Oliver Torres (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Ramon Sanchez Pizjuan.
    38'
    Sevilla 3 - 1 Levante UD
    Mål: Diego Carlos
    Målgivende: Suso
    Mål! Sevilla FC øker ledelsen til 3-1 etter en scoring av Diego Carlos på Ramon Sanchez Pizjuan. Suso sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Munir El Haddadi
    Målsjanse til Sevilla FC! Munir El Haddadi treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Frisparket tildelt Levante UD er farlig nær Sevilla FCs målområde.
    42'
    Inn: Enis Bardhi
    Ut: Nemanja Radoja
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Levante UD. Inn kommer Enis Bardhi, mens Nemanja Radoja tar plass på benken.
    46'
    I Sevilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Inn: Mickael Malsa
    Ut: Pablo Martinez
    Pablo Martinez (Levante UD) erstattes av Mickael Malsa.
    46'
    Valentin Pizarro Gomez tildeler Levante UD en corner. Jorge De Frutos Sebastian sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Målsjanse! Jorge De Frutos Sebastian (Levante UD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    48'
    Sevilla 4 - 1 Levante UD
    Mål: Munir El Haddadi
    Målgivende: Oliver Torres
    Munir El Haddadi setter ballen i mål og øker Sevilla FCs ledelse til 4-1 i Sevilla. Det er en fin assist fra Oliver Torres.
    50'
    Sevilla 4 - 2 Levante UD
    Jose Luis Morales scorer og reduserer til 4-2 på Ramon Sanchez Pizjuan.
    55'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Joan Jordan
    Ut: Thomas Delaney
    Sevilla FC bytter ut Thomas Delaney med Joan Jordan.
    56'
    58'
    Inn: Dani Gomez
    Ut: Roberto Soldado
    Javier Francisco Pereira Megia (Levante UD) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Dani Gomez erstatter Roberto Soldado.
    58'
    Suso
    Suso (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Ramon Sanchez Pizjuan, men klarer ikke å score.
    60'
    Sevilla 4 - 3 Levante UD
    Mål: Gonzalo Melero
    Målgivende: Jorge De Frutos
    Mål! Levante UD reduserer til 4-3 etter et mål av Gonzalo Melero på Ramon Sanchez Pizjuan. Jorge De Frutos Sebastian sto for den målgivende pasningen.
    61'
    61'
    Sevilla 5 - 3 Levante UD
    Mål: Fernando
    Målgivende: Jesus Navas
    Fernando øker Sevilla FCs ledelse til 5-3! Flott spill fra Jesus Navas før målet.
    64'
    66'
    Gult kort til Levante UD
    Mickael Malsa
    Mickael Malsa (Levante UD) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Inn: Lucas Ocampos
    Ut: Munir El Haddadi
    Julen Lopetegui gjør dagens andre bytte i Sevilla, når han tar ut Munir El Haddadi og setter inn Lucas Ocampos.
    69'
    Inn: Erik Lamela
    Ut: Suso
    Bytte for Sevilla FC. Erik Lamela kommer inn for Suso på Ramon Sanchez Pizjuan.
    69'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til Sevilla FC.
    69'
    Carlos Clerc
    Carlos Clerc (Levante UD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    70'
    Levante UD må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sevilla FC.
    70'
    Rafa Mir
    Sjanse til Sevilla FC! Rafa Mir er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Joan Jordan
    Sevilla FC angriper i Sevilla. Joan Jordan fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Inn: Enric Franquesa
    Ut: Carlos Clerc
    Levante UD gjør sitt femte bytte. Carlos Clerc erstattes av Enric Franquesa.
    73'
    Frispark Levante UD.
    74'
    Rober Pier
    Rober Pier (Levante UD) fyrer av et skudd på Ramon Sanchez Pizjuan – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    75'
    75'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    77'
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    77'
    Inn: Marcos Acuna
    Ut: Ludwig Augustinsson
    Sevilla FC bytter ut Ludwig Augustinsson med Marcos Acuna.
    78'
    Inn: Oscar
    Ut: Oliver Torres
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sevilla FC. Inn kommer Oscar, mens Oliver Torres tar plass på benken.
    78'
    Gult kort til Sevilla
    Fernando
    Dommeren gir Fernando (Sevilla FC) et gult kort.
    78'
    VAR sjekker om det er straffe til Levante UD
    80'
    Ingen straffe til Levante UD
    81'
    Frispark i en god posisjon for Levante UD!
    81'
    Erik Lamela
    Kjempesjanse! Erik Lamela (Sevilla FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    85'
    Rafa Mir
    Sevilla FC fosser forover og Rafa Mir fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    86'
    86'
    86'
    Jose Luis Morales (Levante UD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Rafa Mir
    Sjanse i Sevilla! Rafa Mir (Sevilla FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+1
    90'+1
    Valentin Pizarro Gomez tildeler Sevilla FC en corner. Oscar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    90'+2
    Valentin Pizarro Gomez signaliserer et frispark til Levante UD.
    90'+4
    Dani Gomez
    Levante UD angriper. Dani Gomez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+5
    90'+5
    Jose Luis Morales (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Ramon Sanchez Pizjuan.